Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(bonza @ 2011 05 24, 19:59)
o sitas serumas neriebina veido?

Man irgi idomu. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Turiu šį serumą. Odos tikrai neriebina.
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri naudojot šį kremą?
http://lt.oriflame.c...?prodCode=18482
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 05 25, 14:54)
Turiu šį serumą. Odos tikrai neriebina.

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Darau orflime uzsakyma, jei pageidaujate ka nors uzsisakyti, prasom. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Darau oriflame užsakymą Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
Jau kuris laikas noriu isigyti, bet domina atsiliepimai:
user posted image
Atsakyti
Kaip kazkada rasiau labai patiko tusas Giordani Gold su plastikiniu sepeteliu . Dabar visai netiketai isbandziau si wonder lash...
user posted image

Nu jis daaar labiau pailgina blakstienas , super ! Naudoju Giordani Gold pudra jau gal 10 metu , pamainymo neatradau geresnio . Bet netikejau kad tokie tusai geri sios firmos . ..
Dar atradau stai koki tusa , jau laukiu kada jis pasirodys ...
NAUJAS TUSAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 04 birželio 2011 - 18:34
QUOTE(Elija* @ 2011 06 04, 18:34)

SM daug gerų atsiliepimų apie šį tušą.
Ir turbūt tik man vienai jis tepė virš vokų doh.gif Dėl šios priežasties jo nekartosiu - nenoriu "murzina" vaikščiot. Kitkuo patiko, gražiai blakstutes padažydavo.
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2011 06 04, 21:03)
SM daug gerų atsiliepimų apie šį tušą.
Ir turbūt tik man vienai jis tepė virš vokų  doh.gif Dėl šios priežasties jo nekartosiu - nenoriu "murzina" vaikščiot. Kitkuo patiko, gražiai blakstutes padažydavo.

Jeigu tepa, tai, manau, kad dar nesudžiuvęs ant blakstienų būna g.gif O jeigu išdžiūna, tai nesuprantu kaip gali tepti..
Atsakyti
Sveikos,
Aš naudojau tokį nuostabų kremuką iš oriflame ''Essentials Nutri-Rich Cream'' su beta karotinu...
Bet jo jau nebėra prekyboje Lietuvoje, labai liūdna, nes man jo labai reikia, tai gal kas turite jo pardavimui arba žinote iš kur būtų galima jo gauti? BŪČIAU LAAABAI DĖKINGA wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Gal zinote pas ka Vilniuje galima isigyti oriflame kosmetika pigiau? Fabijoniskes, Seskines raj ir netoli ju?
Atsakyti