Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Šiandien kaip tik buvau Oriflame užsakymo atsiimti, tai ta proga pasiėmiau pačiupinėti tą naują pudrą. Ji jau buvo šiek tiek pabandyta ir tų auksinių blizgučių visiškai nenebuvo, matyt jie tik paviršiuje ir greit susinaudoja. Pati pudra gana tamsi, primena šokoladą, matinė, neblogai pigmentuota. Netepiau ant veido, todėl negaliu nieko pasakyti apie dengimasi ir laikymasi. Man būtų per tamsi, nepirksiu (esu gana šviesios odos).
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2011 06 21, 17:20)
user posted image
Gal jau kam teko ismegint? Gundausi uzsisakyt

jeigu esat įdegusios tai be problemų galit pirkt, nes šita pudrytė skirta pabrėžti, pagražinti įdėgį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas natūroj matėt mergaitiškus su braškėm nuo saulės akinukus.? Kaip kokybė jų?
Atsakyti
Sveikos, Merginos 4u.gif

Ieškau ir niekaip nerandu temos apie Oriflame kosmetikos platintojas g.gif , o gal tokios temos nėra?
Pati pradėjau platint šią kosmetiką, norėčiau passikaityti platintojų temas ir diskusijas , įsilieti į Oriflame platintojų gretas, Vilnius 4u.gif
Atsakyti
"Oriflame" konsultančių tema.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 07 01, 17:50)

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ieskau tuso is oriflame, pries tai naudojau GG tusa, na ne ta kur su guminiu sepeteliu , o kita, nepamenu jo tikslaus pavadinimo, labai man jis patiko, bet jau va iseiles gal jau kokiam treciam kataloge jo nera, galvoju gal keicia jo pakuote, norejau pasiteirauti, kas platina, gal zinot ar jis dar bus? Bet jei ne gal galit rekomenduoti kazka panasaus pagal kokybe ir rezultata, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Man pats geriausias "Wonder Lash" tušas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atėjau pagirt naujojo plaukų kreminio vaško:
user posted image
Skaniai kvepia wub.gif, konsistencija kreminė, o kai tarp pirštų patrini, jaučiasi ir vaško. Pagal naudojimo instrukciją reikia tept ant sausų plaukų, bet aš tepu ir ant drėgnų (mano plaukai trumpi), tada gaunasi toks "beach hair look". Tik nereikia padaugint, nes plaukai atrodys riebaluoti.
Atsakyti
be galo patinka naujas blizgis is blue lagoon kolekcijos.labai malonus ant lupu,nelipnus,puikiai drekina ir nuostabiai kvepia kokosu wub.gif siuo metu pats megstamiausias mano blizgis 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau Oriflame kremus:

Kūno kremą "Lucia": labai patiko thumbup.gif lengvai įsigeria į odą, skaniai kvepia, lengvas, drėkinantis , užsitepi ir pamiršti, o oda tiesiog švyti...... wub.gif
Kūno kremą "Chiffon", ...apie jį gražiai parašyta, bet mano odai netiko ...per " sunkus", užsitepus, ilgai jaučiasi, kad kremas ant odos...kol susigeria......... unsure.gif ...ir kvapas nepatiko:)

Kvepaliukų pavyzdelius:

"Volare" - vakarinis, sodrus, stiprus kvapas, ...
"Miss O club prive" - aštrus, temperamentingas, ...
"Miss O faschion princess" - saldus, gardus, vasariskas , tarytum kvepia medumi thumbup.gif
"Chiffon" - nepatiko tuo, kad kvapo beveik nesijaučia

4u.gif
Atsakyti
Dėl kvepaliukų susipainiojau, pasitaisau :

"Miss O club prive" ( geltonas buteliukas ) - man jis labai "skanus" pasirodė: kvepia gėlėm, medum, saldus, gardus, vasariškas thumbup.gif
"Miss O faschion princess" ( mėlynas ) - šitas "sunkesnis'' kvapas , vakarelui tinkamas...arba toms, kam patinka sodrūs kvapai wub.gif

Dar išbandžiau kūno kremą "Volare" - įsigeria greitai, bet ne mano kremas....
Atsakyti