Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

gal kas gali apibūdinti kvapą "Felicity" ? 4u.gif

ar gėlės jaučiamos, ar labiau muskusas ir cinamonas jas užgožia? g.gif
Atsakyti
Man "Felicity" schmoll.gif schmoll.gif Labai ryškiai jaučiamas cinamonas. Atrodo tartum būtum kepykloje.
Atsakyti
kur galima pavartyti naujaji kataloga internete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 07 12, 22:37)
Man "Felicity" schmoll.gif  schmoll.gif  Labai ryškiai jaučiamas cinamonas. Atrodo tartum būtum kepykloje.

Man tai taip neatrodo schmoll.gif gal jūs tamsiaplaukė, tai ir nepatiko

QUOTE(zydrune0916 @ 2011 07 19, 10:49)
kur galima pavartyti naujaji kataloga internete? 4u.gif

http://lt.oriflame.c...html?per=201110
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 07 19, 10:51)
Man tai taip neatrodo schmoll.gif  gal jūs tamsiaplaukė, tai ir nepatiko

prie ko plaukų spalva? aš irgi ne blondinė tai čia pagal plaukų spalvą galima spręsti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 19, 12:56)
prie ko plaukų spalva? aš irgi ne blondinė tai čia pagal plaukų spalvą galima spręsti?  biggrin.gif

Pagal plaukų spalvą galima spręsti, kokie kvapai tiks ir patiks. "Felicity" nors ir kvapas rytietiškas, bet jis labiau tinka šviesiaplaukėms, taip jau yra. Aišku yra ir išimčių kaip visada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 07 19, 13:01)
Pagal plaukų spalvą galima spręsti, kokie kvapai tiks ir patiks. "Felicity" nors ir kvapas rytietiškas, bet jis labiau tinka šviesiaplaukėms, taip jau yra. Aišku yra ir išimčių kaip visada mirksiukas.gif

tikrai? biggrin.gif matyt reikia džiaugtis kad jau nušviesėjus brunetė esu lotuliukas.gif .....

nekantrauju išbandyti tuos kvepaliukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 07 12, 22:37)
Man "Felicity" schmoll.gif  schmoll.gif  Labai ryškiai jaučiamas cinamonas. Atrodo tartum būtum kepykloje.

nu cia skonio reiklas,man tai tikrai nera tokio jausmo kaip kepykloje!juk kiekvienam kitaip atrodo tas pats kvapas,be to ant kiekvieno kuno tas pats kvapas kitais kvepia.
Atsakyti
Užsisakiau " Felicity" pavyzdėlį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gbsexy @ 2011 07 19, 13:05)
nu cia skonio reiklas,man tai tikrai nera tokio jausmo kaip kepykloje!juk kiekvienam kitaip atrodo tas pats kvapas,be to ant kiekvieno kuno tas pats kvapas kitais kvepia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal jau kuri ciupinejote Pumos rankine?Idomu kaip ji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 07 19, 10:51)
Man tai taip neatrodo schmoll.gif  gal jūs tamsiaplaukė, tai ir nepatiko

Taip biggrin.gif Aš tamsaus gymio ir labai nemėgstu tokio tipo kvepalų kaip Felicity.
QUOTE(gbsexy @ 2011 07 19, 13:05)
nu cia skonio reiklas

Žinoma, kad skonio reikalas. Aš juk rašiau, kad būtent man nepatiko šie kvepalai.
Atsakyti