Nireglina, 13 Vas 2011 - 22:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Nireglina, 13 Vas 2011 - 22:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: Nėra labai plonas. Būna ir plonesnių. Man šis tušas patiko.
Dekoju uz atsakima. Beja pati siuo metu naudoju GG Vip tusa,kokia savaite visai patiko, bet paskui nelabai graziai pradejo dazyti, tai ir galvoju pabandyti kita GG tusa.
vitalkute, 15 Vas 2011 - 19:19, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
vitalkute, 15 Vas 2011 - 19:19, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: Dekoju uz atsakima. Beja pati siuo metu naudoju GG Vip tusa,kokia savaite visai patiko, bet paskui nelabai graziai pradejo dazyti, tai ir galvoju pabandyti kita GG tusa.
Man GG Vip tusas nepatiko,o kur anksciau buvo GG tusas,bet dabar isimtas is prekybos,tai buvo super .Dar neblogas is GG kolekcijos "Giordani Gold Lash Fascination" .
vitalkute, 15 Vas 2011 - 18:19, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
vitalkute, 15 Vas 2011 - 18:19, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: Dekoju uz atsakima. Beja pati siuo metu naudoju GG Vip tusa,kokia savaite visai patiko, bet paskui nelabai graziai pradejo dazyti, tai ir galvoju pabandyti kita GG tusa.
GG VIP tušas man pats blogiausias iš visų Oriflame tušų Kitas GG tušas daug geresnis.
vitalkute, 15 Vas 2011 - 19:19, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
vitalkute, 15 Vas 2011 - 19:19, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: Dekoju uz atsakima. Beja pati siuo metu naudoju GG Vip tusa,kokia savaite visai patiko, bet paskui nelabai graziai pradejo dazyti, tai ir galvoju pabandyti kita GG tusa.
Man tas pats atsitiko su Wonder Lash , o anksčiau buvau patenkinta, ne vieną ir ne du sunaudojau...
Ačiū
*Caras*, 16 Vas 2011 - 12:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
*Caras*, 16 Vas 2011 - 12:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: Sveikos mergaitės . Norėčiau atsiliepimų apie Blakstienų kondicionierių. Gal kuri naudojot? Ar sustiprina blakstienas, ar mažina jų kritimą, ar padeda joms augt?
Ačiū
Ačiū
turiu. is pradziu man lyg ir pasirode, kad blakstienos ilgesnes, bet dabar jokio poveikio gal per retai naudoju (kai nepamirstu kartais nakciai pasitepu).
fairynlovely, 16 Vas 2011 - 07:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
fairynlovely, 16 Vas 2011 - 07:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: Gal kuri esate bandziusi plauku suktukus is Oriflame?
turiu, bent man pirmaji karta susuko neblogai, tik tie sepetukai sulipina plaukus ir sunku isimt. Antra kart jau sunkiau sukos, neber tokio tvirtumo... Poto dar sunelis biski pazaide pagaves, tai nieko is ju ir nebeliko...
Gal turit apie jį atsiliepimų?
*Caras*, 16 Vas 2011 - 11:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
*Caras*, 16 Vas 2011 - 11:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: Sveikos mergaitės . Norėčiau atsiliepimų apie Blakstienų kondicionierių. Gal kuri naudojot? Ar sustiprina blakstienas, ar mažina jų kritimą, ar padeda joms augt?
Ačiū
Ačiū
Turėjau. Tepdavau kiekvieną vakarą. Nepastebėjau kokio nors akivaizdaus poveikio.
Nireglina, 15 Vas 2011 - 23:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Nireglina, 15 Vas 2011 - 23:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: GG VIP tušas man pats blogiausias iš visų Oriflame tušų Kitas GG tušas daug geresnis.
Na mano drauges tik GG Vip tusa giria, bet kaip jau minejau man tai nelabai jis patiko. Kazkaip greit jis dziusta.nu vienu zodziu reiks isbandyti ta GG Lash Fascination, tikiuosi bus geresnis