Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Sveiki, gal kas esate bande naujus ekologiskus ecobeauty gaminius? Kokie butu atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina89 @ 2012 04 15, 19:03)
Sveiki, gal kas esate bande naujus ekologiskus ecobeauty gaminius? Kokie butu atsiliepimai?  smile.gif

Man patiko, oda lieka švelni
Atsakyti
Sveiki, gal kas esate bande naujus ekologiskus ecobeauty gaminius? Kokie butu atsiliepimai?  smile.gif

Turiu paakių kremą. Patinka.
Atsakyti
As irgi nusipirkau ecobeauty paakiu kremuka pabandymui ir... visai pasiteisino: lengvas, neriebus, greitai maloniai susigeria thumbup.gif
Atsakyti
gal Velvet stangrinantį serumą kuri išbandėt, kokie būtų atsiliepimai, ar tikrai veiksmingas? 4u.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau "Eternal" lūpų blizgį. Įspūdžiai dvejopi: skanus, malonaus kvapo, lipnus (man tokie patinka), gana ilgai laikėsi. Nesausino lūpų, nors mano lūpos ir labai išrankios. Labai patiko aplikatorius, nes patogu užtepti blizgį taip, kaip norisi. Minusai: visos spalvos gana intensyvios, nėra pastelinių atspalvių. Kas labai nepatiko - po kelių valandų, kai blizgį nuval(g)iau, pastebėjau, kad spalva įsigėrė į lūpas: tose vietose, kur arčiau burnos vidaus lūpų spalva normali, o likusi dalis lūpų ryškesnė ir rožinė kažkokia (tiksliau nepamenu, kurią spalvą bandžiau) blink.gif
Atsakyti

Jau savaitę naudoju "Ecobeauty" drėkinamąjį makiažo pagrindą, spalva "Light Ivory". Kol kas galiu tik pagirti, gerai tepasi ant veido, sušvelnina odą, drėkina. Mano oda mišri, todėl užtvirtinu makiažą biria pudra, kad neišlįstų blizgesys. Gal kvapas kiek keistokas, man primena muilą. Spalvą labai atitaikiau: mano oda šviesi, bet atėjus pavasariui nenorėjau atrodyti kaip pamėklė, todėl ėmiau ne pačią šviesiausią. Tikrai nesigailiu, nes oda atrodo gyvesnė ir sveikesnė. Dėl maskavimo - visų trūkumų nepaslepia, bet odos spalvą sulygina puikiai.
Atsakyti
user posted image

Labai patiko kvapas ir drėkinimo man pakanka smile.gif Žodžiu priemonė gera thumbup.gif
Atsakyti
Gal yra daugiau bandžiusių "Eternal" lūpų blizgius?
g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze mamuze @ 2012 05 01, 13:44)
Gal yra daugiau bandžiusių "Eternal" lūpų blizgius?
g.gif  4u.gif

Man jis pasirodė labai limpantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksas+ @ 2012 05 01, 16:45)
Man jis pasirodė labai limpantis g.gif

o kaip su spalva ant lūpų, kas ten su ja ne taip? blink.gif
Atsakyti
Spalva normali...tokia, kaip ir kataloge unsure.gif
Atsakyti