Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(D'esire @ 2011 08 02, 12:52)
Tai visdelto tik trecio katalogo metu ja galima uzsisakyti g.gif  Kaip suprantu jei as surenko po 50BP 10 ir 11 katalogo metu, tai rankine galiu uzsisakyti ti 12 katalogo metu? Taip supratau g.gif

Taip. Aiškiai tai parašyta lankstinuke mirksiukas.gif " Pavyzdžiui, 50
BP iš 8 katalogo ir 50 BP iš 10 katalogo – rankinę galėsite įsigyti 11 katalogo galiojimo metu."
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 08 02, 11:58)
Taip. Aiškiai tai parašyta lankstinuke mirksiukas.gif " Pavyzdžiui, 50
BP iš 8 katalogo ir 50 BP iš 10 katalogo – rankinę galėsite įsigyti 11 katalogo galiojimo metu."

Aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergičkos,gal jūsų tarpe yra besinaudojančių ir oriflame'u ir avon'u? Norėčiau,kad sulygintumėt,kurios firmos kosmetika geresnė? Niekad nieko iš čia nebandžiau,bet ale knieti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 02, 22:42)
Mergičkos,gal jūsų tarpe yra besinaudojančių ir oriflame'u ir avon'u? Norėčiau,kad sulygintumėt,kurios firmos kosmetika geresnė? Niekad nieko iš čia nebandžiau,bet ale knieti.  bigsmile.gif

Aš naudoju abiejų kompanijų priemones, bet vienareikšmiškai sunku pasakyt. Apibendrinus mano pastebėjimai būtų tokie:
1. Veido priežiūros priemones visada renkuosi tik iš "Oriflame", nes "Avon" kemus vos užtepus norisi nusivalyt, labai sintetiniai atrodo.
2. Kvepalai taip pat labiau patinka "Oriflame", nes "Avon" kvepalai visi turi kažkokią natą, nuo kurios man skauda galvą blink.gif
3. Dezodorantų kokybė abiejų kompanijų man atrodo vienoda. Purškiami normalūs, rutuliniai balina rūbų pažastis.
4. Kūno priežiūros priemones renkuosi iš "Avon" spa linijos - puikūs kvapai, geras poveikis, bet ir į "Oriflame" nespjaunu.
5. Dėl plaukų priežiūros priemonių negaliu tvirtai pasakyt, nes mano galvos oda jautri, nuo abiejų kompanijų priemonių atsiranda pleiskanų. Vyrui šampūnai ir balzamai patinka abiejų, tik "Avon" labiau putoja.
6. Kosmetikos linijų paauglėms kokybė panaši, stebuklų tarp pigių priemonių neaptikau. Veido priemonių paauglėms linija nuo spuogų labiau patinka iš "Oriflame", nes ne tokia agresyvi.
7. Nagų lakų kokybė panaši, laikosi pusė velnio, tik "Avon" pasiūloje daugiau spalvų.
8. Dėl dekoratyvinės sunku kažką pasakyt, čia slidus reikalas, reikia bandyt kiekvieną produktą atskirai, lygint ir vertint.
9. Linijų vaikams ir vyrams kokybė panaši, nieko ypatingo.

Na, čia mano nuomonė, gal kitų mamkų patirtis kitokia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonstruck: 02 rugpjūčio 2011 - 22:47
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 02, 22:42)
Mergičkos,gal jūsų tarpe yra besinaudojančių ir oriflame'u ir avon'u? Norėčiau,kad sulygintumėt,kurios firmos kosmetika geresnė? Niekad nieko iš čia nebandžiau,bet ale knieti.  bigsmile.gif

Esu man oriflame gersnė, ypač kūno priežiūra, anticeliulitinės priemonės mirksiukas.gif
Avon man tik aliejukas plaukų galiukams labai patinka, tai liko bene vienintelė priemonė kurią naudoju iš Avon
Atsakyti
Kadaise platinau Avon, tad esu išbandžiusi daugybę šios firmos produkcijos. Dabar keletą metų platinu Oriflame. Mano pastebėjimai panašūs kaip ir Moonstruck.
1. Kūno priežiūros priemonės abiejų gamintojų panašios kokybės. Man labai patiko Avon Spa linija.
2. Kvepalai abiejų kompanijų šiaip sau. Tai todėl, kad esu apskritai labai išranki kvepalams. Avon ir Oriflame man patiko tik po vienerius kvepalus.
3. Šampūnai geresni Oriflame.
4. Lūpdažiai labiau patiko Avon, nagų lakas Oriflame. Tušai taip pat Oriflame. Avon tušai man visiškas š...
5. Makiažo pagrindą jau daug metų naudoju tik Oriflame. Avon nieko neprisitaikiau.
6. Kremai patiko abiejų gamintojų.
7. Rutuliniai dezodorantai labiau patiko Avon.
Trumpiau tariant abiejų kompanijų produkcija panaši. Negalėčiau pasakyti, kad kuri nors geresnė. Šiuo metu dauguma mano kosmetikos yra Oriflame. Jei platinčiau Avon, dauguma kosmetikos priemonių būtų šios firmos hihihi.gif
Atsakyti
Nė nepastebėjau, kaip išėmė Skindividual seriją sad.gif
Gal kuri naudojot šiuos kremus ir atradot, kuom pakeist? Būtų smagu, jei pasidalintumėte patirtimi, nes šios serijos serumas toks smagus odai bigsmile.gif buvo ir va, ką tik pabaigiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze mamuze @ 2011 08 05, 22:17)
Nė nepastebėjau, kaip išėmė Skindividual seriją sad.gif
Gal kuri naudojot šiuos kremus ir atradot, kuom pakeist? Būtų smagu, jei pasidalintumėte patirtimi, nes šios serijos serumas toks smagus odai bigsmile.gif  buvo ir va, ką tik pabaigiau sad.gif

Vis dar ieškau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas...

Merginos, patarkit, noriu tuso is oriflame, bet nezinau koks geriausias, noriu, kad ilgintu ir uzriestu, ir aisku neteptu paakiu ax.gif
Atsakyti
tuša aš naudoju Oriflame beauty wonder lash intense mascara. man patinka, nes mano blakstienos nors ir ilgos, bet kaip ėriuko tiesios, tai su šiuo tušu man pavyksta jas užlenkti neblogai biggrin.gif naudoju jau antra
Atsakyti
Sveikos, esu konsultantė iš Klaipėdos, turiu klausimą, gal kuri pati esat bandžiusi, ar jūsų klientė 15885 "Oriflame Beauty" nagų priežiūros rinkinį? reikia atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 08 06, 11:57)
Vis dar ieškau  mirksiukas.gif

Gal mėginot Swedish Spa veido serumą 20373 ? Palyginimui smile.gif
Atsakyti