Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

labas visoms,
gal turit pasiūlyti ,,Love Potion'' kvepalus? Į až smile.gif
Atsakyti
Pas mane klausimas - ar ne viena panaudojusi Feminelle putas nesusirgot pienlige? (kur suplaki ta vandenuka ir pasidaro putos). Viena mergina rase, kad jai nuo jo prasidejo, gal tiesa?

Paskutinis mano pirkinys tai kuno kremas Giordani White Gold, na kvapas tai super, o oda kokia svelni thumbup.gif nesitikejau net!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Black kitty*: 12 sausio 2012 - 22:50
QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 03, 20:22)
sveikos, vartau vartau katalogus, niekaip nerandu plaušinės, baltos. Tokia kur užsimauti ant rankos reikia... Gal įmanoma ją gauti, nors ji nėra kataloge?

Labas vakaras,
Taip galite, tik turite teirautis pas konsultantę 4u.gif

O aš mielai priimu visas norinčias užsisakyti ORIFLAME gaminių MARIJAMPOLĖJE 4u.gif

Prašom kreiptis per AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 01 12, 22:42)
Pas mane klausimas - ar ne viena panaudojusi Feminelle putas nesusirgot pienlige? (kur suplaki ta vandenuka ir pasidaro putos). Viena mergina rase, kad jai nuo jo prasidejo, gal tiesa?

Aš prieš kelis metus naudojau prausiklį - prasidėjo pienligė.. Nusipirkau kremą, nes mamai labai patiko ir tiko jis, bet po pirmo karto vėl tas pats - pienligė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 01 13, 00:42)
Aš prieš kelis metus naudojau prausiklį - prasidėjo pienligė.. Nusipirkau kremą, nes mamai labai patiko ir tiko jis, bet po pirmo karto vėl tas pats - pienligė doh.gif

na vat esu girdejus ne viena toki atsiliepima, o labiausiai suabejojau, kai man jau antrakart prasidejo pienlige, butent po sio Feminelle naudojimo, o anksciau niekada nesu turejusi... Nebenoriu ir naudoti, stovi dulka, nes vaistai nuo pienliges tai 50lt kainuoja, as jau 100lt isleidau del pigaus Feminelle... na va negaliu zinoti ar sutapimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 01 13, 11:16)
na vat esu girdejus ne viena toki atsiliepima, o labiausiai suabejojau, kai man jau antrakart prasidejo pienlige, butent po sio Feminelle naudojimo, o anksciau niekada nesu turejusi... Nebenoriu ir naudoti, stovi dulka, nes vaistai nuo pienliges tai 50lt kainuoja, as jau 100lt isleidau del pigaus Feminelle... na va negaliu zinoti ar sutapimas  g.gif

Čia matyt nuo organizmo priklauso ir jis tinka arba ne.. unsure.gif
Atsakyti
Na man tai neteko girdėti tokio dalyko. Manau, kad čia nuo organizmo priklauso ax.gif Jeigu jau netinka, tai netinka
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 01 12, 22:42)
Pas mane klausimas - ar ne viena panaudojusi Feminelle putas nesusirgot pienlige?

Kelis mėnesius nadoju šias putas. Jokių problemų.
Atsakyti
Matyt tikrai nuo musu mikroforos priklauso, vieniem taip, kitiem taip...
Atsakyti
sveikutes o kaip tos dovanos kur 1kataloge 2psl. zada gal zinot ar bus ar ne?
Atsakyti
QUOTE(xsmalsutex @ 2012 01 13, 19:42)
sveikutes o kaip tos dovanos kur 1kataloge  2psl. zada gal zinot ar bus ar ne?

Aš gavau arbatos pakelį wink.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt ar pas jus matosi iš karto ką gausite, nes aš padariau užsakymą, o kad tą dovanėlę rašytų tai nesimato verysad.gif
Atsakyti