QUOTE(koko_sa @ 2011 08 02, 22:42)
Mergičkos,gal jūsų tarpe yra besinaudojančių ir oriflame'u ir avon'u? Norėčiau,kad sulygintumėt,kurios firmos kosmetika geresnė? Niekad nieko iš čia nebandžiau,bet ale knieti.
Aš naudoju abiejų kompanijų priemones, bet vienareikšmiškai sunku pasakyt. Apibendrinus mano pastebėjimai būtų tokie:
1. Veido priežiūros priemones visada renkuosi tik iš "Oriflame", nes "Avon" kemus vos užtepus norisi nusivalyt, labai sintetiniai atrodo.
2. Kvepalai taip pat labiau patinka "Oriflame", nes "Avon" kvepalai visi turi kažkokią natą, nuo kurios man skauda galvą
3. Dezodorantų kokybė abiejų kompanijų man atrodo vienoda. Purškiami normalūs, rutuliniai balina rūbų pažastis.
4. Kūno priežiūros priemones renkuosi iš "Avon" spa linijos - puikūs kvapai, geras poveikis, bet ir į "Oriflame" nespjaunu.
5. Dėl plaukų priežiūros priemonių negaliu tvirtai pasakyt, nes mano galvos oda jautri, nuo abiejų kompanijų priemonių atsiranda pleiskanų. Vyrui šampūnai ir balzamai patinka abiejų, tik "Avon" labiau putoja.
6. Kosmetikos linijų paauglėms kokybė panaši, stebuklų tarp pigių priemonių neaptikau. Veido priemonių paauglėms linija nuo spuogų labiau patinka iš "Oriflame", nes ne tokia agresyvi.
7. Nagų lakų kokybė panaši, laikosi pusė velnio, tik "Avon" pasiūloje daugiau spalvų.
8. Dėl dekoratyvinės sunku kažką pasakyt, čia slidus reikalas, reikia bandyt kiekvieną produktą atskirai, lygint ir vertint.
9. Linijų vaikams ir vyrams kokybė panaši, nieko ypatingo.
Na, čia mano nuomonė, gal kitų mamkų patirtis kitokia