Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

Sveikutes 4u.gif

Su paskutine ziemos dienele 4u.gif Kad pavasario saulute issklaidytu bent kiek liudesio debesys 4u.gif
Tina kaip jus? Sveikateles jums daug daug, sveikit 4u.gif

Lairam roziniai sveikinimai Dziaugios kad viskas pas jus gerai, kitaip ir but negalejo 4u.gif

Monikam kaip tu? Ka nusprendei del to ziedo? Ar daugiau niekur nebuvai konsultuotis?

VJ grazuolyte dukryte wub.gif Pyrago "jamu" gabaleli biggrin.gif

Meskute5 Ingridute =) Sladama console.gif Visosm liudincioms po balioneli 4u.gif

Tanler, kiek geliu wub.gif visos tavo diena prazydo? Ar cia visas gavai dovanu? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 28 vasario 2011 - 10:23
labas rytas 4u.gif vaziuosim su maze siandien is IKI puodu pasiimti...gal esat kas pasieme si karta ax.gif idomu kaip kokybe..

QUOTE(*Aniri* @ 2011 02 28, 11:20)

Tanler, kiek geliu  wub.gif  visos tavo diena prazydo?  Ar cia visas gavai dovanu? wub.gif

Orhidejos mano zydi visa ziema jau .... wub.gif
Atsakyti
Sveikutes

Gero tai nieko..Apsirgau..temp39,gerkle skauda.Geriu arbatas nu gydausi vienu zodziu. verysad.gif

Papildyta:
Tanler o kaip tu orchidejas priziuri?
Nu ta prasme kaip daznai laistai ar dar kas nors special? g.gif
As viena numarinau gal perliejau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos...savaitgalį tempos nebuvo, šiandien kartojo visus tyrimus tai ant pietų bus viskas aišku ar toliau leidžiami antibai ar jau ant tablečių pereisim...
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 02 28, 12:38)
labas rytas 4u.gif vaziuosim su maze siandien is IKI puodu pasiimti...gal esat kas pasieme si karta  ax.gif idomu kaip kokybe..
Orhidejos mano zydi visa ziema jau .... wub.gif

Labas rytukas merginos 4u.gif as esu pasiemusi na kol kas nesiskundziu, bet va troskintuve esu pasiemusi nerealiai gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 02 28, 12:20)
Sveikutes  4u.gif
Monikam kaip tu? Ka nusprendei del to ziedo? Ar daugiau niekur nebuvai konsultuotis?

As tai esu pries ji unsure.gif Tas daktaras dar neskambino, sake pasitars su kolega ir paskambins, bet labai abejoju ar isvis skambins g.gif Pasikonsultavau su viena daktare is Lt, pas kuria buvau tyrimam su angeleliu, ji patare nesidet to ziedo, nes nera reikalo...

Pas mus tai jau antras pavasario menuo prasides, nes cia pavasaris prasideda nuo vasario, savaite nuo sekmadienio, keisti kazkokie doh.gif

Vakar buvo labai grazus oras ir silta, atidarem desreliu kepimo sezona gamtoje prie vandenyno tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikam: 28 vasario 2011 - 11:19
QUOTE(žvelsa @ 2011 02 28, 11:50)
..
Bėgantys metai neišsineša skausmo, o tik kaip bėgantis upės vanduo nugludina akmenį, taip metai nugludina skausmą..........
Ji nežino kokią brangenybę turi arba iš to nežinojimo kaip elgtis su tavim, noro apsaugot jus nusišneka.

sveikos 4u.gif
trumpas menuo, jau ir pavasaris smile.gif
nurasysiu, tuos zodzius jos, kaip neismanyma, kaip bendrauti su manimi doh.gif

Monikam, manau sirdis Tau pades apsispresti...
Tanler , as ir turiu troskintuve, jei kalbi apie berhof tuos puodus...
kazkuri klauset kokia duona kepam, tai RENCE*, sake balta, o as sveikuoliu juoda, su grudais, saulegrazom ir pan...o receptuku sm galima rasti pagooglinus... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sladama @ 2011 02 28, 12:41)
Sveikutes

Gero tai nieko..Apsirgau..temp39,gerkle skauda.Geriu arbatas nu gydausi vienu zodziu. verysad.gif

Papildyta:
Nu ta prasme kaip daznai laistai ar dar kas nors special? g.gif
As viena numarinau gal perliejau blush2.gif

sveik 4u.gif
o pas mane neauga tos orchidejos, nors tu ka...uztat turiu 4pinigu medzius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 02 28, 10:39)
sveik 4u.gif
o pas mane neauga tos orchidejos, nors tu ka...uztat turiu 4pinigu medzius ax.gif

as irgi turiu 3 pinigu medzius
auga gerai biggrin.gif kad taip orhidejos augtu..Nenori ko tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 02 28, 11:41)

laistau su trasom o daugiau nieko...

Na tai teks vaziuoti parsivezti sau puodu jai sakot kad geri......as praitais metais emiau viena puoda tai jis man patinka tai va ir nusprendziau paimti visa komplekta....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif mano Orchidejos taipogi zydi ilgai,o dabar visos kaip tik visos 5 ir krauna ziedus smile.gif pinigu medi turiu viena-bet neauga niekaip doh.gif
as tik pries valanda is lovos issiridenau,tikiuosi geru rezultatu ryt is gydytojos ir kita savaite isvaziuoti salintis akmens.
Geros dieneles mielosios 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti