Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Aš taip pat rekomenduočiau paskutinį, gražią formą suteikia, nesulipina, ilgina, užriečia, gal dar ir tankina šiek tiek... minusas tik toks, kad jis greitai baigiasi.
Atsakyti
QUOTE(waidu-te @ 2011 04 25, 12:12)
http://lt.oriflame.c...?prodCode=12790 Vieną kart pasitepus šiuo blizgiu man lūpas išbėrė ir labai išsausino. Nesuprantu dėl ko taip darosi..

As ji isvis ismeciau. Man nuo jo taip perstejo lupu konturus, suskirdo ir paraudo net. O va mamai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2011 04 29, 22:38)
As ji isvis ismeciau. Man nuo jo taip perstejo lupu konturus, suskirdo ir paraudo net. O va mamai nieko ax.gif

Esu turėjusi šitą blizgį, man tokio poveikio nepasijuto, tik truputį pagriauždavo. Bet kaip apie jį rašo, kad putlina lūpas, tai nepasakyčiau, kad labai jaučiasi ar matosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2011 04 29, 22:41)
Esu turėjusi šitą blizgį, man tokio poveikio nepasijuto, tik truputį pagriauždavo. Bet kaip apie jį rašo, kad putlina lūpas, tai nepasakyčiau, kad labai jaučiasi ar matosi g.gif

as irgi turejau si blizgi lupoms. man jis kazkaip nelabai aptiko, jokio ten lupu putlinimo nieko - tik reklama:) todel nusivyliau nusipirkusi
Atsakyti
Viena mano klientė šį blizgį vis perka ir perka. Mačiau jos lūpas, padažytas šiuo blizgiu. Atrodo įspūdingai. Tikrai gerokai putlesnės.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 05 01, 13:15)
Viena mano klientė šį blizgį vis perka ir perka. Mačiau jos lūpas, padažytas šiuo blizgiu. Atrodo įspūdingai. Tikrai gerokai putlesnės.

Daug kas mėgsta šį blizgį drinks_cheers.gif Taip, truputį jaučiasi dilgčiojimas - taip turi būti
Atsakyti
QUOTE(waidu-te @ 2011 04 25, 13:12)
http://lt.oriflame.c...?prodCode=12790 Vieną kart pasitepus šiuo blizgiu man lūpas išbėrė ir labai išsausino. Nesuprantu dėl ko taip darosi..

taip, šis blizgis dvilkčioja, sausina lūpas, aš putlinimo nemačiau didelio, nevertas kartojimo. blush2.gif
Atsakyti
Nu mergaites, gavau tuos isvajotus "dizainerio" akinius ir vos infarktas neistiko doh.gif tokius akinius geda vadinti dizainerio, gariunuose geresnius galima nusipirkti doh.gif kojeles kur ale metalines - apsilaupe, lesiai suraizyti, pigiai atrodo. Zodziu tikru tikriausia katastrofa blink.gif Jei cia tikrai dizainerio akiniai, tai jie labai suterse jo varda doh.gif
Atsakyti
Gavau ir aš tuos akinius. Atrodo prastai ir pigiai. Viena paguoda, kad tiek temokėjau ir man jie tinka, tad nešiosiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2011 05 03, 11:18)
Nu mergaites, gavau tuos isvajotus  "dizainerio" akinius ir vos infarktas neistiko doh.gif  tokius akinius geda vadinti dizainerio, gariunuose geresnius galima nusipirkti doh.gif  kojeles kur ale metalines - apsilaupe, lesiai suraizyti, pigiai atrodo. Zodziu tikru tikriausia katastrofa blink.gif  Jei cia tikrai dizainerio akiniai, tai jie labai suterse jo varda

Kažkodėl taip ir galvojau, kad taip bus g.gif Aš ryt gausiu juos
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2011 05 03, 11:18)
Nu mergaites, gavau tuos isvajotus  "dizainerio" akinius ir vos infarktas neistiko doh.gif  tokius akinius geda vadinti dizainerio, gariunuose geresnius galima nusipirkti doh.gif  kojeles kur ale metalines - apsilaupe, lesiai suraizyti, pigiai atrodo. Zodziu tikru tikriausia katastrofa blink.gif  Jei cia tikrai dizainerio akiniai, tai jie labai suterse jo varda doh.gif

Visai nesistebiu biggrin.gif Nesitikėjau nieko gero iš jų, todėl net nesusigundžiau užsisakyt.. Tuo labiau, aš negalėčiau pirkti jokių akinių prieš tai neužsidėjus, ką aš žinau, gal visai baisiai su jais atrodysiu g.gif Tegu ir kaina būna visiškai nedidelė..
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2011 05 03, 20:21)
Visai nesistebiu biggrin.gif Nesitikėjau nieko gero iš jų, todėl net nesusigundžiau užsisakyt.. Tuo labiau, aš negalėčiau pirkti jokių akinių prieš tai neužsidėjus, ką aš žinau, gal visai baisiai su jais atrodysiu g.gif Tegu ir kaina būna visiškai nedidelė..

drinks_cheers.gif tiek akiniai, tiek visokios pirštinės - feeee. Bet užtat kremai ir visa kita nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti