sveikos!
gal kas galetumete patarti,parekomenduoti, kremuka drekinanti, ar bent is kurios serijos ieskoti?
mano oda beria, T zona riebi, skruostai sausi, 25m.
ir gal kas galetu sulyginti makiazo pagrindus: GG amziu slepianti su Beauty Oxygen? noreciau kad neisryskintu issausejusiu vietu, pamaskuotu spuogelius, bet kartu isliktu gana naturalus pagrindas
aciu
QUOTE(Rutius @ 2011 04 22, 01:04)
sveikos!
gal kas galetumete patarti,parekomenduoti, kremuka drekinanti, ar bent is kurios serijos ieskoti?
ir gal kas galetu sulyginti makiazo pagrindus: GG amziu slepianti su Beauty Oxygen? noreciau kad neisryskintu issausejusiu vietu, pamaskuotu spuogelius, bet kartu isliktu gana naturalus pagrindas
aciu
aciu
Siūlyčiau veiduką pavalyti, pvz su swedish spa šveitikliu. Jis gerai išvalo veiduka, švelnus ir malonus pojūtis po valymo. Paskui tiktų kremukas-želė Optimals matte touch, jis tinka riebiai mišriai odai. Arba intensyviai drėkinanti serija iš Aqua-rhythm serijos.
Beauty Oxygen pagrindas su deguonimi, skatina deguonies pasisavinimą, todėl labiau tinka ir pagerinti odos spalvytę. GG ir drėkina ir apsaugo nuo UV spindulių.
Išsausėjusios vietos neišsiryškins, kai oda bus bus nuvalyta , nebus negyvų atšokusių ląstelių
http://lt.oriflame.c...ewer-next.jhtml
mano oda gana šviesi, kuris tiktų atspalvis-perregimas ar natural? Ar ši pudra tikrai nepriekaištingai dengia? Nenoriu kaukės efekto. Ačiū.
mano oda gana šviesi, kuris tiktų atspalvis-perregimas ar natural? Ar ši pudra tikrai nepriekaištingai dengia? Nenoriu kaukės efekto. Ačiū.
Gal kas nors užsisakėte akinius nuo saulės Summer Blossom mergaitėms, rašo 100 proc. UV apsauga, kaip jie realiai, man reikia keturmetei.
QUOTE(vasarelele @ 2011 04 22, 11:10)
Siūlyčiau veiduką pavalyti, pvz su swedish spa šveitikliu. Jis gerai išvalo veiduka, švelnus ir malonus pojūtis po valymo. Paskui tiktų kremukas-želė Optimals matte touch, jis tinka riebiai mišriai odai. Arba intensyviai drėkinanti serija iš Aqua-rhythm serijos.
Beauty Oxygen pagrindas su deguonimi, skatina deguonies pasisavinimą, todėl labiau tinka ir pagerinti odos spalvytę. GG ir drėkina ir apsaugo nuo UV spindulių.
Išsausėjusios vietos neišsiryškins, kai oda bus bus nuvalyta , nebus negyvų atšokusių ląstelių
aciu uz atsakyma! nesitikejau taip greit ir issamiai
pagal aprasymus buciau linkus labiau ties Aqua-rhythm serijos kremukais..tik bijau kad nealergizuotu..kazin meginuku imano gauti?..
bet gal dar galite man tamsuolei kas paaiskinti, kuo skiriasi dieniniai ir naktiniai? naktiniai gal lbiau intensyvesni?..
http://lt.oriflame.c...?prodCode=12790 Vieną kart pasitepus šiuo blizgiu man lūpas išbėrė ir labai išsausino. Nesuprantu dėl ko taip darosi..
QUOTE(waidu-te @ 2011 04 25, 13:12)
http://lt.oriflame.c...?prodCode=12790 Vieną kart pasitepus šiuo blizgiu man lūpas išbėrė ir labai išsausino. Nesuprantu dėl ko taip darosi..
Šitas blizgiukas yra su pipiriukais, truputį padilgčioja, lūpos atrodo putlesnės ir rausvesnės. Na negirdėjau, kad kam išbertų ar išsausintų
Papildyta:
QUOTE(Rutius @ 2011 04 25, 12:40)
aciu uz atsakyma! nesitikejau taip greit ir issamiai
pagal aprasymus buciau linkus labiau ties Aqua-rhythm serijos kremukais..tik bijau kad nealergizuotu..kazin meginuku imano gauti?..
bet gal dar galite man tamsuolei kas paaiskinti, kuo skiriasi dieniniai ir naktiniai? naktiniai gal lbiau intensyvesni?..
Prašom
Galite užsisakyti mėginuko, kad pabandyti. Nors šiaip nemanau, kad alergizuos
Naktinis kremukas teisingai, yra intensyviau drėkinantis, iš po nakties veidukas atrodys gaivesnis, o dieninis labiau apsaugo kad drėgmė išsilaikytų. Aplamai tai naktiniai ir dieniniai tiesiog taip ir sukurti, kad būtų pasiektas maksimalus poveikis vienos ar kitos linijos
Man "Felicity" nepatiko. Jie saldūs, labai jaučiamas vanilės kvapas. Atrodo lyg būtum kepykloje.
QUOTE(Nireglina @ 2011 04 27, 15:19)
Man "Felicity" nepatiko. Jie saldūs, labai jaučiamas vanilės kvapas. Atrodo lyg būtum kepykloje.
Man tie nauji vyriški labai patiko, tai užsakiau
Reikia jau man tuso, ir uzmaciau kad oriflame turi akciju neblogu, bet nezinau kaip tie tusai.
norisi kad ilgai nesudziutu
kad tankintu ir ilgintu blakstienas
ar is siu yra vienas geras tusas
norisi kad ilgai nesudziutu
kad tankintu ir ilgintu blakstienas
ar is siu yra vienas geras tusas
Rekomenduoju paskutinį tušą. Man jis Blakstienas pailgina ir užriečia.