Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Tai kaip vis delto manot, verta pirkti ta matine pudryte, kuri kontroliuja blizgesi biggrin.gif zinau, kad kaina nedidele, bet vistiek nesinori,kad metystusi, jei nepatiks, kokia spalva rekomenduotumet sviesiai odai (kad butu i gelsvuma) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 04 13, 11:16)
Sakykit kaip laikosi šie pieštukai? Greit subėga į raukšleles?
user posted image

Man,tai labai patinka thumbup.gif ,visa diena prabunu darbelyje ir nesubega.Nes tikrai esu megeja seseliu,tai dauguma isbandau pati ir siti man geriausi,dar aisku is gg kolekcijos yra tie piestukiniai,bet jau juos isima is prekybos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorike @ 2011 04 13, 21:22)
Man,tai labai patinka  thumbup.gif ,visa diena prabunu darbelyje ir nesubega.Nes tikrai esu megeja seseliu,tai dauguma isbandau pati ir siti man geriausi,dar aisku is gg kolekcijos yra tie piestukiniai,bet jau juos isima is prekybos  4u.gif

Aišku, dėkui už atsakymą, matyt vertės užsisakyt blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit parekomenduoti gera priemone, kad apsaugotu plaukus nuo karscio tiesinant? smile.gif
Atsakyti
sveiki,gal kas esat bande "Royal velvet"gaivinamasias veido kapsules,kos poveikis?arba "Time reversing"veido aliejaus kapsules?

Ir dar domintu veido kremas papilkejusiai odai.
aciu uz atsakymus
Atsakyti
Ar bandėte kas nors Natural Balance kokteilius? gal atsiliepimų turite, ar padeda kontroliuoti svorį? g.gif
Atsakyti
Ar jau isbandete Giordani Gold amziu slepencia , naujoje pakuoteje ,su nauja sudetimi ... ax.gif Idomu ar nesuprastejo, nes daznai pagerinti varijantai buna prastesni... Laukiu atsiliepimu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 04 18, 14:40)
Ar jau isbandete Giordani Gold amziu slepencia , naujoje pakuoteje ,su nauja sudetimi ... ax.gif Idomu ar nesuprastejo, nes daznai pagerinti varijantai buna prastesni...  Laukiu atsiliepimu.... ax.gif

Gavau savo sita pudryte, bet dar neisbandziau.nes dar senos nebaigiau, bet tikiuosi, jog sita nauja sudetis nebus prastesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kambodza @ 2011 04 16, 19:54)
Ar bandėte kas nors Natural Balance kokteilius?  gal atsiliepimų turite, ar padeda kontroliuoti svorį?  g.gif

Jeigu geri, tikrai padeda. Išgėrus jautiesi sotus ilgą laiką, nebereikia nuolat užkandžiauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 04 18, 14:40)
Ar jau isbandete Giordani Gold amziu slepencia , naujoje pakuoteje ,su nauja sudetimi ... ax.gif Idomu ar nesuprastejo, nes daznai pagerinti varijantai buna prastesni...  Laukiu atsiliepimu.... ax.gif

Šiame atnaujintame kremuke yra labai brangaus baltojo trumo ekstrakto. 100g šito grybo apie 900 EUR. Jo savybė, kad stangrina ir lygina odą...
Atsakyti
Kuris kūno kremas sausai odai gerai susigeria ir nepalieka riebumo pojūčio?
Atsakyti
QUOTE(Wyga @ 2011 04 21, 11:25)
Kuris kūno kremas sausai odai gerai susigeria ir nepalieka riebumo pojūčio?

Tiktų kremas su alyvų ir bambukų ekstraktais, kūno losjonas su arbatos ekstraktu.
Atsakyti