QUOTE(*finy* @ 2011 07 19, 19:26)
Gal jau kuri ciupinejote Pumos rankine?Idomu kaip ji
Pumos rankinė padėta "gyvai" daug gražesnė nei kataloge
Tuos "Felicity " kvepalus pabandžiau ( pavyzdėlį )...sunku nusakyt kokie jie: čia skonio dalykas...man jie nepsirodė panašūs į rytietiškus kvepalus, kur koks nors aštrus kvapas ryškiai išsiskiria iš kitų...
Sveikos, labai buciau dekinga jei kas pasakytu ar dar atsiras GG Vip tusas, nes jau senokai jo nebera
Gal kas galėtų apibūdinti, koks šių kvepalų kvapas bent kataloge pauosčius?
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 22, 12:46)
delfiuka, jei planuojat pirkti kvepalus , prieš tai užsisakykit iš konsultančių pavyzdėlį, ten įpiltas 1 ml, bet pilnai užtenka isitikint, ar kvapas patinka . Pavyzdelio kaina 2 lt
Kvepalai - skonio reikalas, vieniems tokie patinka, kitiems - ne:)
Kvepalai - skonio reikalas, vieniems tokie patinka, kitiems - ne:)
Suprantu, kad skonio reikalas, bet saldumą ir aštrumą, lengvumą ir sunkumą juk dauguma panašiai supranta. Pati nedarysiu užsakymo vien dėl mėginėlio, o kažką vargint dėl mėginėlio nenoriu Noriu komentarų, kad matyčiau, ar verta eit į kokį biurą ieškot kvepalų gyvai pauostyt
QUOTE(delfiuka @ 2011 07 22, 02:36)
man tai jie tokie lengvi,ir saldus:)
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 22, 16:58)
Na jei tiesiai šviesiai - man damokėtų aš nei šitų, nei tų "Fleicity" neimčiau. Skonio reikalas, bet pasirodė, jog jie neturi savo kažkokių išskirtinių bruožų: nei saldumo,nei įpatingų prieskonių...pliusas, kad kvepalai gražiuose buteliukuose
kaip jum Felicity? labai jau "neeee"?
įkyrūs gal? kaip laikosi?
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 22, 20:03)
Aš juos įsivaizdavau rytietiškai aštrius , galų gale su tuo cinamonu kaip kepykloj , bet kažkokie ne aštrūs pasirodė . O Jums kaip jie ?
Čia ne į temą, bet apie rytietiškus kvapus : laikas nuo laiko naudoju rytietiškus aliejus, LT pirkau "aldo vandini " rytietišką, kvapas... , turiu imbierinį aliejų, kvapas per nosį kerta, neįprastas, savotiškas ,...tai ir čia...sunku paaiškint
Sveikos, kaip tas naujas mak.gruntas?22862 Oriflame Beauty makiažo gruntas mastau isbandyti
Papildyta:
ai pries kelias dienas maciau ispardavime melynus auskariukus, o db nera, tai negi visos ispirkote? gal koduka pasakysite ?kas pirko patikrinsiu ar dar yra. taip ju norejau
Papildyta:
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 07 22, 22:46)
Sveikos, kaip tas naujas mak.gruntas?22862 Oriflame Beauty makiažo gruntas mastau isbandyti
ai pries kelias dienas maciau ispardavime melynus auskariukus, o db nera, tai negi visos ispirkote? gal koduka pasakysite ?kas pirko patikrinsiu ar dar yra. taip ju norejau
Atejau pas jus konsultacijos. Sakykit, ar sis kremas tikrai padeda nuo pigmentacijos, gal kuri bandete
http://lt.oriflame.c...?prodCode=18826
http://lt.oriflame.c...?prodCode=18826