Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Moonstruck @ 2012 05 13, 16:45)
Šio šveitiklio nenaudoju, bet pagal sudedamųjų dalių sąrašą matau, kad visos tos "veikliosios" medžiagos yra eilės gale jau po parabenų it kt., taigi oda nenukris, nes sudėtis kaip eilinio "Oriflame" šveitiklio. Nebent parabenai ir kitos medžiagos dėl kurių dabar visas pasaulis pamišęs gąsdina:

Bet jei sudetis kaip eilinio Oriflame sveitiklio, tai kam tada uz ji moket 40lt, jei galima nusipirkt pigesni.. nieko gero ten is jo? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksas+ @ 2012 05 13, 17:32)
šitos linijos priemones viena klientė nuolat užsisako ir labai giria  thumbup.gif , jai irgi 40+ nėra  4u.gif

bigsmile.gif ane.. as irgi juo susigundziau po vienos mergaites labai gero komentaro
Atsakyti
Įtariu, kad Diamon Cellular linija kiek geresnė, nei, kaip sakot, eilinių Oriflame prekių mirksiukas.gif Ne veltui žmonės taip giria gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 05 13, 21:35)
Įtariu, kad Diamon Cellular linija kiek geresnė, nei, kaip sakot, eilinių Oriflame prekių mirksiukas.gif  Ne veltui žmonės taip giria gal smile.gif

Gal smile.gif Perpus pigesnių kitų "Oriflame" šveitiklių sudėtis labai panaši, neskaitant tų medžiagų eilės gale, kurių kiekiai realiai neturi jokios įtakos priemonės poveikiui. Svarbu kažkam tinka. Nesiginčysiu, nes pati šio šveitiklio nebandžiau, čia tik mano teoriniai pasvarstymai.
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2012 05 14, 11:51)
Gal  smile.gif Perpus pigesnių kitų "Oriflame" šveitiklių sudėtis labai panaši, neskaitant tų medžiagų eilės gale, kurių kiekiai realiai neturi jokios įtakos priemonės poveikiui. Svarbu kažkam tinka. Nesiginčysiu, nes pati šio šveitiklio nebandžiau, čia tik mano teoriniai pasvarstymai.

Na, aš irgi pati nebandžiau smile.gif Tik kiek girdėjusi iš klienčių smile.gif Aš pati naudoju Essential šveitiklį, visa ši serija puikiai tinka mano odai bigsmile.gif Kremai (dieninis ir naktinis), valiklis 3in1, šveitiklis - man tinka idealiai ax.gif
Atsakyti
Labai domina naujame kataloge pasirodžiusi naujiena-Oriflame purškikliai bigsmile.gif Jei kuri bandysit,parašykit nuomonę,labai įdomu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 05 15, 22:04)
Labai domina naujame kataloge pasirodžiusi naujiena-Oriflame purškikliai  bigsmile.gif Jei kuri bandysit,parašykit nuomonę,labai įdomu lotuliukas.gif

Užsisakiau tą su levandom ir figom. Kai tik gausiu, būtinai pasidalinsiu įspūdžiais.
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2012 05 16, 00:18)
Užsisakiau tą su levandom ir figom. Kai tik gausiu, būtinai pasidalinsiu įspūdžiais.

Gal jau turite nuomonę apie kūno dulksnas bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Auksas+,2012 05 21, 19:26]
man patiko, uzsisakiau su figom 4u.gif

O šios dulksnos kvapas toks pat kaip ir muilo? 4u.gif
Kažin, kaip toji su mėtom, kuris kvapas, mėtų ar aviečių labiau jaučiasi g.gif Gal yra mėginusių ar pirkusių bigsmile.gif
Atsakyti
Buvau nuvažiavus į Oriflame ir ten kaip tik buvo tie purškikliai. Pasipurškiau abu,tai man jie smirda biggrin.gif Gerai,kad neužsakinėjau smile.gif
Atsakyti
dėl dulksnų : man pasirodė kad papurškus ant kūno nesusigeria, o lieka kažkoks lipnumas nuo jų unsure.gif ...
O kaip kitom ?
Atsakyti
[quote=egluze mamuze,2012 05 21, 22:38]
[quote=Auksas+,2012 05 21, 19:26]
man patiko, uzsisakiau su figom 4u.gif

O šios dulksnos kvapas toks pat kaip ir muilo? 4u.gif
Kažin, kaip toji su mėtom, kuris kvapas, mėtų ar aviečių labiau jaučiasi g.gif Gal yra mėginusių ar pirkusių bigsmile.gif
[/quote]
man tai toks pat kaip muilo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksas+ @ 2012 05 28, 19:32)
dėl dulksnų : man pasirodė kad papurškus ant kūno nesusigeria, o lieka kažkoks lipnumas  nuo jų  unsure.gif ...
O kaip kitom ?

Aš irgi jaučiau linumą blink.gif Ir šiaip, tikėjausi intensyvesnio kvapo (turiu tą su levandom ir figom). Realiai antrą kartą nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti