Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Pomona33 @ 2011 12 17, 01:04)
Laba,
nenaudoju sios kosmetikos, bet viename kataloge internete buvau uzmaciusi zvakes, kurios keicia spalva (gal jau nebera?). Ar kuri bandete? Ar tikrai keicia spalvas ir ar graziai atrodo?
Aisq klausimas ne apie kosmetika,bet tai Oriflame preke, todel tikiuosi cia mane neapmetysit  pomidorai2.gif  biggrin.gif aciu toms,kurios atsakys  4u.gif

Buvo buvo, tik išėmė iš apyvartos dėl nesaugumo naudojant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 12 17, 15:36)
Buvo buvo, tik išėmė iš apyvartos dėl nesaugumo naudojant  doh.gif

Kaip cia suprasti? O kodel ji nesaugi pasidare? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 12 17, 15:58)
Kaip cia suprasti? O kodel ji nesaugi pasidare? blink.gif

Dėl to, kad sprogo. Neįsivaizduoju kaip ir kam sprogo g.gif Oriflame prašė konsultantų, pirkusių šias žvakes, jas grąžinti.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 12 17, 20:19)
Dėl to, kad sprogo. Neįsivaizduoju kaip ir kam sprogo g.gif  Oriflame prašė konsultantų, pirkusių šias žvakes, jas grąžinti.

O siaube blink.gif o as jos norejau lotuliukas.gif gerai,kad nepirkau, skamba baisiai- sprogo zvake mega_shok.gif
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Tai iš ko ten padaryta, kad sprogo blink.gif
Atsakyti
Viduje turbūt buvo kažkoks įtaisas, kuris švietė ir keitė spalvas. Gal jis ir sprogo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 12 18, 17:52)
Viduje turbūt buvo kažkoks įtaisas, kuris švietė ir keitė spalvas. Gal jis ir sprogo g.gif

Yra tokios ir Airwick žvakės, kažin kaip su jomis, gal irgi tokios pat g.gif
Atsakyti
Būsimo katalogo gaminių pristatymas, gal kam bus įdomu. 4u.gif ČIA
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors iš jūsų esate bandžiusios terakotinę pudrą arba Giordani Gold presuotus bronzinius perlus? Ar nėra daug blizgučių? Kaip spalva ar ne oranžinė?
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2012 01 02, 15:30)
Giordani Gold presuotus bronzinius perlus? Ar nėra daug blizgučių? Kaip spalva ar ne oranžinė?

Superinis daiktas! Man labai tiko ir partiko, labai graziai gula ant odos thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, vartau vartau katalogus, niekaip nerandu plaušinės, baltos. Tokia kur užsimauti ant rankos reikia... Gal įmanoma ją gauti, nors ji nėra kataloge?
Atsakyti
IESKAU oriflame konsultantes silainiuose-taubuciuos-i A.Z
Atsakyti