Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(shemsa @ 2011 08 29, 14:19)
gal kas bandet GG maskuokli paakiams?

bandžiau. visai nieko, bet labai greitai pasibaigė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Susana* @ 2011 08 29, 16:10)
Gal turit kokių atsiliepimų apie tą Spa aliejų kūnui ir plaukam?  4u.gif

Fantastiškas dalykas. Turiu pati, pabaigus užsisakysiu dar
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 08 29, 15:19)
gal kas bandet GG maskuokli paakiams?

Jau trečią baigiu. Superinis dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar nesu turėjusi priemonės, kuri taip gerai maskuotų juodus paakius, nors esu išbandžiusi nemažai įvairių firmų produktų.
Atsakyti
Na ar bandėt kuri tą naująjį tušą? Kaip jis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 08 30, 15:47)
Na ar bandėt kuri tą naująjį tušą? Kaip jis? ax.gif

Bandžiau, man asmeniškai senieji geresni. Šiaip pats tušas geras, reikia išmokti dažytis, ilgina neblogai, bet man norėtųsi tankesnių dantelių, nes truputi susilipina po kelias.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 08 30, 17:35)
Bandžiau, man asmeniškai senieji geresni. Šiaip pats tušas geras, reikia išmokti dažytis, ilgina neblogai, bet man norėtųsi tankesnių dantelių, nes truputi susilipina po kelias.

Jeigu po kelias sulipina, tai ne kas g.gif Nepatinka man taip. Galvosiu tada dar ar bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 08 30, 18:45)
Jeigu po kelias sulipina, tai ne kas g.gif  Nepatinka man taip. Galvosiu tada dar ar bandyti smile.gif

Bet ten ne tai, kad pats tušas (košė) sulipina, ten man šukuojant susilipina biggrin.gif gal ne taip dažaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 08 30, 20:03)
Bet ten ne tai, kad pats tušas (košė) sulipina, ten man šukuojant susilipina biggrin.gif gal ne taip dažaus smile.gif

Kataloge rašo, kad dvejopas šepetėlis ten: vienos šukutė tankina, kitos natūralias blakstienas padaro smile.gif Gal pabandžius retesnes, nesulipins? smile.gif
Atsakyti
as atsiprasau jei ne i tema blush2.gif , bet niekur nerandu oriflame platintoju vln ar as ieskoti nemoku ar SM forume nera atskiros temos? o gal jus kitaip ir ne per tarpininkes uzsakinejat?
aciu
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2011 08 31, 22:03)
as atsiprasau jei ne i tema  blush2.gif , bet niekur nerandu oriflame platintoju vln ar as ieskoti nemoku ar SM forume nera atskiros temos? o gal jus kitaip ir ne per tarpininkes uzsakinejat?
aciu

Konsultantės čia renkasi: http://www.supermama...?...50175&st=72
Užkalbinkit kokią vilnietę arba parašykit į temą, kad ieškot, turėtų bent viena pasisilyt smile.gif
Atsakyti
Delfiuka, aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveiki o jums netarodo kad oriflame gaminiai ju pakuotes yra labai mazos palyginus su tais kuriuos parduoda parduotuvese? g.gif
Atsakyti