Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2011 04 04, 21:37)
o kaip si pudra:
http://lt.oriflame.c...?prodCode=12847

"Oriflame Beauty Skin Perfect" makiažo pagrindas 4u.gif

Domina maskavimas, laikymasis, koki efekta duoda  blush2.gif

Skin perfect man labai patiko, turiu šviesiausią. Laiko pakankamai normaliai, maskuoja irgi neblogai. Viena iš geriausių pudrų, man patiko, kad tiršta, gražus atspalvis, tokia gaivi oda.

O very me man nelabai. Nes mano veide daug visokių paraudimų, spuogelių kuriuos reik maskuot, o very me toks skystokas, nelabai maskuoja, bet tinka lygiai odai kur nedaug ką maskuot, nes jis toks lengvas, gaivus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harumi: 07 balandžio 2011 - 17:41
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 04 04, 21:37)
o kaip si pudra:
"Oriflame Beauty Skin Perfect" makiažo pagrindas 4u.gif

ilga laika naudojau..man ir tiko ir patiko 4u.gif Laikosi gerai,maskuoja vidutiniskai sakyciau,uztat veidas atrodo naturaliai ir gaiviai..as naudojau spalva "natural beige"
Atsakyti
wonder lash tušas labai geras. pats perkamiausias, bent jau mano klienčių thumbup.gif aš su juo kai pasidažau, blakstienos užsiriečia iki antakių.. lotuliukas.gif
Papildyta:
o kalbant apie makiažo pagrindą, pats geriausias man asmeniškai, yra GG.. visi kiti makiažo pagrindai man prieš jį nublanksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kambodza: 09 balandžio 2011 - 21:52
QUOTE(Kambodza @ 2011 04 09, 22:54)

Labai tau pritariu drinks_cheers.gif Ir kremai labai geri, jeigu tinkamą parenki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 04 09, 21:56)
Labai tau pritariu drinks_cheers.gif  Ir kremai labai geri, jeigu tinkamą parenki thumbup.gif

Kremai tikrai geri. thumbup.gif sunku man juos prisitaikyti, kad nebertų odos, bet va oriflame kremai man laaaabai tinka.. notworthy.gif
Atsakyti
Neseniai buvau mokymuose, tai labai aiškiai papasakojo koks kremukas kokiai odai tinka. Kuris papilkėjusiai odai tinka, kuris riebiai ir blizgiai, kuris sausai, kuris tinka atsiradus pigmentinių dėmių ir t.t. thumbup.gif Kaip ilgiau išlaikyti jauną odą ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 04 10, 11:01)
Neseniai buvau mokymuose, tai labai aiškiai papasakojo koks kremukas kokiai odai tinka. Kuris papilkėjusiai odai tinka, kuris riebiai ir blizgiai, kuris sausai, kuris tinka atsiradus pigmentinių dėmių ir t.t. thumbup.gif  Kaip ilgiau išlaikyti jauną odą ir t.t. thumbup.gif

buvau tokiuose mokymuose ir aš.. drinks_cheers.gif man labai jie patinka.. daug naujų žinių gauni: kaip dažytis, kaip pritaikyti kremukus ir panašiai.. thumbup.gif ir šiaip pabendrauji su kitais, pasisemi idėjų.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kambodza @ 2011 04 09, 22:54)
wonder lash tušas labai geras.  pats perkamiausias, bent jau mano klienčių  thumbup.gif  aš su juo kai pasidažau, blakstienos užsiriečia iki antakių..  lotuliukas.gif
Papildyta:
o kalbant apie makiažo pagrindą, pats geriausias man asmeniškai, yra GG..  visi kiti makiažo pagrindai man prieš j į nublanksta smile.gif

Norejau pasiteirauti o sitas tusas nera atsparus vandeniui? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalkute: 10 balandžio 2011 - 14:32
QUOTE(vitalkute @ 2011 04 10, 15:29)

Nera atsparus vandeniui smile.gif
O sitas wonder lash,tai atsparus vandeniui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 04 10, 12:01)
Neseniai buvau mokymuose, tai labai aiškiai papasakojo koks kremukas kokiai odai tinka. Kuris papilkėjusiai odai tinka, kuris riebiai ir blizgiai, kuris sausai, kuris tinka atsiradus pigmentinių dėmių ir t.t. thumbup.gif  Kaip ilgiau išlaikyti jauną odą ir t.t. thumbup.gif

Tai kuris tiktų riebiai ir blizgiai odai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalkute @ 2011 04 10, 15:29)

Ne, jis neatsparus. Šis tušas man superinis thumbup.gif Kai išbandžiau, kitokių nebenoriu.
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 04 10, 18:01)
Tai kuris tiktų riebiai ir blizgiai odai? g.gif

Optimals Matte Touch™ linija mirksiukas.gif
Atsakyti