Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

sveikos mergaites 4u.gif
graziu ir guodzianciu zodziu cia pririnkai Tanler...
Lairam, menesio vidurys,lauksiu pabaigos, kad galeciau paklausti,kaip? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamos
Cia dar viena mama ,kuri prarado savo angeliuka 7men.Ji yra gana garsi asmenybe Anglijoje Amanda Holden
Likimas neturi isrinktuju..
nemoku ikelti,bet pabandysiu

http://www.dailymail...loses-baby.html
Atsakyti
Su meiles diena visas.
Viso ko geriausio.
Mylekit ir bukit mylimos
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 02 14, 22:00)
sveikos mamos
Cia dar viena mama ,kuri prarado savo angeliuka 7men.Ji yra gana garsi asmenybe Anglijoje Amanda Holden
Likimas neturi isrinktuju..
nemoku ikelti,bet pabandysiu

http://www.dailymail...loses-baby.html

Oj kaip gaila. jo, va tau ir turtinga ir privati medicina....sad.gif, nieks neapsaugotas.istorija tokia kaip ir mano ir kitu mamyciu, leliukas tiesiog nustojo judeti....
gaila man jos labai, uzjauciu.
Atsakyti
Sveikos,

senokai berašiau, o čia, žiūriu, temos jau kelios per tą laiką prirašytos. Paskaitinėjau... Vis nauji ir nauji vardai, kaip bebūtų gaila... Naujoms mamoms - tik stiprybės ir kantrybės. Kaip tanler įkeltuose žodžiuose - ir tai praeis...

Tas suolelis nuotraukoj... wub.gif Sėdėčiau ir sėdėčiau, atrodo...

O aš auginu dukrą dar kartą... Kaip tam eilėrašty: "Taip lengva ir paprasta viskas - užaugsiu... O jei neužaugsiu - auginki dar kartą". Auga, storėja, šypsosi, bet mano baimės niekur nedingo. Kažkokie susimaišę jausmai - ir laimė, ir baimė, ir džiaugsmas, ir ilgesys.

Labai ilgiuosi kitos dukters... Vasario 4 buvo jos gimtadienis... Būtų sukakę 2 metukai. Vietoj žvakučių ant torto degė žvakutės ant kapo...

Priėjo čia kurią dieną sūnus prie manęs, paglostė Ievą ir sako : aš labai myliu savo mažytes sesutes. Taip ir aš: bučiuoju vieną, o mintyse bučinį dviems padalinu...

Kad ir kiek laiko praeitų, kad ir kaip susigyventum su skausmu, šalia tarsi šešėlis visada yra ir bus tas kitas gyvenimo variantas, kuris būtų buvęs, jei viskas būtų buvę kitaip...

O čia mano Ievukas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egle C: 15 vasario 2011 - 11:59
QUOTE(Egle C @ 2011 02 15, 13:51)

Kad ir kiek laiko praeitų, kad ir kaip susigyventum su skausmu, šalia tarsi šešėlis visada yra ir bus tas kitas gyvenimo variantas, kuris būtų buvęs, jei viskas būtų buvę kitaip...

turbut niekada is mamu atminties neisbles prisiminimai apie savo vaikucius... verysad.gif NIEKADOS... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2011 02 15, 10:51)
Sveikos,

O čia mano Ievukas:
user posted image

Grazuole mergyte wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2011 02 15, 11:51)

O čia mano Ievukas:
user posted image

wub.gif o kiek plauku bigsmile.gif
Atsakyti
EGLE C grazute ir meilute Jusu dukyte wub.gif
ar panasi i savo sesute Angeliuka? ar visiskai skirtingos?
Pamelo, kaip Jus augat? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 15 vasario 2011 - 12:46
Stengiuosi nebe verkt nes sirdys jau streikuot pradejo, spaudimas sokineja kaip reikalas, kaip ir si savaitgali galvojau nustos plakt sirdys mano , sustos kaip ir mano mazutes verysad.gif pradejau dust, gerkleje lyg kazkas butu istrige seiliu net nurit negalejau, krutine pradejo ziauriai skaudet ir sirdys jauciu taip letai plaka , silpna taip pasidare kad jau pagalvojau kad sirdys siendien tikrai sustos man, pasimatavau spaudima je tau vyras kaip issigando mazas spaudimas ziauriai iskart vaistu, prigeriau vaistu ir visa diena gulejau lovoj ir vyras ramino mane kad nesinervinciau kad nebe verkciau. Bet kaip neverkt kai asaros pacios rieda , kaip negalvot apie savo mergyte , kaip negalvot... Ant vakaro atsigavau, pakviete puske i svecius nurukom i svecius pasisedet. Grizom namo dar su vyru paplepejom , staigus galvos toks skausmas atejo ir krutine skaudet spaudima pasimatavau o ogo 180ant120 pipetc vel vaistu nakciai. Ir va iki siol streikuoja mano sveikata. Vyras sake kad sia nakti karsciavau, sake kad slapia visa buvau ir sakiau kad per miegus salta, naktiniai buvo slaput slaputeliai, gal kazka sapnavau nezinau. Vyras isejo i darba ir asaros pasipyle jai butu viskas ki taip siandien butume turbut vaziavusios namo arba i gymdykla gymdyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 02 15, 11:45)

Pamelo, kaip Jus augat? 4u.gif

Auga vaikis sauniai, dantukus daiginasi - mama sokdina lotuliukas.gif, nenoriai valgo doh.gif , miega ant ranku wub.gif ziuri i lubas ir juokiasi - toks vaizdas su broliais kalba ax.gif
Zodziu viskas gerai lotuliukas.gif

Keista, bet maniskis gime nepanasus nei i viena angeliuka. g.gif
Atsakyti
Oi Ingridute, saugok save.. verysad.gif pagerk kokiu vaistu.. yra tie naturalus antidepresiniai - jonazoliu tabletes. Gal pades, sake daug kam padeda ir jie visiskai nekenkia, nes yra homeopatiniai. Gal nuramins siek tiek, nors nakti ramiai miegosi 4u.gif
Atsakyti