Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Dolcexxx @ 2011 09 10, 20:42)
Sveiki o jums netarodo kad oriflame gaminiai ju pakuotes yra labai mazos palyginus su tais kuriuos parduoda parduotuvese? g.gif

Parduotuvėse aplamai neparduoda oriflame gaminių schmoll.gif Nesuprantu ką čia jūs lyginate g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolcexxx @ 2011 09 10, 20:42)
Sveiki o jums netarodo kad oriflame gaminiai ju pakuotes yra labai mazos palyginus su tais kuriuos parduoda parduotuvese? g.gif

Pati pakuotė taip, tačiau gramai ar mililitrai tikrai ne, gi prie kiekvieno daikto rašo koks tūris ar svoris. Kai pamačiau dantų pastą pirmą kartą savose rankose pasirodė, kad mažiau nei tokia pati Colgate, pasiėmiau abi palyginimui, pasirodo nelabai skiriasi tik pakuotes forma ir dangtelio kitokia, o mililitrai tie patys. O mažesnė pakuotė kartais ir patogumas didesnis.
Papildyta:
QUOTE(vasarelele @ 2011 09 10, 21:34)
Parduotuvėse aplamai neparduoda oriflame gaminių schmoll.gif  Nesuprantu ką čia jūs lyginate g.gif

Čia lygina Oriflame daiktus su šiaip daiktais.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 09 10, 23:41)
Čia lygina Oriflame daiktus su šiaip daiktais.

biggrin.gif bet jei parašyta tiek ml, tai ir yra tiek, ir nesvarbu oriflame ar ne g.gif
Ir ką reiškia labai mažos pakuotės. Gal galima konkrečiau, kiek yra mažos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 09 11, 00:00)
biggrin.gif bet jei parašyta tiek ml, tai ir yra tiek, ir nesvarbu oriflame ar ne g.gif
Ir ką reiškia labai mažos pakuotės. Gal galima konkrečiau, kiek yra mažos?  g.gif

Vajei, nepulkit žmogaus, galbūt sąlyginai pakuotės atrodo mažesnės, nors ml kiekis toks pat, aš asmeniškai visada orientuojuos kiekiu kuris visada būna parašytas kataloge ir žinau ko tikėtis, pvz gal kremas 50 ml koks nors yra tokioj pakuotėj kaip chanel neatsimenu koks, mama naudojo, tai indelis atrodo labai didelis, nors kremo ten 50 ml, o Miglės kremukas yra tokioj mažoj pakuotėj, nes nėra jokių stiklinių apvadų ir kitokių š... tiesiog 50 ml plastikinė pakuotė.

Neseniai gavau oriflame kojų kremą cracked heel repair, labiau mamai reikia, bet aš irgi kartkartėm pasitepliosiu, tai pirmi įspūdžiai kol dar nepasidarė kulnai minkšti kaip kūdikio biggrin.gif
labai skaniai kvepia, ir nepaisant to, kad yra gan riebus, susigeria labai greitai. pirktas buvo pagal gerus atsiliepimus, tai žiūrėsim kaip toliau smile.gif juolab kad nėra labai brangus (12,90Lt berods)
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 09 11, 09:50)
Neseniai gavau oriflame kojų kremą cracked heel repair, labiau mamai reikia, bet aš irgi kartkartėm pasitepliosiu, tai pirmi įspūdžiai kol dar nepasidarė kulnai minkšti kaip kūdikio biggrin.gif
labai skaniai kvepia, ir nepaisant to, kad yra gan riebus, susigeria labai greitai. pirktas buvo pagal gerus atsiliepimus, tai žiūrėsim kaip toliau smile.gif juolab kad nėra labai brangus (12,90Lt berods)

Is Oriflame man daug geresnis drekinamasis pedu kremas su ramunelem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 09 11, 10:50)
Vajei, nepulkit žmogaus, galbūt sąlyginai pakuotės atrodo mažesnės, nors ml kiekis toks pat, aš asmeniškai visada orientuojuos kiekiu kuris visada būna parašytas kataloge ir žinau ko tikėtis, pvz gal kremas 50 ml koks nors yra tokioj pakuotėj kaip chanel neatsimenu koks, mama naudojo, tai indelis atrodo labai didelis, nors kremo ten 50 ml, o Miglės kremukas yra tokioj mažoj pakuotėj, nes nėra jokių stiklinių apvadų ir kitokių š... tiesiog 50 ml plastikinė pakuotė.

Vajei, kad niekas ir nepuola mirksiukas.gif tik būtų geriau konkretesnis klausimas, o ne kaip "atrodo". Tuo labiau yra parašytas kiekis tiek kataloge, tiek ant pakuotės. Kad pirmokui taip atrodytų - suprasčiau, kad gal kokia optinė apgaulė yra ar pan., o dabar blink.gif
Atsakyti
Pasitaiko žinokit, aš pati kažkada užsisakinėjau net nepamenu ką, ir išsiblaškius nepažiūrėjau kiekio, bet kaina labai gera buvo, tai kai draugė atnešė man sakau: ką tu su ta vaikiška pakuote čia veiki? biggrin.gif
kartais kataloge atrodo didesnė pakuotė, o anksčiau buvo minėta, kad oriflame parduotuvėse nepardavinėja, tai užsieny mačiau specialias oriflame parduotuves, taip kad lygint galima smile.gif

Ar kas nors bandė lip stain iš tos kolekcijos very me? atrodo permatomi tie dažai, įdomu, kokią spalvą suteikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 09 12, 18:51)
kartais kataloge atrodo didesnė pakuotė, o anksčiau buvo minėta, kad oriflame parduotuvėse nepardavinėja, tai užsieny mačiau specialias oriflame parduotuves, taip kad lygint galima smile.gif

Yra tik vienintelė parduotuvė, kur galima nusipirkti oriflame gaminių - Stokholme.
Nepasižiūrėjimas pakuotės jau visai kas kita yra
Atsakyti
Ne tik Stokholme, aš mačiau kažkuriame Lenkijos viešbuty mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 09 19, 22:59)
Ne tik Stokholme, aš mačiau kažkuriame Lenkijos viešbuty  mirksiukas.gif

Bet tai gal nelegaliai, nes oficialiai parduotuvių nėra daugiau niekur. O viešbuty tai nelabai ir rimta g.gif
Atsakyti
naujam kataloge yra sepeteliu deklas. Kiek jame telpa sepeteliu niekur neuzsiminta. Gal zinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 09 20, 12:55)
naujam kataloge yra sepeteliu deklas. Kiek jame telpa sepeteliu niekur neuzsiminta. Gal zinot? 4u.gif

jei gerai pamenu tai 8
Atsakyti