Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 25, 19:31)
Sveikinu Lairam  4u.gif  tai ka, rubeliai nelabai ir tiks  tongue.gif  reikes roziniu  wub.gif

O aš ir mergaitiškų turiu biggrin.gif . turiu draugę, kurios panytė mano Kristupo amžiaus. Ji man dėžes krauna vis smile.gif . Taigi yra visokių biggrin.gif . O šiaip, tai bus vienas malonumas kvarbatkines suknytes pirkti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 02 25, 18:35)
O aš ir mergaitiškų turiu  biggrin.gif . turiu draugę, kurios panytė mano Kristupo amžiaus. Ji man dėžes krauna vis  smile.gif . Taigi yra visokių  biggrin.gif . O šiaip, tai bus vienas malonumas kvarbatkines suknytes pirkti  wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lairam-nuostabu-mergaitė wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ziuriu diskusijos cia nenurimsta..

Degu zvakute musu angelams
user posted image

Lairam roziniai sveikinimai wub.gif

Laureanza atversk pirma temos puslapi ir pasiskaitik 4u.gif viskas bus gerai...visi dabar serga tad galiu palinketi tik sveikatytes 4u.gif ilsekis daugiau.

inezzza viskam savas laikas...dar truputeli ir tu busi musu tarpe mirksiukas.gif

Rencius kaip nerealiai man atrodo mociuciu bei seneliu gaminti darbukai wub.gif

Zydrute
su tortadieniu happybday.gif
Linkiu visu tavo noru issipyldymo wub.gif

Ka pamirsau nepykit biggrin.gif vistiek mintimis visada su jumis 4u.gif

Papildyta:
*ermita* aciukas uz toki nuostabu sveikinima tie ziurkienai labai pralinksmino biggrin.gif
Atsakyti
Lairam, dar kartelį sveikinu ir labai džiaugiuosi už tave wub.gif
Atsakyti
aciu dar karteli visoms 4u.gif

Lairam sveikinu,fantastiskos rozines naujienos wub.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif

Lairam sveikinu wub.gif
Atsakyti
Degu zvakeles musu Angelams....
Na ir zinoma sveikinimai visoms sukaktuvininkems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2011 02 26, 09:16)
Degu zvakeles musu Angelams....
Na ir zinoma sveikinimai visoms sukaktuvininkems 4u.gif  4u.gif  4u.gif

prisidedu prie sandrynjos sveikinimų...

o mes su Ugne gulim ligoninėj, geldelių inkstų uždegimas...tempa buvo net pasiekus iki 40.5...ne gana visko visi tyrimai labai prasti tai dabar įvesta kateteris ir gauna 3 kart stiprius antibus, pirmadienį kartos tyrimus, tikiuosi kad viskas bus gerai...
Vytė taip pat kažkokią bacilą pasigavus ir turbūt dar dantys...tempa iki 39 buvo pakilus, turim jau 6 dantukus, vaikštom pačios...
Atsakyti
Lairam, bigsmile.gif thumbup.gif
Labai labai džiaugiuosi už tave smile.gif Labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 26 vasario 2011 - 12:35
sveikos 4u.gif
Angeliukam zvakutes verysad.gif wub.gif
Lairam papasakok savo jausmus, kox jausmas lanko, kai zinai kad mergaite? nes man atrodo, jei laukciausi berniuko butu keista,,,kartais pagalvoju,kad berniuka jau dbr turesiu, jei lauksiuos, nes kaip kazkada rasiau, matyt Dukryte isejo, kad butu broliukas...nes visad maniau, kad 2ju vaikuciu bus uztektinai,,,
Papildyta:
QUOTE(žvelsa @ 2011 02 25, 16:53)
Laureanza, laikykis, tos bėdos vistiek kada nusibaigs  4u.gif
xiuke console.gif Ech, sunkios tos dienos viskas išsiderina...... 
Paprasčiausiai nepagalvojau kad taip pat juos gėrei.  blush2.gif Šaunu kad tau jie padėjo. Na o aš nebežinau ką ir bedaryt, ar dar kartą bandyt NT nusipirkt, nes beveik visi vaistų pašaliniai poveikiai pasireiškė  blink.gif Daktarė neleido nutraukt liepė tik sumažint, baigus vartot gal susitvarkys viskas.  g.gif

stebiuosi, kaip tos sukaktines dienos sujaukia gyvenima... doh.gif
man vaistai padejo, bet ju negeriant jauciuosi blogiau kazkodel,,,
Atsakyti
Man irgi butu keista, jei zinociau, kad turesiu mergaite.. g.gif kazkaip atrodo su berniukais viskas paprasciau..Bet cia turbut tik laiko klausimas.. smile.gif atsirastu ta mergaite ir atrodytu viskas savo vietoj.
Atsakyti