Šaunuolės šaunuolės, visi kokie darbininkai, oi joj, gal girti atsikirai nepradėsiu, nes galo nebus
Jau va bus dvi paros kaip nemgiejojus, bet va vis paskaitau jus, nes prie kompo darbuojuos. Tai šiandien į vakarą taip linnksma iš to nuovargio pasidarė, dainą prisiminiau ištrauktą, šovė galvon, išstraukiau fotiką, pykšt pokšt - saulę fotkint, vos akių nenusideginau
gerai, kad susiprotėjau akinius nuo saulės užsidėti galų gale. Bet užtat išsiaiškinau kas yra išlaikymas
Iš vienos pusės gerai, kad negaliu praktika užsiimti, nors ir labai nagai niežti, juk labai daug skaitau per pertraukėles (na, kol skanuojasi ten man, reikia, tai kol laukiu), sužinojau daug dalykų, daug kas jau aiškiau, nes ir senas temas vis vartau ir vartau, temos kartojasi
Ir kas svarbiausia supratau, kad tas 50-ukas nei ten kaži koks gėris nei ką, kaip jau aš didžiai įsivaizdavau ir jo baisiai norėjau
labai ilgai ir nuobodžiai rinkausi, bet turbūt jau apsisprendžiau
Išsirinkau 40-uką, bais negražus (mažas toks), bet jau ir užsienio ir LT fotografai ploja anam atsistoję. ir nebrangus
Gal kas žinotnaudojotės ar girdėjot? Ir f stabilus, kas iš to 1.4 ar 1.8 jei neretai ir pamuilina taip plačiai? Kaip man susirodė įspūdis skaitant, gal ir klystu
tai va, kol kas, merginos. gražiai fotografuojat. Aš gal savo saulės su antena nerodysiu, nors man ir patinka, nes dar netyčia ir paukštį pagavau