Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Sveikute, gal kas matete, ar turite oriflame kompiuterio dekla? Niekur nerandu internete, pasiziureti kokio jis dydzio? smile.gif 17651 "Oriflame" juodas dėklas kompiuteriui
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2011 07 19, 19:26)
Gal jau kuri ciupinejote Pumos rankine?Idomu kaip ji  unsure.gif

Pumos rankinė padėta "gyvai" daug gražesnė nei kataloge thumbup.gif

Tuos "Felicity " kvepalus pabandžiau ( pavyzdėlį )...sunku nusakyt kokie jie: čia skonio dalykas...man jie nepsirodė panašūs į rytietiškus kvepalus, kur koks nors aštrus kvapas ryškiai išsiskiria iš kitų... wub.gif
Atsakyti
Sveikos, labai buciau dekinga jei kas pasakytu ar dar atsiras GG Vip tusas, nes jau senokai jo nebera verysad.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų apibūdinti, koks šių kvepalų kvapas bent kataloge pauosčius? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
delfiuka, jei planuojat pirkti kvepalus , prieš tai užsisakykit iš konsultančių pavyzdėlį, ten įpiltas 1 ml, bet pilnai užtenka isitikint, ar kvapas patinka mirksiukas.gif . Pavyzdelio kaina 2 lt

Kvepalai - skonio reikalas, vieniems tokie patinka, kitiems - ne:)
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 22, 12:46)
delfiuka, jei planuojat pirkti kvepalus , prieš tai užsisakykit iš konsultančių pavyzdėlį, ten įpiltas 1 ml, bet pilnai užtenka isitikint, ar kvapas patinka mirksiukas.gif . Pavyzdelio kaina 2 lt

Kvepalai - skonio reikalas, vieniems tokie patinka, kitiems - ne:)

Suprantu, kad skonio reikalas, bet saldumą ir aštrumą, lengvumą ir sunkumą juk dauguma panašiai supranta. Pati nedarysiu užsakymo vien dėl mėginėlio, o kažką vargint dėl mėginėlio nenoriu lotuliukas.gif Noriu komentarų, kad matyčiau, ar verta eit į kokį biurą ieškot kvepalų gyvai pauostyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Na jei tiesiai šviesiai - man damokėtų aš nei šitų, nei tų "Fleicity" neimčiau. Skonio reikalas, bet pasirodė, jog jie neturi savo kažkokių išskirtinių bruožų: nei saldumo,nei įpatingų prieskonių...pliusas, kad kvepalai gražiuose buteliukuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 07 22, 02:36)
Gal kas galėtų apibūdinti, koks šių kvepalų kvapas bent kataloge pauosčius?  4u.gif
user posted image

man tai jie tokie lengvi,ir saldus:)
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 22, 16:58)
Na jei tiesiai šviesiai - man damokėtų aš nei šitų, nei tų "Fleicity" neimčiau. Skonio reikalas, bet pasirodė, jog jie neturi savo kažkokių išskirtinių bruožų: nei saldumo,nei įpatingų prieskonių...pliusas, kad  kvepalai gražiuose buteliukuose smile.gif

kaip jum Felicity? labai jau "neeee"? biggrin.gif

įkyrūs gal? kaip laikosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 22, 20:03)
kaip jum Felicity? labai jau "neeee"?  biggrin.gif

įkyrūs gal? kaip laikosi?  g.gif

Aš juos įsivaizdavau rytietiškai aštrius , galų gale su tuo cinamonu kaip kepykloj lotuliukas.gif , bet kažkokie ne aštrūs pasirodė g.gif . O Jums kaip jie ? 4u.gif

Čia ne į temą, bet apie rytietiškus kvapus : laikas nuo laiko naudoju rytietiškus aliejus, LT pirkau "aldo vandini " rytietišką, kvapas... wub.gif , turiu imbierinį aliejų, kvapas per nosį kerta, neįprastas, savotiškas rolleyes.gif ,...tai ir čia...sunku paaiškint g.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip tas naujas mak.gruntas?22862 „Oriflame Beauty“ makiažo gruntas mastau isbandyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 07 22, 22:46)
Sveikos, kaip tas naujas mak.gruntas?22862 „Oriflame Beauty“ makiažo gruntas  mastau isbandyti  4u.gif

ai pries kelias dienas maciau ispardavime melynus auskariukus, o db nera, tai negi visos ispirkote? gal koduka pasakysite ?kas pirko patikrinsiu ar dar yra. taip ju norejau wub.gif
Atsakyti
Atejau pas jus konsultacijos. Sakykit, ar sis kremas tikrai padeda nuo pigmentacijos, gal kuri bandete g.gif
user posted image
http://lt.oriflame.c...?prodCode=18826
Atsakyti