gal kas gali apibūdinti kvapą "Felicity" ?
ar gėlės jaučiamos, ar labiau muskusas ir cinamonas jas užgožia?
Man "Felicity" Labai ryškiai jaučiamas cinamonas. Atrodo tartum būtum kepykloje.
kur galima pavartyti naujaji kataloga internete?
QUOTE(Nireglina @ 2011 07 12, 22:37)
Man "Felicity" Labai ryškiai jaučiamas cinamonas. Atrodo tartum būtum kepykloje.
Man tai taip neatrodo gal jūs tamsiaplaukė, tai ir nepatiko
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 07 19, 10:49)
kur galima pavartyti naujaji kataloga internete?
http://lt.oriflame.c...html?per=201110
QUOTE(vasarelele @ 2011 07 19, 10:51)
prie ko plaukų spalva? aš irgi ne blondinė tai čia pagal plaukų spalvą galima spręsti?
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 19, 12:56)
prie ko plaukų spalva? aš irgi ne blondinė tai čia pagal plaukų spalvą galima spręsti?
Pagal plaukų spalvą galima spręsti, kokie kvapai tiks ir patiks. "Felicity" nors ir kvapas rytietiškas, bet jis labiau tinka šviesiaplaukėms, taip jau yra. Aišku yra ir išimčių kaip visada
QUOTE(vasarelele @ 2011 07 19, 13:01)
Pagal plaukų spalvą galima spręsti, kokie kvapai tiks ir patiks. "Felicity" nors ir kvapas rytietiškas, bet jis labiau tinka šviesiaplaukėms, taip jau yra. Aišku yra ir išimčių kaip visada
tikrai? matyt reikia džiaugtis kad jau nušviesėjus brunetė esu .....
nekantrauju išbandyti tuos kvepaliukus
QUOTE(Nireglina @ 2011 07 12, 22:37)
nu cia skonio reiklas,man tai tikrai nera tokio jausmo kaip kepykloje!juk kiekvienam kitaip atrodo tas pats kvapas,be to ant kiekvieno kuno tas pats kvapas kitais kvepia.
QUOTE(gbsexy @ 2011 07 19, 13:05)
nu cia skonio reiklas,man tai tikrai nera tokio jausmo kaip kepykloje!juk kiekvienam kitaip atrodo tas pats kvapas,be to ant kiekvieno kuno tas pats kvapas kitais kvepia.
Gal jau kuri ciupinejote Pumos rankine?Idomu kaip ji
QUOTE(vasarelele @ 2011 07 19, 10:51)
Taip Aš tamsaus gymio ir labai nemėgstu tokio tipo kvepalų kaip Felicity.
QUOTE(gbsexy @ 2011 07 19, 13:05)
nu cia skonio reiklas
Žinoma, kad skonio reikalas. Aš juk rašiau, kad būtent man nepatiko šie kvepalai.