Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Šešėlis sniegą nuspalvino pilkšvai.

user posted image

Kur fokusas? Pirštinė? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif labai laukiu kritikos, komentarų, nes kaip ir kiekvienai mamai savi vaikai gražiausi, nuotraukos irgi hihihi.gif hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Ideja gime tik priesh kelias dienas. Sunkiai man ejosi, net nezinau ar pavyko. Kritikuokit.

Beje, kieno pirmoji foto?

Lady Winter
user posted image

aciu green tea, dariau ant greito photoscape, norejau jau kuo greiciau ikelt cia. bet man mazhyte ta foto gavosi, kaip padaryt, kad butu normalus dydis>? ar ten tik mazhas daro jis?
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 13, 15:56)
Kur fokusas? Pirštinė?  4u.gif

Aaaa,striuke iskart pamaciau,mano mergytes tokias pat abi turi lotuliukas.gif
Man rodos i pirstine 4u.gif
Ateinu su auto Nuobodulys
Viena akis zymiai sviesesne,cia jau negerai? Turbut ir vel erdves trukumas g.gif bet biski pakirpau sona,nes mazosios lovyte i kadra ilindo ,o ir alkune nusikirto ,turbut jos reiketu? doh.gif
user posted image
O cia,antra akis nefokuse? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burka: 13 vasario 2011 - 16:38
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 16:30)
aciu green tea, dariau ant greito photoscape, norejau jau kuo greiciau ikelt cia. bet man mazhyte ta foto gavosi, kaip padaryt, kad butu normalus dydis>? ar ten tik mazhas daro jis?

user posted image
Prie Size pasirinkti 200 ar daugiau procentu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 15:34)
aciu 4u.gif

betvarkydama, visai pamirshau jums parodyt sitas, gruodzio men, pokaledinius orus Vilniuje.

niurios, bet man patinka, spalvishkai.
....

Gražu. Man patiko pirmoji, tik pati pastebėjai, kad reikėjo daugiau užgriebti kairės.

QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 17:30)
Ideja gime tik priesh kelias dienas. Sunkiai man ejosi, net nezinau ar pavyko. Kritikuokit.

Labai liuksiškai padarei. Pirmoji foto mano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 16:30)

Lady Winter

Gražiai dera, man tik norėtųsi antroj foto, kad batai iš dar žemiau fotografuoti būtų ir šešėliai kiek blaško 4u.gif
Atsakyti
Laba, nebespeju nieko po valentinkes sventimo doh.gif , foto padariau gal 100, bet kas is to, tai fokusas nusokes...nu nejau taip gali buti, kad tiek foto be jo doh.gif , idejos nepavyko igyvendint sumanytos, dar tam nesubrendus...tad idedu tai,kad gavosi is dvieju dienu darbo... blush2.gif
Dabar laukines eile:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 13, 15:56)
Kur fokusas? Pirštinė?  4u.gif

O šitą ir autorius turėtų žinot 4u.gif Marš atgal į pirmą klasę namų darbų daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol Turtas miegojo, prikalbinau didyjį Yvetiną ir štai rezultatas.
Akashos pasiūlyta daina. Kai paklausiau, galvojau kaip gerai, kad čia ne toji daina, grupės žaidimui. Juk galiu ir atsisakyti biggrin.gif Bet kažkas gimė. Gal užklius, kodėl du sluoksniai. Kažkodėl nesinorėjo man švarios foto. Kitokių patalpų, niūresnių neturiu fotografavimui. Tad yra kaip yra. Bandžiau atmosferą kurti su antru sluoksniu. Geras šiaip iššūkis. Bet tikiuosi iš žaidimo lengvesnės dainos smile.gif Nors gal kaip tik vat tokiom lengviau kažką sukurti.
Phantom of the Opera
user posted image
p.s. galiu ir valentiniškam žaidimukui su šita taikyti lotuliukas.gif Gaila nespėjau konkursui Mudu du biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 13 vasario 2011 - 17:10
QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 17:43)
Prie Size pasirinkti 200 ar daugiau procentu  4u.gif

per combine ane? kai tik isijungi programa. kaip matau ir raw cia galima ziuret.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 13 vasario 2011 - 17:08
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 17:08)
per combine ane? kai tik isijungi programa. kaip matau ir raw cia galima ziuret.

Aš per Page darau, man ten kvadratus automatiskai padaro, karpyt nereikia blush2.gif
Atsakyti