ar gali zmogui taip nesisekti,lapkriti kaip prasidejo visos bedos,taip non stop.nueinu siandie i poliklinika,nes temperatura jau 4 diena kyla,CRB parodo labai dideli uzdegima.pas sveika zmogu jo turi buti 5ml/l,o pas mane jo 160ml/l...reikia slapimo tyrimo,bet as negaliu jo priduoti,nes prasidejo mm-tokios galingos,kad gryzau iki keliu....o dar poliklinikoj visi tie vaikiukai maziukai,ejau ir kelio nemaciau pro asaras...atrodo,kad nebedaug liko iki isprotejimo
Gal ir teisinga liaudies išmintis yra - bėda viena nevaikšto. Pas mus ir buvo viso bėdos vienu metu. Taip norisi ramybės... iki šiol.
Sveikutes merginos
Meskute5 zvakute angeleliams
As vakar visa vakara verkiau ziuredama lovoj eurovizija, o kai pradejo dainuot Sasenko taip graziai ji dainavo o zodziai... krutine tik uzspaude man ir asaros riedejo kaip pirma karta man pasake kad mano leliuko sirdute nebe plaka
siandien ryta astsikelusi is lovos vel asaros, bet atisguliau ant grindu ir atsilnekimus dariau kad nustociau verkt ir galvojusi... sesuo paprase kad pabuciau su mazaja , nes jai pas daktara reik, sutikau nes zinau kad neturi ko daugiau prasyti , pabuvau su mazaja , sedejau ir upeliais tekejo asaros i ja tik ziurejau kokia ji grazi mergyte,kokia rami , visa laika miegojo , ir mintyse galvojau jai butu viskas ki taip jai butu salia mano mazute
kad dabar sypsociausi o ne asaros teketu
Zydrute su tortadieniu
Laureanza laikykis , stiprybes tau , viskas bus gerai turi but viskas gerai
Sesuo siandien pasake kad prastai atrodau , kad visiskai blogai atrodau , ir pussesere sake kad blogai atrodau, turbut reikia eit tvarkytis save, galvoju namus susitvarkysiu ir reik gal nu keliaut iki grozio salono , apsitvarkyt save

Meskute5 zvakute angeleliams

As vakar visa vakara verkiau ziuredama lovoj eurovizija, o kai pradejo dainuot Sasenko taip graziai ji dainavo o zodziai... krutine tik uzspaude man ir asaros riedejo kaip pirma karta man pasake kad mano leliuko sirdute nebe plaka

Zydrute su tortadieniu

Laureanza laikykis , stiprybes tau , viskas bus gerai turi but viskas gerai

Sesuo siandien pasake kad prastai atrodau , kad visiskai blogai atrodau , ir pussesere sake kad blogai atrodau, turbut reikia eit tvarkytis save, galvoju namus susitvarkysiu ir reik gal nu keliaut iki grozio salono , apsitvarkyt save

QUOTE(monikam @ 2011 02 24, 23:49)
zvakute tavo Vakarytei...

QUOTE(žvelsa @ 2011 02 25, 09:26)
QUOTE(*Aniri* @ 2011 02 25, 10:11)
Aciu merginos

zydrute buk laiminga su gimtadieniu

Kazi kaip Lairam sekasi
, nesirodo

QUOTE(rencius* @ 2011 02 25, 13:53)
siandien tvarkiau spintas ir radau a.a. mociutes darbus cia su vaseliu megzsti pledai
[

[

Labai grazu

QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 25, 11:23)
Labas rytas, pries tris menesius gime mano Angelelis
atrodo kuo si diena skiriasi nuo vakar.. ta pati diena. Bet va tas zinojimas, kad siandien butu trys menesiai taip spaudzia kazkur..taip spaudzia..

taikliai pasakyta...nezinau kodel bet tom sukaktinem dienom jauciuosi lb blogai, net neisivaizduoju kodel, bandau nesureiksminti , bet taip gaunasi...

is po nelaimes, pastebejau,kad tapau melancholiska asmenybe-nieko gero...

Meskute, Rence* Jusu Angeleliams zvakute...

Papildyta:
QUOTE(žvelsa @ 2011 02 25, 11:26)
Labas rytas
renciau, stipriai tave apkabinu, degu žvakutę tavo spindulėliui..........
nasata, kaip tu jauties? Beje, norėjau paklaust ar tau nėra prirašę Eglonyl? Kaip į jį reaguoja organizmas?
Net seilė ištįso pagalvojus apie naminę duoną
zydrute, su gimtadieniu tave
Papildyta:

renciau, stipriai tave apkabinu, degu žvakutę tavo spindulėliui..........
nasata, kaip tu jauties? Beje, norėjau paklaust ar tau nėra prirašę Eglonyl? Kaip į jį reaguoja organizmas?
Net seilė ištįso pagalvojus apie naminę duoną

zydrute, su gimtadieniu tave

Papildyta:

mano skani duonele, nezinau kokia Rence* kepa

nors manes neklausei, bet man r buvo siu vaistu israse...nzn , bet man manau padejo, kitokio, pasalinio poveikio nepajutau, kazkaip atitraukdavo lb mintis...
Zydrute

prisidedu prie sveikinimu...
Papildyta:
QUOTE(Laureanza @ 2011 02 25, 13:04)
ar gali zmogui taip nesisekti,lapkriti kaip prasidejo visos bedos,taip non stop.nueinu siandie i poliklinika,nes temperatura jau 4 diena kyla,CRB parodo labai dideli uzdegima.pas sveika zmogu jo turi buti 5ml/l,o pas mane jo 160ml/l...reikia slapimo tyrimo,bet as negaliu jo priduoti,nes prasidejo mm-tokios galingos,kad gryzau iki keliu....o dar poliklinikoj visi tie vaikiukai maziukai,ejau ir kelio nemaciau pro asaras...atrodo,kad nebedaug liko iki isprotejimo
laikykis...po tokiu nelaimiu atrodo, kad visas pasaulis susimokes pries TAVE...

Papildyta:
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 25, 13:56)
viska savas laikas...

QUOTE(xiuke @ 2011 02 25, 14:10)
as kepu balta duona

Zydryte su gimtadieniu

Kazin kaip Lairm sekes pas genetike
Meskute5 zvakute tavo angeleliui

Kazin kaip Lairm sekes pas genetike

Meskute5 zvakute tavo angeleliui

Laureanza, laikykis, tos bėdos vistiek kada nusibaigs
Ingridute
Tikrai, kaip jai sekės kažin?
Vau, koks grožis
O čia tikrai su vašeliu nerta, ne austa?
xiuke
Ech, sunkios tos dienos viskas išsiderina......
Paprasčiausiai nepagalvojau kad taip pat juos gėrei.
Šaunu kad tau jie padėjo. Na o aš nebežinau ką ir bedaryt, ar dar kartą bandyt NT nusipirkt, nes beveik visi vaistų pašaliniai poveikiai pasireiškė
Daktarė neleido nutraukt liepė tik sumažint, baigus vartot gal susitvarkys viskas.

Ingridute

QUOTE(*Aniri* @ 2011 02 25, 13:52)
Tikrai, kaip jai sekės kažin?

QUOTE(rencius* @ 2011 02 25, 13:53)
siandien tvarkiau spintas ir radau a.a. mociutes darbus cia su vaseliu megzsti pledai
Vau, koks grožis

QUOTE(xiuke @ 2011 02 25, 15:10)
taikliai pasakyta...nezinau kodel bet tom sukaktinem dienom jauciuosi lb blogai, net neisivaizduoju kodel, bandau nesureiksminti , bet taip gaunasi...
pastarosios 3 dienos, kazkokios buvo liudnos, nzn ...uzplauke kazkas...
nors manes neklausei, bet man r buvo siu vaistu israse...nzn , bet man manau padejo, kitokio, pasalinio poveikio nepajutau, kazkaip atitraukdavo lb mintis...

xiuke

Paprasčiausiai nepagalvojau kad taip pat juos gėrei.