Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(eda9 @ 2011 04 29, 21:38)
As ji isvis ismeciau. Man nuo jo taip perstejo lupu konturus, suskirdo ir paraudo net. O va mamai nieko ax.gif

QUOTE(Jasje @ 2011 04 29, 21:41)
Esu turėjusi šitą blizgį, man tokio poveikio nepasijuto, tik truputį pagriauždavo. Bet kaip apie jį rašo, kad putlina lūpas, tai nepasakyčiau, kad labai jaučiasi ar matosi g.gif

As irgi ji turiu. Taip, jis sukelia lupu dilgciojima, persti konturai, bet turbut toks jo poveikis ir yra smile.gif dilgciojimas turbut kazkokiu budu suaktyvina kraujotaka, i lupas priplusta daugiau kraujo, nes mano lupos, paprastai odos spalvos, nuo jo laaabai parausta, atrodo kaip gerokai pakandziotos dantimis biggrin.gif Na, gal toks jo ir poveikis - pakramtytu ir kiek patinusiu lupu vaizdas biggrin.gif vizualiai tos lupos tokiu principu turbut ir atrodo kiek putlesnes, bet diskomfortas atitinkamas doh.gif pries keleta metu esu turejusi Victoria's Secrets putlinamaji blizgesi, tai pojutis juo pasitepus (dilgciojimas, paraudimas) labai panasus ax.gif Taigi nenustebino tikrai, tikejausi, kad bus kazkas panasaus wink.gif
Papildyta:
Apskritai, nors platinu sia kosmetika (bent turiu tokia teise, bet kol kas tik saviems tikslams perku), bet daugelis produktu mane tikrai gerokai nuvyle unsure.gif Na, duso zele, kremai ir kitos veido/kuno prieziuros priemones gal ir nieko, bet dekoratyvine kosmetika daznai nustebina, kaip grynu gryniausias nesusipratimas. Pvz., lasiukai nagu lako dziuvimui. Gal tas skystis ir veiksmingas, bet kaip tuo buteliuku naudotis? blink.gif kol is visu jegu ji spaudi, baigi islaistyti visa skysti ant vieno nago blink.gif ne pakuote, o tragedija. Paakiu maskavimo priemone - ant svarios odos tepasi neblogai, bet veliau tepant ant jo makiazo pagrinda, visas susirubuliuoja ir "nueina". Zodziu, jokios naudos. Daugiau ir nevardinsiu. Todel sio gamintojo dabar perku tik kuno prieziuros priemones wink.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti ar kas jau turi ar ciupinejo ranksluosti esanti 2 psl.? Idomi jo kokybe. ax.gif
http://es.oriflame.c...html?per=201107
Atsakyti
QUOTE(Virbalė @ 2011 05 06, 10:56)
Pvz., lasiukai nagu lako dziuvimui. Gal tas skystis ir veiksmingas, bet kaip tuo buteliuku naudotis? 

Reikia tik laikant tą buteliuką pakštelėti ir lašiukas nukrenta. Nereikia nei purtyti, nei spausti biggrin.gif Kai iškyla koks klausimukas, reikia bent savo rėmėjos paklausti mirksiukas.gif Jei ji nežinos, tai tikrai pasirūpins, kad sužinotų
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 12, 13:37)
Sveikos, norejau paklausti ar kas jau turi ar ciupinejo ranksluosti esanti 2 psl.? Idomi jo kokybe.  ax.gif
http://es.oriflame.c...html?per=201107

Tikiuosi šiandien jį pamatysiu ir paliesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarelele: 12 gegužės 2011 - 12:52
QUOTE(vasarelele @ 2011 05 12, 09:52)
Tikiuosi šiandien jį pamatysiu ir paliesiu

Lauksiu atsiliepimu. bigsmile.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 12 gegužės 2011 - 13:14
Vasarelele, tai kaip, ar ciupinejai ta ranksluostuka. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 13, 13:24)
Vasarelele, tai kaip, ar ciupinejai ta ranksluostuka.  ax.gif  4u.gif

Nebuvo to rankšluostuko unsure.gif
Patiko naujas vyr. tualet.vanduo, man tai jis toks tinkantis moterims ax.gif Nauja biri pudra pasirodė liuks, patogi pakuotė, kartu su šepetėliu
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 05 13, 09:34)
Nebuvo to rankšluostuko unsure.gif
Patiko naujas vyr. tualet.vanduo, man tai jis toks tinkantis moterims ax.gif Nauja biri pudra pasirodė liuks, patogi pakuotė, kartu su šepetėliu

Kaip gaila, taip idomu kaip jisai, labai jo noriu. biggrin.gif

Ka galetum apie nagu lakus pasakyti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal yra atsiliepimų apie "Perfect Body" kojas puoselėjantį tonizuojamajį kremą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 13, 14:26)
Ka galetum apie nagu lakus pasakyti?  ax.gif  4u.gif

Iš dabartinio katalogo mačiau "Swedish Spa" rankšluostį, tai tikrai geras
http://lt.oriflame.c...?prodCode=23259
Nagams naudoju nagų lako stipriklį, tai lakas l.gerai išsilaiko ir niekas nenusilupa 2savaites thumbup.gif . Nagų lakus naudoju prancūziškam manikiūrui, tai man super thumbup.gif Dar kartais ir pasipaišau pati, labai paprasta su nagų daile
Atsakyti
Gal kas turite dar užsilikusį 5 katalogą ir gali pasakyt kokia kaina buvo šiame kataloge Optimals matt riebiai/ mišriai odai dieninio kremuko?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 05 14, 19:45)
Gal kas turite dar užsilikusį 5 katalogą ir gali pasakyt kokia kaina buvo šiame kataloge Optimals matt riebiai/ mišriai odai dieninio kremuko?

„Optimals Matte Touch™“ dieninė želė – kremas (19899) buvo už 19,90 Lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mid de Aur @ 2011 05 14, 20:53)
„Optimals Matte Touch™“ dieninė želė – kremas (19899) buvo už 19,90 Lt. mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti