Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Aišku, ačiū smile.gif
Atsakyti
naudoju veido krema- seruma "bio clinic" naikinanti raudoni, mano oda problematiska tai naudoju ji kaip maskuojama, man tai jis patinka wub.gif veidas svardesnis atrodo 4u.gif naktini naudojau bet kazkaip jis man jokio ispudzio nepadare, tad perku dienini pagrinde tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif gal turit kas atsiliepimu apie sveitkli Diamond cellular? .. g.gif raso kad 40+ odai, bet manau nieko neatsitiks, kad ir 26m kartais panaudosiu.. netikiu, kad jis nuners oda ar pan.. gal naudojat kuri?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 13, 14:30)
Sveikos mergaites 4u.gif gal turit kas atsiliepimu apie sveitkli Diamond cellular? ..  g.gif raso kad 40+ odai, bet manau nieko neatsitiks, kad ir 26m kartais panaudosiu.. netikiu, kad jis nuners oda ar pan.. gal naudojat kuri?

Šio šveitiklio nenaudoju, bet pagal sudedamųjų dalių sąrašą matau, kad visos tos "veikliosios" medžiagos yra eilės gale jau po parabenų it kt., taigi oda nenukris, nes sudėtis kaip eilinio "Oriflame" šveitiklio. Nebent parabenai ir kitos medžiagos dėl kurių dabar visas pasaulis pamišęs gąsdina:
aqua, cetearyl alcohol, butylene glycol, caprylic/capric triglyceride, butyrospermum parkii butter, ethylhexyl stearate, glyceryl stearate, peg-100 stearate, solum diatomeae, polyethylene, glycerin, helianthus annuus seed oil, ceteareth-20, lactic acid, parfum, imidazolidinyl urea, caprylyl glycol, methylparaben, sodium hydroxide, propylparaben, synthetic fluorphlogopite, sucrose dilaurate, diamond powder, polysorbate 20, tuber aestivum extract, pisum sativum extract, p-anisic acid, citric acid, ci 77891
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 13, 14:30)
Sveikos mergaites 4u.gif gal turit kas atsiliepimu apie sveitkli Diamond cellular? ..  g.gif raso kad 40+ odai, bet manau nieko neatsitiks, kad ir 26m kartais panaudosiu.. netikiu, kad jis nuners oda ar pan.. gal naudojat kuri?
user posted image

šitos linijos priemones viena klientė nuolat užsisako ir labai giria thumbup.gif , jai irgi 40+ nėra 4u.gif

dar klausimas : kaip Jums, konsultantės, su prisijungimu /užsakymu tame Oriflame tinklapyje ? g.gif , Vis kažkas ten ne taip : sumoki - rodo skolą doh.gif , paskambini - pataiso...šiandien rodo, kad užblokuota, negalima užsakyti unsure.gif ...nebesuprantu nieko schmoll.gif
Atsakyti
Vakar nebuvo galima užsakyti,nes uždarinėjo katalogą smile.gif O skolą rodo,jei moki tarkim penktadienį,ar savaitgalį,nes jie dar nebūna gavę info,kad sumokėjai. Pirmadienį viskas susitvarko smile.gif
Atsakyti
tai turbūt, kad uždarinėja,... nepaisant to, kad susidedi prekes ir nori patvirtinti pirkimą, ir rodo blokavimą ? g.gif ..

man šiandien blokavimą rodo...o skola buna rodoma paskutiniu metu dažnai, kai tik sumoku, atseit, neįkrenta patys pinigai, jos turi pataisyti....

Žodžiu betvarkė...ir taip nuo žiemos vyksta

Ačiū, žinosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksas+: 13 gegužės 2012 - 17:20
Vakar, t.y. paskutinę katalogo galiojimo dieną, buvo galima užsakyti, bet iki 17val. Tik kartais tas laikas būna ir ilgesnis mirksiukas.gif
Na o šiandien galima užsakyti, nėra jokio blokavomo g.gif Nebent iš ryto, nes naujas katalogas tai galioja tik nuo rytojaus mirksiukas.gif
Atsakyti
O jums taip irgi blokuoja, kol nepatvirtintas naujas katalogas ? ax.gif
Atsakyti
Niekas neblokuoja, viskas veikia
Atsakyti
Kas vyksta, moterytės? sumaišėt temas
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2012 05 13, 19:06)
Niekas neblokuoja, viskas veikia

jau man veikia 4u.gif , čia gal dėl rytinių trukdžių, išsiaiškinom, nuo kada galima užsakyt....paskubu su užsakymais užtai taip smile.gif
Atsakyti