Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(kristi24 @ 2011 11 15, 11:59)
sveikute visos,
labai reiktu atsiliepimu apie Beauty makiazo gruntas.pakomentuokit kas turejot labai prasau 4u.gif

O man makiažo gruntas patiko. Ant jo geriau laikosi pudra (naudoju mineralinę), neišlenda blizgesys (mano veido T zona rieboka), makiažas nenuplaukia. Tinka ir vietoj šešėlių pagrindo, nereikia atskiros priemonės pirkt. Tik man kilo įtarimas, kad dažnai naudojant gali poras kimšt, todėl jį naudoju tada kai jau tikrai reikia, kad makiažas ilgai laikytųsi.
Papildyta:
QUOTE(Lorike @ 2011 11 16, 22:38)
Cia skonio reikalas smile.gif,man asmeniskai persaldus  4u.gif

Man "Delicacy" irgi pernelyg saldūs, net iki šleikštumo. Na, saldainių mėgėjoms turėtų patikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 11 24, 11:56)
Tik man kilo įtarimas, kad dažnai naudojant gali poras kimšt, todėl jį naudoju tada kai jau tikrai reikia, kad makiažas ilgai laikytųsi.

drinks_cheers.gif Naudojau Giordani makiažo gruntą. Labai patiko, bet nuo dažnio naudojimo užsikimšo poros ir pasirodė bjaurybės spuogai. Dabar šį makiažo gruntą naudoju labai retai.

Beje kalbant apie užsikimšusias poras noriu rekomenduoti prausiklį su arbatmedžiu. Nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mano oda mišri. Ciklo vidurį ant veido iškildavo spuogas ar net du doh.gif Pradėjus naudoti prausiklį su arbatmedžiu, už kokių dviejų savaičių užmiršau šią bėdą.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 11 24, 20:57)
Beje kalbant apie užsikimšusias poras noriu rekomenduoti prausiklį su arbatmedžiu. Nuostabus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Mano oda mišri. Ciklo vidurį ant veido iškildavo spuogas ar net du doh.gif  Pradėjus naudoti prausiklį su arbatmedžiu, už kokių dviejų savaičių užmiršau šią bėdą.

Man šis prausiklis pernelyg agresyvus buvo, nes sausino. O sesei, kurios oda riebi, puikiausiai tiko. Mano odai priimtinesnė Optimals "Optimals" matinį atspalvį suteikianti putojanti želė, o pavienius spuogelius užtenka grynu arbatmedžio aliejum patepti.
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 11 25, 10:46)
pavienius spuogelius užtenka grynu arbatmedžio aliejum patepti.

Man tas aliejus buvo neveiksmingas.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 11 25, 15:30)
Man tas aliejus buvo neveiksmingas.

Jei kalbate apie "Oriflame" aliejų, tai jo nesu bandžiusi, nes be arbatmedžio EA sudėtyje yra ir nereikalingo šlamšto, pats EA tik ketvirtoj vietoj: ISOPROPYL MYRISTATE, ALCOHOL DENAT., ETHYLHEXYL STEARATE, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, AQUA, ROSMARINUS OFFICINALIS OIL, LIMONENE. Aš renkuosi paprastą arbatmedžio EA iš vaistinės, kurio sudėtyje daugiau nieko nėra. Toks labiau koncentruotas ir bent jau man veiksmingas. Tik kvapas siaubingas doh.gif
Atsakyti
Taip, bandžiau Oriflame arbatmedžio aliejų.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 11 16, 11:40)
Sveikos 4u.gif
Gal galetumet pakomentuoti Oriflame tusa Beauty Power Curl?
Sepetelis atrodo panasus i Wonder lash, bet gal as klystu, jis turbut ne plastikinis g.gif Ar galima butu tiketis kad sis bus tas pat kaip wonderlash, tik labiau rieciantis? Nes man wonderlash labai patinka, tiek atskyrimu, tiek ilginimu, taciau galvoju gal imanoma rasti labiau riecianti tusa. ax.gif

Kaip suprantu sio tuso niekas nebande ir tikriausiai nelabai ka zino.
Tada kitas klausimas: Ar tusas Wonder Lash Extreme nuo Wonder Lash skiriasi tik tuo kad yra intensyvesnio juodumo ar dar kazkuom kitu? 4u.gif Gal galetumet palyginti? smile.gif
Atsakyti
Esu naudojusi abu tušus. Man labiau patiko Wonder Lash. Net nežinau kodėl. Geras ir tas kitas tušas, bet jis skystesnis (po kurio laiko sutirštėjo), šiek tiek trupa nuo blakstienų.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 11 16, 12:40)
Sveikos 4u.gif
Gal galetumet pakomentuoti Oriflame tusa Beauty Power Curl?
Sepetelis atrodo panasus i Wonder lash, bet gal as klystu, jis turbut ne plastikinis g.gif Ar galima butu tiketis kad sis bus tas pat kaip wonderlash, tik labiau rieciantis? Nes man wonderlash labai patinka, tiek atskyrimu, tiek ilginimu, taciau galvoju gal imanoma rasti labiau riecianti tusa. ax.gif

Šepetėlis tikrai neplastikinis. Šereliai tradiciniai, tik retesni ir vienoj pusėj visai trumpi. Man už "Wonder Lash" labiau patiko tuo, kad neišsibadydavau akių, bet čia matyt tik mano problema su plastikiniais šepetėliais. Bent man "Power Curl" tepa daug "riebiau" nei "Wonder Lash", tai čia dar vienas skirtumas ir pliusas. Dėl rietimo sunku pasakyt, kiekvienos blakstienos skirtingos - man ir "Wonder Lash" nestebuklingai riesdavo.
Atsakyti
Gal kuri išbandėt „Liselotte Watkins“ apimtį didinantį blakstienų tušą? Gundausi aš juo labai, šepetėlis tobulas atrodo, tik va dėl paties tušo dvejoju:
user posted image
Atsakyti
Laba,
nenaudoju sios kosmetikos, bet viename kataloge internete buvau uzmaciusi zvakes, kurios keicia spalva (gal jau nebera?). Ar kuri bandete? Ar tikrai keicia spalvas ir ar graziai atrodo?
Aisq klausimas ne apie kosmetika,bet tai Oriflame preke, todel tikiuosi cia mane neapmetysit pomidorai2.gif biggrin.gif aciu toms,kurios atsakys 4u.gif
Atsakyti
Ta žvakė išties keičia spalvą. Mačiau degančią smile.gif
Atsakyti