Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(D'esire @ 2011 11 15, 16:24)
Turiu, bandziau ir tikrai nieko gero man jis schmoll.gif

ar ne ? o kodel butent nepatiko?
Atsakyti
Gal būtų atsiliepimų apie šitą "skanėstą"?
Tualetinis vanduo "Delicacy"
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galetumet pakomentuoti Oriflame tusa Beauty Power Curl?
user posted image

Sepetelis atrodo panasus i Wonder lash, bet gal as klystu, jis turbut ne plastikinis g.gif Ar galima butu tiketis kad sis bus tas pat kaip wonderlash, tik labiau rieciantis? Nes man wonderlash labai patinka, tiek atskyrimu, tiek ilginimu, taciau galvoju gal imanoma rasti labiau riecianti tusa. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 11 15, 23:42)

Man patinka stiprūs, aštrūs kvapai. Ypač vyriški. smile.gif Negalėjau patikėti, bet šie kvepalai man labai patiko, nors ir yra lengvi, saldūs. Patiko ne tiki man, bet ir visoms mano klientėms, kurioms rodžiau.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 11 16, 18:11)
Man patinka stiprūs, aštrūs kvapai. Ypač vyriški. smile.gif  Negalėjau patikėti, bet šie kvepalai man labai patiko, nors ir yra lengvi, saldūs. Patiko ne tiki man, bet ir visoms mano klientėms, kurioms rodžiau.

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 11 16, 00:42)
user posted image

Cia skonio reikalas smile.gif,man asmeniskai persaldus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Norėčiau paklausti, gal ,kuri naudojate Giordani Gold Age Defying - amžių slepiantį makiažo pagrindą ir turi patirties su spalva Natural Beige ? Nes norėčiau užsisakyti, tačiau draugė sako,kad ši spalva yra ganėtinai per tamsi šviesiaodėms, tai siūlo rinktis Light ivory , o ar ji nėra per šviesi,ar išvis galbūt natūraliai atrodanti,tačiau nesuteikianti jokio atspalvio? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarantina: 16 lapkričio 2011 - 21:56
QUOTE(Tarantina @ 2011 11 16, 22:54)
Sveikos! Norėčiau paklausti, gal ,kuri naudojate Giordani Gold Age Defying - amžių slepiantį makiažo pagrindą ir turi patirties su  spalva Natural Beige ? Nes norėčiau užsisakyti, tačiau draugė sako,kad ši spalva yra ganėtinai per tamsi šviesiaodėms, tai siūlo rinktis Light ivory , o ar ji nėra per šviesi,ar išvis galbūt natūraliai atrodanti,tačiau nesuteikianti jokio atspalvio?  4u.gif

Jei esi šviesiaodė,tai jo rinkis Light ivory,aš pati jį visuomet naudoju,kai būna neįdegęs veidukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(superx @ 2011 11 17, 14:56)
Jei esi šviesiaodė,tai jo rinkis Light ivory,aš pati jį visuomet naudoju,kai būna neįdegęs veidukas biggrin.gif

Tada taip ir padarysiu ! Dėkui 4u.gif
Atsakyti
gal jau yra atsiliepimu apie Aqua rythme nauja veido krema drekinanti su spalva? labai domina. Ir dar - gal yra naujanciu lupu dazus triju serdziu, kur soalva, blizgis, balzamas. Kaip sie?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 11 20, 14:45)
Ir dar  - gal yra naujanciu lupu dazus triju serdziu, kur soalva, blizgis, balzamas. Kaip sie?

Daug kas šiuos lūpdažius giria, bet man nepatiko. Gana storai tepa, riebūs. Aš tokių nemėgstu.
Atsakyti
O-man-patiko-šie-lūpdažiai smile.gif Ir-blizgesys-yra-ir-ilgai-išlieka,nesausi thumbup.gif
Atsakyti