Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 18:18)
lotuliukas.gif  atsipalaiduokit. Nesusikalbam.
Nebepamenu kur mačiau. Dvi foto, koliažu pristatytos. Vienoje besilaukianti sėdi ant kėdės, o kitoje tokia pat poza, tik jau su kūdikiu ant rankų. Tai vat, idealiausią variantą įsivaizduoju su kūdikėliu. Bet tavo taip pat fainas.
Laukiu kol tas pilvukas pabyrės  smile.gif  gal ir koliažas prasitęs. Tik dar ilgai palaukti reikės.

Aha, štai čia kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 18:05)
Kol Turtas miegojo, prikalbinau didyjį Yvetiną ir štai rezultatas.

bet tai koks greitumas, kaip grazu,man patinka ta slogi nuotaika smile.gif

QUOTE(juratike13 @ 2011 02 13, 18:52)
ziauru,labai ziauru, bet realybe ta tokia, ne kiekviena(s) lygio tavo, ne kiekvienas, juk esam tam,kad kazka daryt...o jei jau taip juokinga, kad net zodziu truksta...galiu foto isimt...ir issibraukt is zaidimo, vo teip va...
kazkam juokinga, kazkas nepavyko,kazkas bando

na ko tu taip sureagavai? smile.gif gi Laukine tikrai nieko blogo nepasake,tik tiek, kad sudetinga butent jai foto, nes sirdeles ji ignoruoja, (nenori kad atrodytu, jog kazka kopijuoja)
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 13, 19:32)
bet tai koks greitumas, kaip grazu,man patinka ta slogi nuotaika smile.gif

Ačiū už komentarą ir kad apskritai pastebėjai foto.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 19:40)
Ačiū už komentarą ir kad apskritai pastebėjai foto.

man labai patiko butent tas toks senumo pojutis, kaip is kokio seno seno gal net siaubo filmo smile.gif o ka reiskia dvigubas sluoksnis? kaip cia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 13, 19:44)
o ka reiskia dvigubas sluoksnis? kaip cia? ax.gif

PS vadinasi layers. Dvi foto ant vienos sudėtos. Šiuo atveju tekstūrą sendinančią dėjau.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 16:40)

liuks, kad suruošei.
Tamsoka foto, gaila kad kairėje akinukai pasimeta.

Jau greitai ir man eilė ateis  smile.gif

matyt per daug užsimaniau būnant pradžiamoksle išlaužti gražią nuotrauką su naktiniu apšvietimu blush2.gif gal reik perdaryti mastau.gif nes kaip supratau neįdomi pasirodė foto, komentarų 0, pasiūlymų 0.... bemiegė naktis šuniui ant uodegos biggrin.gif einu toliau mokytis...

aš kitų nuotraukų pulti komentuoti ir kišti savo trigračšio kol kas nesu labai linkusi kol pati nesuprantu kas ir kaip blush2.gif
Atsakyti
nu blem, mergos...arba rimtai as kazko nesuprantu, laukine, man nuskambejo taip, kaip,kad jau issakiau,...pasakytum, nuotrauka sss, ok...bet dabar kazkaip i jausmus kazkokius suejo...pats sodis "pasijuokiau"...nesvarbu, nenoriu toliau gilintis, noriu fotkint geriau...gal po metu kitu iseis kazkas geresnio...Yvete, aciu uz padrasinima...
Idesiu foto ten kur reikia...

Laukine, kabintis yra uz ko, del sirdeliu zinojau tongue.gif , bet be to yra raides, medziaga,metalas... bigsmile.gif

Zirzilija...aciuks...kazkaip pasijauciau nekaip...po tokio posto...bet jei laukine savo zodziais norejo kazka kita pasakyt, soriuks...susiverciu kalte sau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 13, 16:56)

as sinok ziurejau kaip ozka i vartus, ir niekaip nesupratau,kas per baltas blynas lotuliukas.gif jomajo, kol daejo, kad ten sniego gniuzte doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(astisius @ 2011 02 13, 17:23)

labai patinka,labai grazi foto smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 17:30)

Lady Winter

paprastai grazu rolleyes.gif

QUOTE(Burka @ 2011 02 13, 17:33)
Ateinu su auto Nuobodulys

na, man kas labiausiai kliuva, tai plaukai, nesuprantu ar jie cia slapi, ar su kuo sutepti g.gif
Atsakyti
Labas vakaras mirksiukas.gif

Astytes foto:

user posted image

mano
pratesimas jai ax.gif

user posted image

visa 1 grupe

http://www.flickr.co...57625841866291/

sekantis - Laurx

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 19:46)
PS vadinasi layers. Dvi foto ant vienos sudėtos. Šiuo atveju tekstūrą sendinančią dėjau.

aaa, tekstura, o as galvojau kad ta pacia foto du kart dejai, galvoju kas cia per ismislas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 13, 19:48)
matyt per daug užsimaniau būnant pradžiamoksle išlaužti gražią nuotrauką su naktiniu apšvietimu  blush2.gif gal reik perdaryti mastau.gif nes kaip supratau neįdomi pasirodė foto, komentarų 0, pasiūlymų 0.... bemiegė naktis šuniui ant uodegos  biggrin.gif einu toliau mokytis...

aš kitų nuotraukų pulti komentuoti ir kišti savo trigračšio kol kas nesu labai linkusi kol pati nesuprantu kas ir kaip  blush2.gif

gaila, kad nebandysi kitų foto komentuoti.
Neseniai įkėlei foto, sekmadienis. Na palauk truputuką, prieš darydama išvadas apie savo darbą. Su užduotim susitvarkei, stengeisi.
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 02 13, 18:48)
jei laukine savo zodziais norejo kazka kita pasakyt, soriuks...susiverciu kalte sau... mirksiukas.gif

Norėjo kažką kita.

Jau parašiau- kabinsiuos už Kęsto wink.gif Turiu idėją, tik dabar reik atatinkamą detalę gaut smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 13 vasario 2011 - 18:54