Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

man ir nerase kad bus dovana ir negavau todel va ir idomu ka jie ten masto patys nieko neatraso i paklausima tai kam daro tokias akcijas cool.gif
Papildyta:
QUOTE(xsmalsutex @ 2012 01 14, 17:27)
man ir nerase kad bus dovana ir negavau todel va ir idomu ka jie ten masto patys nieko neatraso i paklausima tai kam daro tokias akcijas cool.gif

ir zinok ka reik daryt uzsakyma tik is katalogo uz ta suma jei ne nieko ir negausit vakaip parase pasidrodo absurdas triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(xsmalsutex @ 2012 01 14, 17:32)

ir zinok ka reik daryt uzsakyma tik is katalogo uz ta suma jei ne nieko ir negausit vakaip parase pasidrodo absurdas triniti.gif

Palaukit, na kodėl apsurdas, akcija klientams, o ne konsultantams, jei mes kaip konsultantės naudojamės, čia kitas reikalas. Taigi, klientams ir yra aiškiai parašyta, kad sakantis (o klientai sakosi iš katalogo) už tokią sumą. Jei akcija konsultantams, tai rašo BP kiekį, kaip dabar pvz grynai konsultantams akcija su Lesote.
Atsakyti
as persiprasau labai, bet kad cia kosmetikos aptarimas, truputi ne i tema cia tie dovanu ir konsultanciu reikalai, tam gi yra kita tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 01 14, 17:52)
as persiprasau labai, bet kad cia kosmetikos aptarimas, truputi ne i tema cia tie dovanu ir konsultanciu reikalai, tam gi yra kita tema  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2012 01 14, 20:07)

Atsiprašau, kur buvo klausimas, ten ir atsakiau. O į temą, gal būsimuosius Paradise jau kas uostėt? Gal kas pristatyme buvot, koks kvapas?
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2011 02 19, 11:25)
Sveikos merginos,

norėčiau atsiliepimų apie Giordani gold prisitaikantį makiažo pagrindą 4u.gif be to koks atspalvis labiau tiktų šviesiaodei, nes iš tų paveikslėlių nelabai aišku kokia ten realiai spalva unsure.gif

Dėkui ax.gif

teko ismeginti, nelabai patiko ;]
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2012 01 14, 17:37)
Palaukit, na kodėl apsurdas, akcija klientams, o ne konsultantams, jei mes kaip konsultantės naudojamės, čia kitas reikalas. Taigi, klientams ir yra aiškiai parašyta, kad sakantis (o klientai sakosi iš katalogo) už tokią sumą. Jei akcija konsultantams, tai rašo BP kiekį, kaip dabar pvz grynai konsultantams akcija su Lesote.

Ir dar neteisingai atsakėt tongue.gif
Man nauji vyriški lyg nieko FUSE
O apie GG prisitaikantį makiažo pagrindą tai tik teigiamai galėčiau pasakyti wub.gif Tik veiduką reikėtų gerai paruošti, nes išsiryškina kiekvienas plaukelis ar odos atplaišėlė. Nenuvalytos odos likučiai sudrėksta padengus mak.pagrindu, padidėja ir atšoka nuo odos ir tada tikrai negražiai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarelele: 14 sausio 2012 - 23:11
QUOTE(Nireglina @ 2011 12 17, 20:19)
Dėl to, kad sprogo. Neįsivaizduoju kaip ir kam sprogo g.gif  Oriflame prašė konsultantų, pirkusių šias žvakes, jas grąžinti.

na nieko sau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 15, 00:59)
na nieko sau  schmoll.gif

ohoooo swoon.gif su fejerverkais žvakės, tai gerai kad man ir neliko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2012 01 14, 22:50)
O apie GG prisitaikantį makiažo pagrindą tai tik teigiamai galėčiau pasakyti wub.gif 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man tai pats geriausias Oriflame makiažo pagrindas. Juo padengta oda atrodo labai natūraliai, skaisčiai. Beje iš savo ir savo klienčių patirties galiu pasakyti, kad šis makiažo pagrindas netinka toms, kurių oda sausa.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 01 15, 15:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Man tai pats geriausias Oriflame makiažo pagrindas. Juo padengta oda atrodo labai natūraliai, skaisčiai. Beje iš savo ir savo klienčių patirties galiu pasakyti, kad šis makiažo pagrindas netinka toms, kurių oda sausa.

as taip pat atsiliepciau gerai, nors skaistumo man truksta, nezinau, gal kazko nemoku, bet esu turejusi kitos firmos uz panasia kaina, tai tikrai skaistu budavo g.gif
Atsakyti
Kas nors šituos bandė? user posted image
Atsakyti