Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Ačiū labai už atsakymus. Manau, kai baigsiu dabartinį makiažo pagrindą, pabandysiu įsigyti ecobeauty, žiūrėsim kaip man jis tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 06 06, 13:14)
Galbūt šita? g.gif

user posted image

Aciu labai 4u.gif

sakykit kaip jus sugebat surasti, kokiuose tinklapiuose ieskote? ax.gif , kiek ieskau per google, niekaip nerandu pagal kodus blush2.gif
Atsakyti
Į google suvedžiau kodą, parašiau Oriflame ir paveikslėlių ieškojau mirksiukas.gif
Atsakyti
Cindy, Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif, ka tik pabandziau, ir ismeta su paveiksleliais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksas+: 10 birželio 2012 - 20:19
Sveikos! ax.gif reikia pagalbos blush2.gif gal esate kuri nors bandžiusi "Milk and Honey Gold" minkštinamąjį rankų losjoną 15983?
http://www.google.lt...29,r:2,s:0,i:74
Mano klientės rankos labai šiurkščios, bandė labai daug gaminių ir niekas nepadeda. Kokie atsiliepimai apie šį gaminį? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiurkščioms rankoms labai tinka šis šveitiklis. Pati naudoju. Super gaminys thumbup.gif Kai rankos tampa labai šiurkščios ir nepadeda kremai, išgelbėja šis šveitiklis.
Atsakyti
smile.gifP+2012 06 14, 14:56-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2012 06 14, 14:56)
Sveikos!  ax.gif reikia pagalbos blush2.gif gal esate kuri nors bandžiusi "Milk and Honey Gold" minkštinamąjį rankų losjoną 15983?
Mano klientės rankos labai šiurkščios, bandė labai daug gaminių ir niekas nepadeda. Kokie atsiliepimai apie šį gaminį?  mirksiukas.gif

baigiau tokį prieš kelias dienas, man jis per pusę metų suskystėjo, į pabaigą jau toks vos ne kaip vanduo su losjonu maišytas buvo...gal ir geras, bet daugiau neužsisakinėsiu, ar jis padeda šiurkščioms rankoms sunku pasakyti g.gif ,
kiti kremai efektingesni buvo, ypač patiko tas SPA rankų kremas, kurį naudojau būtent šiurkčioms rankoms 4u.gif
Atsakyti
Ar geri tie apsauginiai purskikliai nuo saules vaikams?
Atsakyti
Išbandžiau naująjį serumą tamsiems plaukams. Nebūčiau pirkusi, jei būčiau iš anksto pasiskaičiusi, kad sudedamųjų dalių sąrašo antroje vietoje - alkoholis. Tepti serumo reikia daug ir greitai, nes greitai nugaruoja nuo rankų. Jokio akivaizdaus spindesio nėra, tik kiek suglotnina plaukus, nes trečioj vietoj silikonas. Kvapas malonus, konsistencija patiko. Plaukų neriebins, nebent gali sausinti.
user posted image
Atsakyti
smile.gifP+2012 06 14, 14:56-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2012 06 14, 14:56)
Sveikos!  ax.gif reikia pagalbos blush2.gif gal esate kuri nors bandžiusi "Milk and Honey Gold" minkštinamąjį rankų losjoną 15983?
Mano klientės rankos labai šiurkščios, bandė labai daug gaminių ir niekas nepadeda. Kokie atsiliepimai apie šį gaminį?  mirksiukas.gif

Taip pat visai neseniai subaigiau šį losjoną. Atvirai, nelabai jis ypatingas, man netgi geriau tada MILK&HONEY kūno kremas, jis tikrai padeda odai atsinaujinti. Paantrinsiu, kad SPA naktinis rankų kremas ypatingai geras. Tačiau šiurkščioms rankoms geriau drėkinantys nei riebūs.
Papildyta:
QUOTE(Moonstruck @ 2012 06 15, 17:55)
Išbandžiau naująjį serumą tamsiems plaukams. Nebūčiau pirkusi, jei būčiau iš anksto pasiskaičiusi, kad sudedamųjų dalių sąrašo antroje vietoje - alkoholis. Tepti serumo reikia daug ir greitai, nes greitai nugaruoja nuo rankų. Jokio akivaizdaus spindesio nėra, tik kiek suglotnina plaukus, nes trečioj vietoj silikonas. Kvapas malonus, konsistencija patiko. Plaukų neriebins, nebent gali sausinti.

Kaip šaunu, kad pakomentavote šį serumą, labai nekantru buvo išgirsti atsiliepimų apie jį 4u.gif
Atsakyti
Moonstruck dėkui už atsiliepimą apie serumą 4u.gif , dar nebuvau jo užsisakius, bet labai rūpėjo pabandyt... ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, norėčiau atsilėpimu apie Oriflame Beauty Wonder Colour Lipstick
lūpų dažus vieoletinis įpakavimas wub.gif , dabartiniame kataloge jie kainuoja 12,90 psl.132-133 rolleyes.gif ar spalva pigmentuota? ar nesausina lūpų? g.gif ir dar gal yra jau išbandžiusiu ta nauja ilginanti tuša HyperStrech žalioj tūtelej g.gif kaip įspūdis ax.gif

http://lt.oriflame.c...?prodCode=22526
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukė: 22 birželio 2012 - 10:06