Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(gbsexy @ 2011 03 29, 10:22)
priemone po skutimosi ir nepurskiama

Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2011 03 28, 17:00)
Merginos o kuris labiau sausai, ar mišriai odai tiktų?
turiu ir baigiasi, man labai patiko, tik tokioje pakuotėje dabar naujuose kataloguose nebematau , ir kaip vėl reikės atsirinkti  doh.gif

Mano oda mišri, tai naudoju GG Mineral Therapy, kiti GG pagrindai man irgi tiko, tik apsistojau ties šiuo. Šiaip, turėtų tikti "Oriflame Beauty Oxygen Boost" ir "Urban Shield" makiažo pagrindai. Tik jų tekstūra ir kainos skirtingos. 4u.gif
Jei oda linkusi daugiau sausėti, po makiažo pagrindu būtinai naudokite drėkinamąjį kremą.
QUOTE(lady_m @ 2011 03 28, 21:01)
O sakykit kaip ten su spalvom, kurią geriau imti kai oda nėra balta kaip popierius, bet ir ne į tamsumą  g.gif ar light ivory ar natural beige? Kažkaip sunku iš katalogo nuspręst  schmoll.gif

Dramblo kaulo (Light Ivory) spalvytė būna su kiek rausvu atspalviu, o Natūrali smėlio (Natural Beige) yra tiesiog natūrali smėlio. Rinkitės pagal savo odą, ar kokio efekto tikitės wink.gif
QUOTE(rositta @ 2011 03 29, 09:32)
Merginos labas rytas,

Gal ne čia paklausiu , tai labai nepykit, jei ką nusiųskit kur reikia  wub.gif

Noriu surasti platintoją arčiau namų ar darbo , tik nežinau kur ieškoti  g.gif

Pamėgink oficialią Oriflame konsultantų paiešką arba tiesiog kreipkis į artimiausią Oriflame klientų aptarnavimo centrą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mid de Aur: 29 kovo 2011 - 12:26
Dėkui. 4u.gif
Atsakyti
Gavau kajal:
user posted image
Visiskai ne tai ko tikejausi is kajal. Tikejausi jog tai bus labai baltas pigmentuotas piestukas su perlamutro efektu. O cia pigmento nulis, tik sidabriniai smulkus blizguciai. mad.gif Nieko panasaus i ka reklamuoja:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 03 28, 12:06)
Ką galite pasakyti apie šį makiažo pagrindą?
user posted image

man pasausina odą, matiškumą išlaiko, bet išryškina poras, nekartosiu daugiau, o ir spalva tikrai netamsi, natural ivory, bet pradėjus dengti ant veido būna tamsoka, po kurio laiko pati pripranti prie o vaizdo, bet tepant galvoji, "kokia tamsi spalva' blush2.gif
Papildyta:
Šis labiau patiko, šį kartočiau:
user posted image
Atsakyti
sveiki, jau klausiau apie naujaji tusa, bet gal jau kas atsake, o as nemaciau g.gif kaip jis? ar tikrai labai ilgina ir storina bakstienas?
Atsakyti
Naujas tusas tikras š......, nieko man nedare, nei ilgino nei ka... ir dar lb greit paakius tept pradejo. vnz nevykes pirkinys unsure.gif
Atsakyti
Aš tai esu labai patenkinta tuo naujuoju blizgesiuku Power shine wub.gif ir laikosi normaliai ant lūpų, o ir kaip žėri gražiai ant lūpų, kad net gavau kelis komplimentus ax.gif Turiu spalvytę soft coral, ir manu įsigysiu dar vieną spalvytę, ta kuri į rudumą 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau pasiteiraut, gal kas isbandete Oriflame Beauty Smoky Collection putlinamuosius lupu dazus? smile.gif Ar patiko?
Atsakyti
O kaip plauku lakai? kuris geresnis? nerandu atsiliepimu apie juos. 4u.gif
Atsakyti
siuo metu turiu oriflame pure linijos kauke veidui valomaja tai patenkinta esu, bei pabandymui nusipirkau tusa wonder lash, tai jis pranoko mano lukescius!geras dalykelis, daugiau nieko nesu pirkusi is sios kosmetikos tai nezinau;)
Atsakyti
QUOTE(Adelle @ 2011 04 02, 12:09)
O kaip plauku lakai? kuris geresnis? nerandu atsiliepimu apie juos.  4u.gif

aš turiu hair x laką, kodas 20374 ir esu labai patenkinta. kai sugarbanoju plaukus su oriflame suktukais ir supurškiu tuo laku, tai puikiai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harumi: 02 balandžio 2011 - 16:34