Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 02 17, 15:02)
Žydraake, sunku pačią nuotrauką komentuoti, bet man labai patiko idėja valentino, kaip tuos akmenukus papuošei.

smile.gif
Kažkaip sunkiai man gaunasi nuotraukoje perteikti savo rankomis kažką sukurta... Mėginau kelis fonus, va čia su lininiu yra, mėginau įvairius fokusus, o gal tiesiog išdėliojau aš jas durnai?... Jūros arti nebuvo, nors manau, būtų buvę žymiai gražiau pajūryje.
Kažkaip man vakuumas fotografuojant daiktus, nesugebu jiems įpūsti bent kiek gyvybiškumo...

QUOTE(Forgete @ 2011 02 17, 15:29)
pats kadras man lietuviskai pilkas, tiesiog norisi sviesint ir ta pilkuma nuimt.

"Nuimt", tai mintyj turi šviesint ar keisti jį kitu? g.gif
Atsakyti
Šaunuolės šaunuolės, visi kokie darbininkai, oi joj, gal girti atsikirai nepradėsiu, nes galo nebus biggrin.gif

Jau va bus dvi paros kaip nemgiejojus, bet va vis paskaitau jus, nes prie kompo darbuojuos. Tai šiandien į vakarą taip linnksma iš to nuovargio pasidarė, dainą prisiminiau ištrauktą, šovė galvon, išstraukiau fotiką, pykšt pokšt - saulę fotkint, vos akių nenusideginau lotuliukas.gif gerai, kad susiprotėjau akinius nuo saulės užsidėti galų gale. Bet užtat išsiaiškinau kas yra išlaikymas thumbup.gif bigsmile.gif

Iš vienos pusės gerai, kad negaliu praktika užsiimti, nors ir labai nagai niežti, juk labai daug skaitau per pertraukėles (na, kol skanuojasi ten man, reikia, tai kol laukiu), sužinojau daug dalykų, daug kas jau aiškiau, nes ir senas temas vis vartau ir vartau, temos kartojasi smile.gif
Ir kas svarbiausia supratau, kad tas 50-ukas nei ten kaži koks gėris nei ką, kaip jau aš didžiai įsivaizdavau ir jo baisiai norėjau biggrin.gif
labai ilgai ir nuobodžiai rinkausi, bet turbūt jau apsisprendžiau smile.gif Išsirinkau 40-uką, bais negražus (mažas toks), bet jau ir užsienio ir LT fotografai ploja anam atsistoję. ir nebrangus g.gif Gal kas žinotnaudojotės ar girdėjot? Ir f stabilus, kas iš to 1.4 ar 1.8 jei neretai ir pamuilina taip plačiai? Kaip man susirodė įspūdis skaitant, gal ir klystu g.gif

tai va, kol kas, merginos. gražiai fotografuojat. Aš gal savo saulės su antena nerodysiu, nors man ir patinka, nes dar netyčia ir paukštį pagavau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 17 vasario 2011 - 18:53
Brumbrumai, jei nori galim mainytis. Galiu savo kokią foto duoti, o tą kur ištraukei pati padaryti smile.gif Nes jei išties labai sunku, tai nereik spausti, kad noras nedingtų fotografuoti.
Atsakyti

QUOTE(Yvette @ 2011 02 17, 15:39)
lotuliukas.gif
Štai, jei kam dar norisi su dainom padirbėti  biggrin.gif
prašom

dar

štai

aciu...i zaidima nesirasiau, bet manau kazka bandysiu daryti...taip lengviau,kad nemirtu paskutine viltis... mirksiukas.gif
paskutine daina, ak...uzsilipusi i namo virsutini auksta-palepe, pasileisdavau plokstele ir klausydavau Kernagio sios dainos...ak,nostalgija...gaila, kad patefonas kazkur eme ir pradingo verysad.gif

Laukine, smagus pratesimas...tik to amzinai...zinai, nebuna nieko amzino mirksiukas.gif

Laukiu komentarų...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratike13: 17 vasario 2011 - 19:12
Truputį nusišnekėjau su stabilia diafragma, bet nekreipkit dėmesio, gal nieks nepastebėjot biggrin.gif sumaišiau su kažkokiu kitu. Gerai einu dirbt.

Juratike, man trūksta aiškesnio objekto arba ryškesnio kontrasto tarp tu kabančių ir fono 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 17, 17:47)
išstraukiau fotiką, pykšt pokšt  - saulę fotkint, vos akių nenusideginau  lotuliukas.gif gerai, kad susiprotėjau akinius nuo saulės užsidėti galų gale.  Bet užtat išsiaiškinau kas yra išlaikymas  thumbup.gif  bigsmile.gif

Daugiau saules nefotografuok tiesiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 02 17, 19:47)
Daugiau saules nefotografuok tiesiai  schmoll.gif

Ačiū. Aš nežinojau. Dar bandžiau didvyrę vaidinti, bet nieko nebemačiau, tai ir prisiminiau kažką apie pavojus.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 17, 19:32)
Truputį nusišnekėjau su stabilia diafragma, bet nekreipkit dėmesio, gal nieks nepastebėjot biggrin.gif sumaišiau su kažkokiu kitu. Gerai einu dirbt.

Juratike, man trūksta aiškesnio objekto arba ryškesnio kontrasto tarp tu kabančių ir fono  4u.gif

nelabai supratau...tai ka isplove 50tukas ir turiu...gal per maza ryskumo zona?
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 02 17, 19:11)
Laukiu komentarų...

Aš ne profas, tai labai bijau ir komentuoti.
Bet gal norėtųsi iš arčiau, gal šonu labiau ir ne tiek daug tų "pumpurėlių". Kad didesnis grožis jų atskleistas būtų.
Atsakyti
Na, tiesiog neįdomi nuotrauka, jei tie "kirminukai" būtų arčiau, tai ir fonas nebūtų toks pats ryškus kaip jie. Arba pati prie jų prieni arčiau, arba pritrauki. Net nežinau kaip čia pasakyt taisyklingai smile.gif

na, Refresh ir atsakė, ką beveik norėjau pasakyti.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti