Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

[quote=Austuja,2011 02 19, 11:25

Sveikos merginos,

norėčiau atsiliepimų apie Giordani gold prisitaikantį makiažo pagrindą 4u.gif

mano nuomone, pats geriausias is visu giordani gold gaminiu. puikiai prisitaiko, atrodo visiskai naturaliai. esu tamsaus gymio, bet turejau visu atspalviu meginukus, tai drauge isbande sviesiuosius. manau dramblio kaulo spalva atrodo graziausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2011 02 16, 08:36)
Gal kuri esate bandziusi plauku suktukus is Oriflame?  4u.gif
user posted image

taip esu bandzius,na man puikiai laiko ir gerai susuka,as patenkinta jais
Papildyta:
QUOTE(*finy* @ 2011 02 17, 21:51)
O kaip vaško juostelės?  g.gif  Kokių atsiliepimų yra?

man tai labai gerai jos,kai nori greitai pasidaryti,nes seip as visada darausi su kasetiniu vasku,bet nevisada randu laiko,tai tos vasko juosteles padeda smile.gif
Atsakyti

i 
Tema skirta dalintis nuomonėm apie priemones, o ne konsultančių paieškom.
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2011 02 19, 15:04)
Laba diena, norėjau išklausyti jūsų nuomonę apie Oriflame Wilkinson Sword skustukus?  4u.gif

Pliusas jiems už tai, kad sunku su jais įsipjaut, nes anksčiau esu visokių išbandžiusi, tai nuolat ties čiurna įsipjaudavau. Šitie peiliukai turi apsaugas, taigi nėra rizikos susipjaustyt, be to, mažiau dirginama oda. thumbup.gif Dar patiko, kad kotelis neslysta iš rankų. Nepatinka tai, jog bent jau man šie peiliukai greitai atšimpa lyginant su kitų firmų peiliukais.
Atsakyti
Gal kas esate bande sia atkuriamaja zele-krema? jis cia kaip kremas ar kaip zele? kaip ji naudoti...? kodas 18482

user posted image
Atsakyti
Labai domina tie naujieji Power shine blizgesiukai..kazin galvoju sakytis juos ar ne 4u.gif Gal kaskokiu atsiliepimu, gandu girdejot kaip jie laikosi ar lipnūs, gražiai žėri?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 23 vasario 2011 - 17:43
QUOTE(lady_m @ 2011 02 23, 18:42)
Labai domina tie naujieji Power shine blizgesiukai..kazin galvoju sakytis juos ar ne  4u.gif  Gal kaskokiu atsiliepimu, gandu girdejot kaip jie laikosi ar lipnūs, gražiai žėri?
user posted image

Laba, pati uzsisakiau viena atspalvi is siu blizgesiuku, bet pries tai dave pabandyti paciai, tai galiu pasakyti super, labai geras teptukas, svelni tekstura, graziai blizga, man labai patiko.Ir beja tikrai galiu pasakyti jog nelipnus, pati negaliu pakesti kai uzsitepi koki blizgesi ir limpa... Tai vat drasiai galeciau rekomenduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalkute @ 2011 02 23, 20:04)
Laba, pati uzsisakiau viena atspalvi is siu blizgesiuku, bet pries tai dave pabandyti paciai, tai galiu pasakyti super, labai geras teptukas, svelni tekstura, graziai blizga, man labai patiko.Ir beja tikrai galiu pasakyti jog nelipnus, pati negaliu pakesti kai uzsitepi koki blizgesi ir limpa... Tai vat drasiai galeciau rekomenduoti  4u.gif

O tai super..Tik va kad nelabai lipnus, tai kaip kažin bus su išsilaikymu ant lūpų.. g.gif
Kurią spalvytę bandėt ir užsisakėt?
Atsakyti
Dar labai domina Beauty lūpų kontūrų pieštukas bespalvis..Noriu kažko, kad gražiai kontūrą išlaikytų tiek naudojant blizgesius tiek lūpų dažus, kažin tiktų toks variantas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 02 23, 21:55)
Dar labai domina Beauty lūpų kontūrų pieštukas bespalvis..Noriu kažko, kad gražiai kontūrą išlaikytų tiek naudojant blizgesius tiek lūpų dažus, kažin tiktų toks variantas? 4u.gif

Na kaip su issilaikymu tai nzn, bet manau jog kaip ir dauguma blizgiu, juk neissilaikys visa diena, o pati seip uzsisakiau antra spalvyte (22633) laukiu nesulaukiu kada gausiu thumbup.gif As pati ir galvoju apie konturu piestuka, mano pacios lupos iseina is konturu, tai kartais pasidazius lupu dazais matosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalkute @ 2011 02 25, 19:27)
Na kaip su issilaikymu tai nzn, bet manau jog kaip ir dauguma blizgiu, juk neissilaikys visa diena, o pati seip uzsisakiau antra spalvyte (22633) laukiu nesulaukiu kada gausiu  thumbup.gif  As pati ir galvoju apie konturu piestuka, mano pacios lupos iseina is konturu, tai kartais pasidazius lupu dazais matosi  unsure.gif

O šita spalvytė, kurią užsisakėt panaši į kataloge pavaizduotą?ar ant lūpų visai kitoks atspalvis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 02 26, 13:56)
O šita spalvytė, kurią užsisakėt panaši į kataloge pavaizduotą?ar ant lūpų visai kitoks atspalvis? 4u.gif

Rytoj tik gausiu blizgi, tai butinai parasysiu ar tokia spalva ar ne 4u.gif
Atsakyti