Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

Pavėluotai bet nuoširdžiai sveikinu su gimtadieniu Žydrutę
user posted image
šiandien toks pavasariu kvepiantis oras.o mano vaikiui rytą temperatūra pakilo.turėjome važiuoti sveikinti pusbrolio su gimtadieniu,valgyti kepsnių ir čiuožti nuo kalnų.deja...bet po poros valandų jau laksto sveikas kaip ridikas.nusprendėm,kad termometras mus apgavo(gi reikia kažkam bėdą suversti)
Papildyta:

mūsų Angelėliams
user posted image

o duoną sveikuolių kepate?aš irgi kepu namuose.šiandien vakare maišysiu tešlą rytoj rytą kepsiu essen.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ermita*: 26 vasario 2011 - 14:59
QUOTE(*ermita* @ 2011 02 26, 15:48)
Pavėluotai bet nuoširdžiai sveikinu su gimtadieniu Žydrutę
user posted image
šiandien toks pavasariu kvepiantis oras.o mano vaikiui rytą temperatūra pakilo.turėjome važiuoti sveikinti pusbrolio su gimtadieniu,valgyti kepsnių ir čiuožti nuo kalnų.deja...bet po poros valandų jau laksto sveikas kaip ridikas.nusprendėm,kad termometras mus apgavo(gi reikia kažkam bėdą suversti)
Papildyta:

mūsų Angelėliams
user posted image

o duoną sveikuolių kepate?aš irgi kepu namuose.šiandien vakare maišysiu tešlą rytoj rytą kepsiu essen.gif

o kaip ta duonele kepate?gal receptuka blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 02 26, 15:21)

Labai pavydziu jum, jei norit duoneles kepti biggrin.gif nu va man neduota nieko kepti nors tu ka doh.gif
Kaip laukiu as pavasario.. negaliu, uzkniso tie salciai ir ta masina, kuri neuzsikuria is po nakties. Suspradysiu viena diena ir bus baigta.. siandien niekur negalejau isvaziuot. Siaubas doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos
Visiems angeliukams po zvakele..
Sveikinimai Lairam nestuke.gif Man irgi norisi kuo greiciau nes negaliu su ta tustuma susigyvent..Paskaitineju vis kaip graziai bendraujate o parasyt vis nedrystu..
Laukiu menesiniu kaip nezinau ko.Gal galit pasidalint kada prasidejo mm po gimdymo.
Galvoju gal nuo streso jos isvis dingo blush2.gif .Nu marazmas kazkoks prisigalvoju visko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 02 26, 15:43)
Sveikos mamos
Visiems angeliukams po zvakele..
Sveikinimai Lairam  nestuke.gif Man irgi norisi kuo greiciau nes negaliu su ta tustuma susigyvent..Paskaitineju vis kaip graziai bendraujate o parasyt vis nedrystu..
Laukiu  menesiniu kaip nezinau ko.Gal galit pasidalint kada prasidejo mm po gimdymo.
Galvoju gal nuo streso jos isvis dingo blush2.gif .Nu marazmas kazkoks prisigalvoju visko. doh.gif

As gimdziau lapkricio 25, o prasidejo sausio 24.. skaityk du menesiai.. 4u.gif
Atsakyti
Xiuke, dėl to, kad mergaitė, tai žinok visai jokio keistumo smile.gif . Tiesiog džiaugiuosi, kad nusimato sveikas leliukas. Kai darė detalią echo, tai aš net pamiršau apie lyti paklausti biggrin.gif . Jeigu pačioje pabaigoje gydytoja neužsimintų, kad pažiūrėsime lytį, tai būčiau išlėkus net nepaklaususi biggrin.gif . Taigi tiesiog džiaugiuos, kad bus leliukas ir kažkokios sumaišties konkrečiai dėl lyties visiškai nejaučiu. vat vyro mama pasimetusi lotuliukas.gif . Sakė, kad jai atrodė, kad dabar tai tik berniukai gali būti ir reikės persiorentuoti lotuliukas.gif . Turbūt būtent dėl to, kad mergaitė, tai didžiausios fanfaros buvo iš mano močiutės (Kristupo promočiutės) pusės biggrin.gif . Ji labai mergaitės laukė, o čia vis bernai aplinkui biggrin.gif . Tai mano močiutė, jau pasiruošusi apmegzti mažąją thumbup.gif . Jau planuoja, ką reikią numegzti biggrin.gif

Slamada, sulauksi ir tu savo džiaugsmo 4u.gif . Linkiu, kad nei per greitai, nei per vėlai - kad viskas būtų geriausiu laiku, kai atsigausi psichologiškai, emociškai, kai organizmas susitvarkys ir pailsės. Man mm prasidėjo maždaug po 1,5 mėn po gimdymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 02 26, 15:52)

Kaip as irgi noreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 26, 16:55)
Kaip as irgi noreciau  wub.gif

Nedaug tau ir laukti beliko mirksiukas.gif . Dar keli mėnesiukai ir, žiūrėk, kruopelė užsikabins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 02 26, 15:21)

receptas nesudėtingas,tik reikia raugo turėti.man raugo draugė davė.girdėjau,kitos pačios pasigamina.aš nemoku.tas raugas yra pati tešla.kai užmaišau,nusemiu tris šaukštus ir laikau šaldytuve.ilgai gali stovėti.kartą dvi savaites laikiau iki kito kepimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ermita*: 26 vasario 2011 - 16:06
As irgi noriu,bet ir baimes bus pilnos kelnes kai lauksiuos nu bet ka darysi..
Midwife sako kai lauksies tai jei tik noresi kad ir kiekviena sav. galesi ateiti apziurai,jei noresiu galiu ir kita midwife pasirinkt,scanu bus daug.Visa poliklinika buvo soke po mano atvejo,bet man nuo to nei silta nei salta.Nezinau kaip LT bet cia tai po tokiu panasiu atveju kaip mano tai tipo cezari daro37sav neleidzia nesiot iki galo.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 26, 16:24)
Labai pavydziu jum, jei norit duoneles kepti  biggrin.gif nu va man neduota nieko kepti nors tu ka  doh.gif
Kaip laukiu as pavasario.. negaliu, uzkniso tie salciai ir ta masina, kuri neuzsikuria is po nakties. Suspradysiu viena diena ir bus baigta.. siandien niekur negalejau isvaziuot. Siaubas  doh.gif

man po 6 savaiciu prasidejo MM...
Papildyta:
as kelias naktis is eiles sapnuoju vaika,tai,kad as ji palieku viena namie,o parejus randu ji klykianti,bet veiduko nematau...sianakt vel vaikelio veiduko nematyti,bet jis verkia labai...nejaugi,mano angeliukei Ten blogai? cray.gif cray.gif cray.gif
Papildyta:
oi,atsiprasau,meskutes nukopinau zinute,o turejau sladama blush2.gif
man dar cia "zalias miskas" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 02 26, 17:48)
man po 6 savaiciu prasidejo MM...
Papildyta:
as kelias naktis is eiles sapnuoju vaika,tai,kad as ji palieku viena namie,o parejus randu ji klykianti,bet veiduko nematau...sianakt vel vaikelio veiduko nematyti,bet jis verkia labai...nejaugi,mano angeliukei Ten blogai? cray.gif  cray.gif  cray.gif

Sapnuoji, nes visko prisigalvoji.. as kai prigalvoju per diena ko nors, tai irgi nakti kosmarus sapnuoju.
Viskas ten jiem visiem gerai.. Tiesiog tikiu, jei jie danguj, tai jiem ten patinka, o jei nera dangaus, tada nera nieko.. reiskia tada jie isvis nieko nejaucia, nes ju paprasciausiai nera.. Blogai negali but. 4u.gif
Atsakyti