Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Moonstruck @ 2012 01 28, 00:08)
Guerlain?  g.gif

giordani turėjo būti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evru: 28 sausio 2012 - 12:00
QUOTE(evru @ 2012 01 28, 11:59)
giordani turėjo būti

Nesu tikra, bet, manau, kad amžių slepiantis smile.gif
Atsakyti
Sveikoas, gal kas iš jūsų esate bandžiusios "Oriflame Beauty Studio Artist" maskuojamąją priemonę? Ar gerai maskuoja pajuodusius paakius? ax.gif
Atsakyti
Labas,gal galit patart koks kremas paakiu geresnis-optimals biomaximum+ ar royal velvet?Labai riebaus nesinoret.
Atsakyti
Esu naudojusi royal velvet paakių kremą, kai jis dar nebuvo neatnaujintas. Nelabai patiko. Man jis buvo pernelyg riebus. Sunkiai susigerdavo. Kita vertus kelios mano klientės naudoja šiuos kremus ir labai giria.
Man geriausias Oriflame paakių kremas- "Optimals Seeing is Believing".
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 01 13, 12:16)
na vat esu girdejus ne viena toki atsiliepima, o labiausiai suabejojau, kai man jau antrakart prasidejo pienlige, butent po sio Feminelle naudojimo, o anksciau niekada nesu turejusi... Nebenoriu ir naudoti, stovi dulka, nes vaistai nuo pienliges tai 50lt kainuoja, as jau 100lt isleidau del pigaus Feminelle... na va negaliu zinoti ar sutapimas  g.gif

Sveiki 4u.gif
ir man po Feminelle naudojimo prasidejo pienlige mega_shok.gif aggressive.gif ,labai gaila kad velai perskaičiau šitos žinutes verysad.gif, nevisada kas pigu tai gerai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri nors iš konsultančių, gali pasakyti, kokie Oriflame kvepalai yra populiariausi, arba turi daug kam patinkantį (ne kokį nors specifinį) kvapą? Ir kad kaina būtų iki 60Lt. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(~Indre~ @ 2012 02 01, 11:22)
Sveikos,
gal kuri nors iš konsultančių, gali pasakyti, kokie Oriflame kvepalai yra populiariausi, arba turi daug kam patinkantį (ne kokį nors specifinį) kvapą? Ir kad kaina būtų iki 60Lt. Ačiū.

O kokių jūs norit? Moteriškų ar vyriškų? Dieninių ar vakarinių? Jaunatviškų ar solidesnių? Kiek suprantu, pirksit dovanojimui, bet kažkokie kriterijai vis tiek turi būti.
Atsakyti
QUOTE(~Indre~ @ 2012 02 01, 10:22)
Sveikos,

Mano pazystamu rate visiem patinka Divine. O gal pabandykit meginukus, juk jie kapeikutes kainuoja.
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri bandėte "Nature secrets" rankų ir kūno kremas su levandom ir figom, 32411, jis kietas ar normalaus tirštumo ? g.gif . Esu pirkus kažkokį su kviečias tai doh.gif , kaip akmuo , labai nepatiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 02 01, 10:41)
O kokių jūs norit? Moteriškų ar vyriškų? Dieninių ar vakarinių? Jaunatviškų ar solidesnių? Kiek suprantu, pirksit dovanojimui, bet kažkokie kriterijai vis tiek turi būti.

Moteriškų, dieninių.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 01 29, 17:21)
Esu naudojusi royal velvet paakių kremą, kai jis dar nebuvo neatnaujintas. Nelabai patiko. Man jis buvo pernelyg riebus. Sunkiai susigerdavo. Kita vertus kelios mano klientės naudoja šiuos kremus ir labai giria.
Man geriausias Oriflame paakių kremas- "Optimals Seeing is Believing".

O man tas Seeing is Believing nepatiko, man apskritai tiek paakiu, tiek dieninis ir naktinis kremai, tai Time relax labiausiai tinka ir patinka.
Atsakyti