Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(žvelsa @ 2011 02 25, 10:26)

nasata, kaip tu jauties? Beje, norėjau paklaust ar tau nėra prirašę Eglonyl? Kaip į jį reaguoja organizmas?

sveika, šiaip sau aš...
man ne tokie vaistai paskirti, tie kur tu rašai, yra visai kitokio veikimo, nei AD..
Atsakyti
Mes jums pyrago padarėm visoms smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2011 02 26, 14:31)
o mes su Ugne gulim ligoninėj, geldelių inkstų uždegimas...tempa buvo net pasiekus iki 40.5...ne gana visko visi tyrimai labai prasti tai dabar įvesta kateteris ir gauna 3 kart stiprius antibus, pirmadienį kartos tyrimus, tikiuosi kad viskas bus gerai...
Vytė taip pat kažkokią bacilą pasigavus ir turbūt dar dantys...tempa iki 39 buvo pakilus, turim jau 6 dantukus, vaikštom pačios...

vajei, sveikit greiciau 4u.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 26, 16:00)
Man irgi butu keista, jei zinociau, kad turesiu mergaite..  g.gif  kazkaip atrodo su berniukais viskas paprasciau..Bet cia turbut tik laiko klausimas..  smile.gif atsirastu ta mergaite ir atrodytu viskas savo vietoj.

o man turbut butu keista, jei berniukas. Nors ir musu angelelis buvo berniukas, suzinojau tik kai pagimdziau verysad.gif o dabar bijau net svajoti, kol nesulauksiu 20savaites ir nepadarys issamaus skano ax.gif
as net niekaip neprisiruosiu darbe pasakyt, vis baime kazkokia ispaskos vaiksto unsure.gif nors pilvukas jau matos, bet niekas nepastebi dar tongue.gif

QUOTE(Sladama @ 2011 02 26, 17:43)
Gal galit pasidalint kada prasidejo mm po gimdymo.
Galvoju gal nuo streso jos isvis dingo blush2.gif .Nu marazmas kazkoks prisigalvoju visko. doh.gif

man prasidejo po 6 sav, bet buvo nereguliarios ir kitu paskui laukiau apie pusantro men, o paskui susireguliavo smile.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2011 02 26, 21:52)
Mes jums pyrago padarėm visoms  smile.gif

mmm... koks skanus pyragas, noreciau dabar tokio prie arbateles tongue.gif o mazoji tavo kaip nekantrauja paragaut thumbup.gif
Atsakyti
VJ, kokia jau panelytė didelė wub.gif
Atsakyti
VJ,mergytė grazuolytė wub.gif
o pyragas mmm,dėkui 4u.gif
Atsakyti
VJ nu jau panele tavo kokia faina..
Monikam tau sveikinimai is visos sirdies nestuke.gif

Atsakyti
laba naktis mergaites 4u.gif
Ryte pabudau , nuejau plaukus nusidaziau, nusikirpau , manikiura pasidariau, nu ejom i kina, nuvaziavom pas puske i gimtadieni, viskas tvarkoj , visi juokiasi , visi kazka pasakoja, as kartu juokiuosi , sypsausi bet viduje pilna asaru ir skausmo, kaip sunku , kaip sunku... cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif pamaciau teta ir deda laikau asaras ryju seiles tyliai , sukasdama. Atvaziavo sesuo su seima , atbego sunenas pabuciavo , pasiveikinom ir stai mazyle pravyrko ir as sedziu sukandusi dantis ryju seiles kad neapsiverkt , islaikiau , teta bando mane kalbinti prajuokinti , as juokiuosi bet viduje ryju seiles ir sukandusi dantis laikau is paskutiniuju asaras, nebe galiu , nebe galiu asjau ju islaikyt islekiau i vonia , tik uzdariau durys asaosr liejasi, raminu save, nuramina. Nuraminau saave kai kuriam laikui, bet ne ilgam. Paemiau ant ranku dukterecia kuri verke, nurimo , atpyle ant manes , issivaliau viska, vel ji am ant ranku, ir ji nustojo verkt , ji man sypsosi o as laikau ja ir galvoju apie savo angeliuka, ryju ir vel tas seiles ir asaras , sukandusi dantys bet , bet atejo ta akimirka kai viskas tupejau vonioj ilgai ir verkiau , verkiau tyliai kad niekas negirdetu kad niekas ne uz uostu akd as verkiau. Bet juk sesuo ir vyras ne kvailiai iskart pastebejo , paklause kodel tavo akys raudonos apsimeciau dura.
Grizom namo , verkiu iki siol , vyras miega aciu dievui , bet as negaliu nusiraminti... asaros lejasi, skausmas tas skausmas , ir noras , troskimas begalinis kad viskas butu ki taip , kad ji butu su manimi , su mumis. O galutinis taskas buvo kai sunenas apkabino svogeri pasake: Teti vaziuojam namo , as tave labai myliu cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif kaip noriu as kad man pasakytu tai mazute mano , kad galetu ji mane taip apkabinti kaip sunenas apkabino savo teti cray.gif cray.gif cray.gif sirdys plysta mano , as dustu nuo tokio gyvenimo cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Papildyta:
atsiprasau uz klaidas per asaras nelabai kas matosi kaip rasau verysad.gif
Atsakyti
Saunuole kad tvarkaisi save.Reikia gyvent-nebus kitaip..
Man siandien 1.5men kai nera mano brangenybes
Kiekviena vakara einu miegot ir...prasideda mintys nuo kuriu niekur nesidesi...
Bus viskas GERAI ir ne kitaip
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif su priespaskutine ziemos diena wub.gif jau beldziasi i duris pavasaris wub.gif
user posted image
Prabego dar vienas menesiukas, prabegs ir dar vienas ir issines ta beprotiska skausma... console.gif

A sianakt sapnavau kad kapinese buvau.....ir daug daug tulpiu, jos augo visur...reiketu siandien nuvaziuoti pas mazule...

QUOTE(Sladama @ 2011 02 26, 16:43)
Sveikos mamos
Visiems angeliukams po zvakele..
Sveikinimai Lairam  nestuke.gif Man irgi norisi kuo greiciau nes negaliu su ta tustuma susigyvent..Paskaitineju vis kaip graziai bendraujate o parasyt vis nedrystu..
Laukiu  menesiniu kaip nezinau ko.Gal galit pasidalint kada prasidejo mm po gimdymo.
Galvoju gal nuo streso jos isvis dingo blush2.gif .Nu marazmas kazkoks prisigalvoju visko. doh.gif

Man prasidejo po 3sav...taip kaip nieko ir nebutu nutike....

Tina kaip jus laikotes?

VJ kaip noreciau dabar to piragiuko tongue.gif
Atsakyti
O man ne pyragai kažkaip ir... Gal, kad metukai artėja... Baisu ir pagalvot... Keista buvo kai pradžioje įspėjo, kad šokas gali ir po metų pasireikšti...
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2011 02 27, 11:14)
O man ne pyragai kažkaip ir... Gal, kad metukai artėja... Baisu ir pagalvot... Keista buvo kai pradžioje įspėjo, kad šokas gali ir po metų pasireikšti...

Arteja ir musu metukai kovo 3d jau 11men...kaip greitai lekia laikas....reikia jau pradeti galvoti apie paminkliuka....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 02 26, 19:52)
Mes jums pyrago padarėm visoms  smile.gif
user posted image

Cia Ieva jau tokia didele? smile.gif Ir taip pati valgo? smile.gif Mano Milda tada dar visai leliukas palyginus smile.gif Nes pati dar tik kokia desrele gali suvalgyt, su saukstu mojuoja, bet sunkiai dar sekasi, ant puodo pasedi viena sekunde ir varo vaikscioti biggrin.gif Nors pati atnesa puoda ir rodo man, kad nuimciau jai kelnes. Tik karstosi visur kaip kokia bezdzionele biggrin.gif Ir namus vercia aukstyn kojom biggrin.gif
Atsakyti