Šešėlis sniegą nuspalvino pilkšvai.
Kur fokusas? Pirštinė?
labai laukiu kritikos, komentarų, nes kaip ir kiekvienai mamai savi vaikai gražiausi, nuotraukos irgi
Ideja gime tik priesh kelias dienas. Sunkiai man ejosi, net nezinau ar pavyko. Kritikuokit.
Beje, kieno pirmoji foto?
Lady Winter
aciu green tea, dariau ant greito photoscape, norejau jau kuo greiciau ikelt cia. bet man mazhyte ta foto gavosi, kaip padaryt, kad butu normalus dydis>? ar ten tik mazhas daro jis?
Lady Winter
aciu green tea, dariau ant greito photoscape, norejau jau kuo greiciau ikelt cia. bet man mazhyte ta foto gavosi, kaip padaryt, kad butu normalus dydis>? ar ten tik mazhas daro jis?
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 13, 15:56)
Kur fokusas? Pirštinė?
Aaaa,striuke iskart pamaciau,mano mergytes tokias pat abi turi
Man rodos i pirstine
Ateinu su auto Nuobodulys
Viena akis zymiai sviesesne,cia jau negerai? Turbut ir vel erdves trukumas bet biski pakirpau sona,nes mazosios lovyte i kadra ilindo ,o ir alkune nusikirto ,turbut jos reiketu?
O cia,antra akis nefokuse?
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 16:30)
Prie Size pasirinkti 200 ar daugiau procentu
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 15:34)
aciu
betvarkydama, visai pamirshau jums parodyt sitas, gruodzio men, pokaledinius orus Vilniuje.
niurios, bet man patinka, spalvishkai.
....
betvarkydama, visai pamirshau jums parodyt sitas, gruodzio men, pokaledinius orus Vilniuje.
niurios, bet man patinka, spalvishkai.
....
Gražu. Man patiko pirmoji, tik pati pastebėjai, kad reikėjo daugiau užgriebti kairės.
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 17:30)
Ideja gime tik priesh kelias dienas. Sunkiai man ejosi, net nezinau ar pavyko. Kritikuokit.
Labai liuksiškai padarei. Pirmoji foto mano
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 16:30)
Lady Winter
Lady Winter
Gražiai dera, man tik norėtųsi antroj foto, kad batai iš dar žemiau fotografuoti būtų ir šešėliai kiek blaško
Laba, nebespeju nieko po valentinkes sventimo , foto padariau gal 100, bet kas is to, tai fokusas nusokes...nu nejau taip gali buti, kad tiek foto be jo , idejos nepavyko igyvendint sumanytos, dar tam nesubrendus...tad idedu tai,kad gavosi is dvieju dienu darbo...
Dabar laukines eile:)
Dabar laukines eile:)
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 13, 15:56)
Kur fokusas? Pirštinė?
O šitą ir autorius turėtų žinot Marš atgal į pirmą klasę namų darbų daryt
Kol Turtas miegojo, prikalbinau didyjį Yvetiną ir štai rezultatas.
Akashos pasiūlyta daina. Kai paklausiau, galvojau kaip gerai, kad čia ne toji daina, grupės žaidimui. Juk galiu ir atsisakyti Bet kažkas gimė. Gal užklius, kodėl du sluoksniai. Kažkodėl nesinorėjo man švarios foto. Kitokių patalpų, niūresnių neturiu fotografavimui. Tad yra kaip yra. Bandžiau atmosferą kurti su antru sluoksniu. Geras šiaip iššūkis. Bet tikiuosi iš žaidimo lengvesnės dainos Nors gal kaip tik vat tokiom lengviau kažką sukurti.
Phantom of the Opera
p.s. galiu ir valentiniškam žaidimukui su šita taikyti Gaila nespėjau konkursui Mudu du
Akashos pasiūlyta daina. Kai paklausiau, galvojau kaip gerai, kad čia ne toji daina, grupės žaidimui. Juk galiu ir atsisakyti Bet kažkas gimė. Gal užklius, kodėl du sluoksniai. Kažkodėl nesinorėjo man švarios foto. Kitokių patalpų, niūresnių neturiu fotografavimui. Tad yra kaip yra. Bandžiau atmosferą kurti su antru sluoksniu. Geras šiaip iššūkis. Bet tikiuosi iš žaidimo lengvesnės dainos Nors gal kaip tik vat tokiom lengviau kažką sukurti.
Phantom of the Opera
p.s. galiu ir valentiniškam žaidimukui su šita taikyti Gaila nespėjau konkursui Mudu du
QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 17:43)
Prie Size pasirinkti 200 ar daugiau procentu
per combine ane? kai tik isijungi programa. kaip matau ir raw cia galima ziuret.
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 17:08)
per combine ane? kai tik isijungi programa. kaip matau ir raw cia galima ziuret.
Aš per Page darau, man ten kvadratus automatiskai padaro, karpyt nereikia