Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Vis ketinu, bet niekaip nenusiperku Wonder Lash tuso biggrin.gif Jis riecia blakstienas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 04 02, 18:31)
Vis ketinu, bet niekaip nenusiperku Wonder Lash tuso biggrin.gif Jis riecia blakstienas?  blush2.gif

taip, blaktienas užriečia tie trumpesni šereliai, o ilgesni atskiria ir išilgina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Harumi @ 2011 04 02, 17:32)
aš turiu hair x laką, kodas 20374 ir esu labai patenkinta. kai sugarbanoju plaukus su oriflame suktukais ir supurškiu tuo laku, tai puikiai laikosi  thumbup.gif

Aciu uz nuomone. siandien pabandziau hairx ypatinga plauku purskikli, fiksacija jo silpnesne, bet siaip neblogas. reiks 20374 pabandyt uzsisakyt. smile.gif
gal kas esat bande wellness vitaminus, kaip jie, ar verta? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Harumi @ 2011 04 02, 19:34)
taip, blaktienas užriečia tie trumpesni šereliai, o ilgesni atskiria ir išilgina wink.gif

Tinka jautrioms akims? nedirgina? netrupa? gumuliukai nesusidaro?
Atsakyti
QUOTE(Adelle @ 2011 04 02, 21:36)
gal kas esat bande wellness vitaminus, kaip jie, ar verta? 4u.gif

Esu bandžiusi. Nepajutau jokio poveikio. Na, bet gal ir nereikia tikėtis kažkokio ypatingo poveikio vitaminus gėrus vieną mėnesį g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikututuke @ 2011 04 02, 00:05)
Sveikutes, norejau pasiteiraut, gal kas isbandete Oriflame Beauty Smoky Collection putlinamuosius lupu dazus? smile.gif Ar patiko?

Turejau nude spalva,man labai patiko kaip atrode lupos todel nesenai pirkau antra karta ax.gif uztepus ant lupu jauciasi toks lyg dilgciojimas..
Atsakyti
QUOTE(gryneja @ 2011 04 03, 11:23)
Turejau nude spalva,man labai patiko kaip atrode lupos todel nesenai pirkau antra karta ax.gif  uztepus ant lupu jauciasi toks lyg dilgciojimas..

Dilgčiojimas todėl, kad yra pipiriukų sudėty. Priteka daugiau kraujo ir lūpos atrodo putlesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelle @ 2011 04 02, 22:39)
Tinka jautrioms akims? nedirgina? netrupa? gumuliukai nesusidaro?

Manau kad tinka, nes mano akys irgi iš jautresnių ir man puikiai tiko, o gumuliukai susidarys ir nutrupės betkokių tušų jei norint paimti daugiau tušo moteriškė pradeda "pompuoti" tiesiog tą tušą, galvodama kad daugiau paims. Bet nei velnio nedaugiau. Nes taip tik prileidžia oro ir tušas greičiau džiūsta. Taip kad teisingai naudojant niekas nenutrupės ir nesusidarys gumuliukai wink.gif
Atsakyti
Kaip šis kremukas riebiai/mišriai odai?
user posted image
Atsakyti
Pirkciau minkstus plauku suktukus, i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gryneja @ 2011 04 03, 11:23)
Turejau nude spalva,man labai patiko kaip atrode lupos todel nesenai pirkau antra karta ax.gif  uztepus ant lupu jauciasi toks lyg dilgciojimas..

Dekuj, tada butinai uzsisakysiu smile.gif
Atsakyti
o kaip si pudra:
http://lt.oriflame.c...?prodCode=12847

"Oriflame Beauty Skin Perfect" makiažo pagrindas 4u.gif

Domina maskavimas, laikymasis, koki efekta duoda blush2.gif
Papildyta:
Taip pat ar maskuoja normaliai tas maskuoklis is 3 daliu? nera toks tirstas, kai isryskina pasausejimu ir pan? blush2.gif

http://lt.oriflame.c...?prodCode=15033
Papildyta:
Dar domina very Me pudra biggrin.gif biggrin.gif

http://lt.oriflame.c...?prodCode=20386
Atsakyti
QUOTE(Adelle @ 2011 04 02, 22:39)
...gal kas esat bande wellness vitaminus, kaip jie, ar verta? 4u.gif ...

Geriau WellnessPack moterims 4 mėnesius, tai kai vaikas ir vyras sirgdavo, man nekibdavo ligos, lyg tai kažkas bandė, bet tik tai. cool.gif Kai nustojau gerti, kaip kimba tai kimba - sunku atsikratyti, geriu dabar nelabai ir lengvina. Sakyčiau, reikėtų gerti pastoviai ar bent pasiruošti ligų sezonams. g.gif
Atsakyti