laba naktis mergaites
Ryte pabudau , nuejau plaukus nusidaziau, nusikirpau , manikiura pasidariau, nu ejom i kina, nuvaziavom pas puske i gimtadieni, viskas tvarkoj , visi juokiasi , visi kazka pasakoja, as kartu juokiuosi , sypsausi bet viduje pilna asaru ir skausmo, kaip sunku , kaip sunku...

pamaciau teta ir deda laikau asaras ryju seiles tyliai , sukasdama. Atvaziavo sesuo su seima , atbego sunenas pabuciavo , pasiveikinom ir stai mazyle pravyrko ir as sedziu sukandusi dantis ryju seiles kad neapsiverkt , islaikiau , teta bando mane kalbinti prajuokinti , as juokiuosi bet viduje ryju seiles ir sukandusi dantis laikau is paskutiniuju asaras, nebe galiu , nebe galiu asjau ju islaikyt islekiau i vonia , tik uzdariau durys asaosr liejasi, raminu save, nuramina. Nuraminau saave kai kuriam laikui, bet ne ilgam. Paemiau ant ranku dukterecia kuri verke, nurimo , atpyle ant manes , issivaliau viska, vel ji am ant ranku, ir ji nustojo verkt , ji man sypsosi o as laikau ja ir galvoju apie savo angeliuka, ryju ir vel tas seiles ir asaras , sukandusi dantys bet , bet atejo ta akimirka kai viskas tupejau vonioj ilgai ir verkiau , verkiau tyliai kad niekas negirdetu kad niekas ne uz uostu akd as verkiau. Bet juk sesuo ir vyras ne kvailiai iskart pastebejo , paklause kodel tavo akys raudonos apsimeciau dura.
Grizom namo , verkiu iki siol , vyras miega aciu dievui , bet as negaliu nusiraminti... asaros lejasi, skausmas tas skausmas , ir noras , troskimas begalinis kad viskas butu ki taip , kad ji butu su manimi , su mumis. O galutinis taskas buvo kai sunenas apkabino svogeri pasake: Teti vaziuojam namo , as tave labai myliu

kaip noriu as kad man pasakytu tai mazute mano , kad galetu ji mane taip apkabinti kaip sunenas apkabino savo teti

sirdys plysta mano , as dustu nuo tokio gyvenimo
Papildyta:atsiprasau uz klaidas per asaras nelabai kas matosi kaip rasau
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....