Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(Pamelo @ 2011 02 15, 15:04)
Auga vaikis sauniai, dantukus daiginasi - mama sokdina  lotuliukas.gif, nenoriai valgo doh.gif , miega ant ranku wub.gif ziuri i lubas ir juokiasi - toks vaizdas su broliais kalba ax.gif
Zodziu viskas gerai  lotuliukas.gif

Keista, bet maniskis gime nepanasus nei i viena angeliuka.  g.gif

saunu, ir laikas bega...gan greit...jau ir pusmetukas ne uz kalnu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 15, 15:05)
Oi Ingridute, saugok save..  verysad.gif  pagerk kokiu vaistu.. yra tie naturalus antidepresiniai - jonazoliu tabletes. Gal pades, sake daug kam padeda ir jie visiskai nekenkia, nes yra homeopatiniai. Gal nuramins siek tiek, nors nakti ramiai miegosi  4u.gif

Stengiuosi nesinervinti, nesijaudinti , neverkt bet ateina ta silpnumo akimirka ir apsiverkiu po keliu sekundziu pajuntu kad nieko gero ir pradedu save raminti , gert vel pradejau arbateles savo is zoleliu , bet vaistu va validolis man padeda ir sirdies lasiuku isgeriu
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Paskaitau kasdien kuom gyvenat, ir tai sirdi suskausta, tiek nauju mamyciu, tiek skausmo... verysad.gif

O kiek senai matytu 4u.gif
lina31m kiek jau nedaug liko wub.gif
O kas pirmesne Linute ar Biciukas?
Egle C kokia grazuolyte wub.gif O kasos wub.gif
Pamelo, jau dideli jus wub.gif

Tanler uz tema 4u.gif
Monikam, Tanler kaip jusu nestuke.gif auga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 15 vasario 2011 - 13:14
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 15, 13:12)
Stengiuosi nesinervinti, nesijaudinti , neverkt  bet ateina ta silpnumo akimirka ir apsiverkiu po keliu sekundziu pajuntu kad nieko gero ir pradedu save raminti , gert vel pradejau arbateles savo is zoleliu , bet vaistu va validolis man padeda ir sirdies lasiuku isgeriu

Tai tavo tie validoliai nuo sirdies ir padeda tik tam kartui. Tu nusipirk ilgalaikio poveikiu tableciu. Kas is to, valandai - dviem apramina ir viskas vel is naujo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 15, 14:14)
Tai tavo tie validoliai nuo sirdies ir padeda tik tam kartui. Tu nusipirk ilgalaikio poveikiu tableciu. Kas is to, valandai - dviem apramina ir viskas vel is naujo  unsure.gif

Nusipirk kokiu homeopatiniu ar zoleliniu tabletikiu raminanciu pagert.

Man gine liepe gert dabar, kad maziau nervinciausi, sako homeopatines pagert, jos nestiprios o nervus vis kazkiek paramina.
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 02 15, 13:16)
Nusipirk kokiu homeopatiniu ar zoleliniu tabletikiu raminanciu pagert.

Man gine liepe gert dabar, kad maziau nervinciausi, sako homeopatines pagert, jos nestiprios o nervus vis kazkiek paramina.

drinks_cheers.gif taip, sakau yra tos jonazoliu tabletes, skaitosi kaip vidutinio lygio depresijai.
Atsakyti
aciukas merginos, nu eisiu i vaistine nusipirksiu. joms nereik recepto nezinot ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 15, 13:24)
aciukas merginos, nu eisiu i vaistine nusipirksiu. joms nereik recepto nezinot ?  g.gif

Nereikia. tokios zalios tabletes, kaina apie 30 lt.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 15, 15:24)
Nereikia. tokios zalios tabletes, kaina apie 30 lt.

gerai tada , aciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2011 02 15, 12:51)

O čia mano Ievukas:
user posted image

grazuole wub.gif
Atsakyti
Xiuke, ilgai laukus dar palauk mirksiukas.gif

EgleC, wub.gif wub.gif wub.gif . O jau plaukučiu tankumas, o tamsumas wub.gif . Turbūt aš jau neiškęsčiau ir įsegčiau kokią mažą raudoną boružėlę wub.gif
Atsakyti
EgleC,koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif

Net kažkuo panaši į mano Urtę wub.gif

QUOTE(lairam @ 2011 02 15, 14:00)

EgleC,  wub.gif . O jau plaukučiu tankumas, o tamsumas wub.gif . Turbūt aš jau neiškęsčiau ir įsegčiau kokią mažą raudoną boružėlę  wub.gif

Aš segiau,ir būtent raudoną boružėlę rolleyes.gif
Atsakyti