Priminkit prasau,kaip ikelt i zaidima foto...nedraugauju as kol kas su flickr
QUOTE(juratike13 @ 2011 02 13, 17:01)
ke? ojomajojojo . Pamačiau pirma foto ir pasijuokiau, mjo, galvoju, nepavydžoiu kažkam. O čia pyst ir tas kažkas ašššššš..............
Bandysiu, ale majojo jo.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 13, 17:34)
ke? ojomajojojo . Pamačiau pirma foto ir pasijuokiau, mjo, galvoju, nepavydžoiu kažkam. O čia pyst ir tas kažkas ašššššš..............
Bandysiu, ale majojo jo.
Bandysiu, ale majojo jo.
prajuokinai
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 13, 17:34)
Bandysiu, ale majojo jo.
Bandysiu, ale majojo jo.
ziauru,labai ziauru, bet realybe ta tokia, ne kiekviena(s) lygio tavo, ne kiekvienas, juk esam tam,kad kazka daryt...o jei jau taip juokinga, kad net zodziu truksta...galiu foto isimt...ir issibraukt is zaidimo, vo teip va...
kazkam juokinga, kazkas nepavyko,kazkas bando
QUOTE(juratike13 @ 2011 02 13, 18:52)
ziauru,labai ziauru, bet realybe ta tokia, ne kiekviena(s) lygio tavo, ne kiekvienas, juk esam tam,kad kazka daryt...o jei jau taip juokinga, kad net zodziu truksta...galiu foto isimt...ir issibraukt is zaidimo, vo teip va...
nereikia išimti, rimtai. Yra už ko užsikabinti tavo nuotraukoje.
Ir gerai, kad bandai, darai.
Eik į savo grupės diskusiją, atsakyk į žinutę ir paskui įkelk foto ten.
QUOTE(ASTYT @ 2011 02 13, 17:45)
prajuokinai
Galėčiau kabintis prie žiedų, ane? Ale diedas prieš dvi dienas praganė antrą vestuvinį žiedą. Vieną- žuvis šerdamas per žvejybą kartu su pašaru ežeran švystelėjo, o antrą va dabar per treniruotę pametė... Širdeles aš iš principo ignoruoju. Lieka karoliai, kaspinėlis ir Kęstas. Kibsiu už Kęsto
Papildyta:
QUOTE(juratike13 @ 2011 02 13, 17:52)
What? Kas čia dabar? Visų pirma mano lygis nulinis, bet apie tai jau nebekalbėkim. O antra, tai aš pasijuokiau pati iš savęs, kad džiaugiausi jog kitam tokia foto pakliuvo su mano akimis sunkiom detalėm, o čia bac- kasiau duobę kitam o pati įkritau Iš Tavęs jokio juoko nebuvo. Kas čia blyn yra. Negi vėl kažką netaip pasakiau? Pradeda atrodyt, kad visi mano komentarai yra skirti kažką įžeist ar pasijuokt. Baisu ir parašyti kažką. Juk nieko, absoliučiai nieko, nepasakiau apie foto blogo
QUOTE(astisius @ 2011 02 13, 17:23)
labai laukiu kritikos, komentarų, nes kaip ir kiekvienai mamai savi vaikai gražiausi, nuotraukos irgi
o vaikas išties labai gražus Tonavimas man nepatinka. Tas kažkas dešinėje viršuje taip pat ne. Jei būtų daugiau erdvės, dar labiau patiktų foto.
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 17:30)
Ideja gime tik priesh kelias dienas. Sunkiai man ejosi, net nezinau ar pavyko. Kritikuokit.
gerai, sakyčiau, išsisukai
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 13, 17:57)
Galėčiau kabintis prie žiedų, ane? Ale diedas prieš dvi dienas praganė antrą vestuvinį žiedą. Vieną- žuvis šerdamas per žvejybą kartu su pašaru ežeran švystelėjo, o antrą va dabar per treniruotę pametė... Širdeles aš iš principo ignoruoju. Lieka karoliai, kaspinėlis ir Kęstas. Kibsiu už Kęsto
Papildyta:
What? Kas čia dabar? Visų pirma mano lygis nulinis, bet apie tai jau nebekalbėkim. O antra, tai aš pasijuokiau pati iš savęs, kad džiaugiausi jog kitam tokia foto pakliuvo su mano akimis sunkiom detalėm, o čia bac- kasiau duobę kitam o pati įkritau Iš Tavęs jokio juoko nebuvo. Kas čia blyn yra. Negi vėl kažką netaip pasakiau? Pradeda atrodyt, kad visi mano komentarai yra skirti kažką įžeist ar pasijuokt. Baisu ir parašyti kažką. Juk nieko, absoliučiai nieko, nepasakiau apie foto blogo
Papildyta:
O kodėl? Man čia šiaip visai ne į temą įdomu
QUOTE(Burka @ 2011 02 13, 17:33)
Aaaa,striuke iskart pamaciau,mano mergytes tokias pat abi turi
Man rodos i pirstine
Ateinu su auto Nuobodulys
Man rodos i pirstine
Ateinu su auto Nuobodulys
Antrą foto galėtum perdaryti. Vos palenkčiau galvą žemyn, ir rankos tos nereikia. Tiesiog veidą fotografuok. Paskui ir spalvota ir jb gražiai atrodys
Pirmoji tai nea.
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 02 13, 14:58)
Rodau ir kitą namų darbelį
ok.QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 15:34)
aciu
betvarkydama, visai pamirshau jums parodyt sitas, gruodzio men, pokaledinius orus Vilniuje.
niurios, bet man patinka, spalvishkai.
nuotaikai perteikti ok. Bet šiaip nelabai įdomios foto.\betvarkydama, visai pamirshau jums parodyt sitas, gruodzio men, pokaledinius orus Vilniuje.
niurios, bet man patinka, spalvishkai.
Green Tea, fainai su koliažu išsisukai. Aš neturiu pažįstamų su mažulyčiu kūdikėliu. Bet koliažo antrą foto įsivaizduoju tik tokią
QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 18:03)
O kodėl? Man čia šiaip visai ne į temą įdomu
Kas ne į temą įdomu? Nieko nebesuprantu.
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 18:06)
Antrą foto galėtum perdaryti. Vos palenkčiau galvą žemyn, ir rankos tos nereikia. Tiesiog veidą fotografuok. Paskui ir spalvota ir jb gražiai atrodys
Pirmoji tai nea.
Papildyta:
ok.
nuotaikai perteikti ok. Bet šiaip nelabai įdomios foto.\
Green Tea, fainai su koliažu išsisukai. Aš neturiu pažįstamų su mažulyčiu kūdikėliu. Bet koliažo antrą foto įsivaizduoju tik tokią
Pirmoji tai nea.
Papildyta:
ok.
nuotaikai perteikti ok. Bet šiaip nelabai įdomios foto.\
"Tik tokią" - tai su kūdikėliu ar be kūdikėlio? Dabar jau aš nebesuprantu
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 13, 18:07)
Kas ne į temą įdomu? Nieko nebesuprantu.
Nu kodėl širdutėms nenene?
QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 19:15)
"Tik tokią" - tai su kūdikėliu ar be kūdikėlio? Dabar jau aš nebesuprantu
atsipalaiduokit. Nesusikalbam.
Nebepamenu kur mačiau. Dvi foto, koliažu pristatytos. Vienoje besilaukianti sėdi ant kėdės, o kitoje tokia pat poza, tik jau su kūdikiu ant rankų. Tai vat, idealiausią variantą įsivaizduoju su kūdikėliu. Bet tavo taip pat fainas.
Laukiu kol tas pilvukas pabyrės gal ir koliažas prasitęs. Tik dar ilgai palaukti reikės.