Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Sveikos merginos,
Norėčiau sužinoti atsiliepimų apie Giordani Gold skystą akių kontūrą 21720? smile.gif kaip jums jis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai patinka oriflame gaminiai smile.gif Turiu jų labai daug , niekuo nenusivyliau, tačiau akių tušas man niekada neįtikdavo... Kažkokie jie man prasti atrodo, nežinau, šepetėliai dažniausiai man netinka smile.gif O mano favoritas: nulupama veido kaukė su jazminų ekstraktu, puiki wub.gif ir "Oriflame Beauty Skin Perfect" makiažo pagrindas smile.gif
Atsakyti
"Oriflame Beauty" nagų laką koreguojantis pieštukas 13775 ir "Silk Beauty" įaugusių plaukelių kiekį mažinanti želė 22691 . Gal esat kas bande sias priemones? 4u.gif kokie butu atsiliepimai? O gal atsirastu konsultante is vilniaus pas kuria butu galima padaryti uzsakyma? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lexija @ 2011 08 23, 16:48)
"Oriflame Beauty" nagų laką koreguojantis pieštukas 13775 

Naudojau, tai man visai patiko smile.gif Nereikia naudoti papildomų priemonių, tiesiog pasiimi ir nuvalai perteklių ant odelių smile.gif
Atsakyti
gal kas bandet sita blizgi?
Beauty Powershine Lip Gloss
user posted image
konkreciau tai domina spalvos soft coral ir red ovation 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 08 24, 12:18)
gal kas bandet sita blizgi?
Beauty Powershine Lip Gloss
user posted image
konkreciau tai domina spalvos soft coral ir red ovation 4u.gif

naudoju sita , man labai patinka labai gera spalvyte smile.gif gan ilgai laikosi
Atsakyti
QUOTE(Bagyra606 @ 2011 08 24, 12:20)
naudoju sita , man labai patinka labai gera spalvyte smile.gif gan ilgai laikosi

o kokia spalvyteturi?
Atsakyti
Gal turit kokių atsiliepimų apie tą Spa aliejų kūnui ir plaukam? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Susana* @ 2011 08 29, 15:10)
Gal turit kokių atsiliepimų apie tą Spa aliejų kūnui ir plaukam?  4u.gif

Man labai patinka
Atsakyti
gal kas bandet GG maskuokli paakiams?
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 08 29, 14:19)
Man labai patinka

O jis tinkamas masažui? Ne profesionaliam,tiesiog šiaip kūno masažavimui namuose blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Susana*: 29 rugpjūčio 2011 - 14:46
QUOTE(*Susana* @ 2011 08 29, 15:44)
O jis tinkamas masažui? Ne profesionaliam,tiesiog šiaip kūno masažavimui namuose  blush2.gif  4u.gif

tinka, šiaip mano kolegės net darbe jį naudoja wink.gif
Atsakyti