Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Idomu kaip sitos putos,nes kataloge,tai labai skaniai kvepia.Reikes isbandyti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 02 13, 22:43)

Nireglina, 13 Vas 2011 - 22:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Nireglina, 13 Vas 2011 - 22:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Nėra labai plonas. Būna ir plonesnių. Man šis tušas patiko.

Nėra labai plonas. Būna ir plonesnių. Man šis tušas patiko.

Dekoju uz atsakima. Beja pati siuo metu naudoju GG Vip tusa,kokia savaite visai patiko, bet paskui nelabai graziai pradejo dazyti, tai ir galvoju pabandyti kita GG tusa.
Atsakyti
QUOTE(vitalkute @ 2011 02 15, 19:19)

vitalkute, 15 Vas 2011 - 19:19, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

vitalkute, 15 Vas 2011 - 19:19, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Dekoju uz atsakima. Beja pati siuo metu naudoju GG Vip tusa,kokia savaite visai patiko, bet paskui nelabai graziai pradejo dazyti, tai ir galvoju pabandyti kita GG tusa.

Man GG Vip tusas nepatiko,o kur anksciau buvo GG tusas,bet dabar isimtas is prekybos,tai buvo super smile.gif .Dar neblogas is GG kolekcijos "Giordani Gold Lash Fascination" .
Atsakyti
QUOTE(vitalkute @ 2011 02 15, 18:19)

vitalkute, 15 Vas 2011 - 18:19, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

vitalkute, 15 Vas 2011 - 18:19, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

GG VIP tušas man pats blogiausias iš visų Oriflame tušų schmoll.gif Kitas GG tušas daug geresnis.
Atsakyti
Gal kuri esate bandziusi plauku suktukus is Oriflame? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vitalkute @ 2011 02 15, 19:19)

Man tas pats atsitiko su Wonder Lash sad.gif, o anksčiau buvau patenkinta, ne vieną ir ne du sunaudojau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekstina: 16 vasario 2011 - 11:37
Sveikos mergaitės 4u.gif . Norėčiau atsiliepimų apie Blakstienų kondicionierių. Gal kuri naudojot? Ar sustiprina blakstienas, ar mažina jų kritimą, ar padeda joms augt?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2011 02 16, 12:59)

*Caras*, 16 Vas 2011 - 12:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

*Caras*, 16 Vas 2011 - 12:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Sveikos mergaitės 4u.gif . Norėčiau atsiliepimų apie Blakstienų kondicionierių. Gal kuri naudojot? Ar sustiprina blakstienas, ar mažina jų kritimą, ar padeda joms augt?
Ačiū 4u.gif

Ačiū 4u.gif

turiu. is pradziu man lyg ir pasirode, kad blakstienos ilgesnes, bet dabar jokio poveikio schmoll.gif gal per retai naudoju (kai nepamirstu kartais nakciai pasitepu).
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2011 02 16, 07:36)

fairynlovely, 16 Vas 2011 - 07:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

fairynlovely, 16 Vas 2011 - 07:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Gal kuri esate bandziusi plauku suktukus is Oriflame?  4u.gif
user posted image

Gal kuri esate bandziusi plauku suktukus is Oriflame?  4u.gif
user posted image

turiu, bent man pirmaji karta susuko neblogai, tik tie sepetukai sulipina plaukus ir sunku isimt. Antra kart jau sunkiau sukos, neber tokio tvirtumo... Poto dar sunelis biski pazaide pagaves, tai nieko is ju ir nebeliko...
Atsakyti
Sveikos užsisakiau iš konsultantės šį lūpų blizgį http://medya.todaysz...9/24/shop05.jpg
Gal turit apie jį atsiliepimų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shelly: 16 vasario 2011 - 15:54
QUOTE(*Caras* @ 2011 02 16, 11:59)

*Caras*, 16 Vas 2011 - 11:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

*Caras*, 16 Vas 2011 - 11:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Ačiū 4u.gif

Ačiū 4u.gif

Turėjau. Tepdavau kiekvieną vakarą. Nepastebėjau kokio nors akivaizdaus poveikio.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 02 15, 23:25)

Nireglina, 15 Vas 2011 - 23:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Nireglina, 15 Vas 2011 - 23:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

GG VIP tušas man pats blogiausias iš visų Oriflame tušų schmoll.gif Kitas GG tušas daug geresnis.

Na mano drauges tik GG Vip tusa giria, bet kaip jau minejau man tai nelabai jis patiko. Kazkaip greit jis dziusta.nu vienu zodziu reiks isbandyti ta GG Lash Fascination, tikiuosi bus geresnis 4u.gif
Atsakyti