Tai kaip vis delto manot, verta pirkti ta matine pudryte, kuri kontroliuja blizgesi zinau, kad kaina nedidele, bet vistiek nesinori,kad metystusi, jei nepatiks, kokia spalva rekomenduotumet sviesiai odai (kad butu i gelsvuma)
QUOTE(lady_m @ 2011 04 13, 11:16)
Man,tai labai patinka ,visa diena prabunu darbelyje ir nesubega.Nes tikrai esu megeja seseliu,tai dauguma isbandau pati ir siti man geriausi,dar aisku is gg kolekcijos yra tie piestukiniai,bet jau juos isima is prekybos
QUOTE(Lorike @ 2011 04 13, 21:22)
Man,tai labai patinka ,visa diena prabunu darbelyje ir nesubega.Nes tikrai esu megeja seseliu,tai dauguma isbandau pati ir siti man geriausi,dar aisku is gg kolekcijos yra tie piestukiniai,bet jau juos isima is prekybos
Aišku, dėkui už atsakymą, matyt vertės užsisakyt
sveiki,gal kas esat bande "Royal velvet"gaivinamasias veido kapsules,kos poveikis?arba "Time reversing"veido aliejaus kapsules?
Ir dar domintu veido kremas papilkejusiai odai.
aciu uz atsakymus
Ir dar domintu veido kremas papilkejusiai odai.
aciu uz atsakymus
Ar bandėte kas nors Natural Balance kokteilius? gal atsiliepimų turite, ar padeda kontroliuoti svorį?
QUOTE(Elija* @ 2011 04 18, 14:40)
Ar jau isbandete Giordani Gold amziu slepencia , naujoje pakuoteje ,su nauja sudetimi ... Idomu ar nesuprastejo, nes daznai pagerinti varijantai buna prastesni... Laukiu atsiliepimu....
Gavau savo sita pudryte, bet dar neisbandziau.nes dar senos nebaigiau, bet tikiuosi, jog sita nauja sudetis nebus prastesne
QUOTE(Kambodza @ 2011 04 16, 19:54)
Ar bandėte kas nors Natural Balance kokteilius? gal atsiliepimų turite, ar padeda kontroliuoti svorį?
Jeigu geri, tikrai padeda. Išgėrus jautiesi sotus ilgą laiką, nebereikia nuolat užkandžiauti
QUOTE(Elija* @ 2011 04 18, 14:40)
Ar jau isbandete Giordani Gold amziu slepencia , naujoje pakuoteje ,su nauja sudetimi ... Idomu ar nesuprastejo, nes daznai pagerinti varijantai buna prastesni... Laukiu atsiliepimu....
Šiame atnaujintame kremuke yra labai brangaus baltojo trumo ekstrakto. 100g šito grybo apie 900 EUR. Jo savybė, kad stangrina ir lygina odą...
QUOTE(Wyga @ 2011 04 21, 11:25)
Kuris kūno kremas sausai odai gerai susigeria ir nepalieka riebumo pojūčio?
Tiktų kremas su alyvų ir bambukų ekstraktais, kūno losjonas su arbatos ekstraktu.