Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

mm, sveikos, velnias, papuoliau, galėjau neskaityt, taip laiko nėr, bet taip noriu! doh.gif biggrin.gif priimkit ką, bus proga kritikai, nors bijau nesvietiškai... Atsiųsiu ir aš dainą, jei priimsit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 13 vasario 2011 - 13:53
Rodau ir kitą namų darbelį
Apšvietimas natūralus, traukiu artyn nezoomindama
1. user posted image
2. user posted image
3. user posted image

Zoominu (daugiau zoominant kėliau ir iso, kitaip per tamsu buvo)
1. user posted image
2. user posted image
3. user posted image
Atsakyti
labukas.

nu kaip pykstu ant saves. bandau cia padaryt pagaliau koliazha, bet vis pamirshtu kokie nustatymai turetu buti (dydi turi omeny), kad normaliai italpint dvi foto (priesh tai reiktu manaja sumazhint, ane?). nu ne pirma karta darau ir niekaip isimint negaliu, ypac kai vienas koliazhas pvz horizontalus, kitas vertikalus, viena foto kvadratine, kita ne. zodziu kaip lengviausia ta padaryt? kaip isimenat jus? kaip patogiausia ir greiciausia padaryt koliazha? kaip Forgete parashe, kad Robobebras padare koliazha per 2min, tai man jauciu vien PS uzima puse dienos, kol viska nusistatau. dazhniausiai del to ir nemegstu tu koliazhu, dar mano pc jau sunkiai vezha ps..
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 14:18)
labukas.

nu kaip pykstu ant saves. bandau cia padaryt pagaliau koliazha, bet vis pamirshtu kokie nustatymai turetu buti (dydi turi omeny), kad normaliai italpint dvi foto (priesh tai reiktu manaja sumazhint, ane?). nu ne pirma karta darau ir niekaip isimint negaliu, ypac kai vienas koliazhas pvz horizontalus, kitas vertikalus, viena foto kvadratine, kita ne. zodziu kaip lengviausia ta padaryt? kaip isimenat jus? kaip patogiausia ir greiciausia padaryt koliazha? kaip Forgete parashe, kad Robobebras padare koliazha per 2min, tai man jauciu vien PS uzima puse dienos, kol viska nusistatau. dazhniausiai del to ir nemegstu tu koliazhu, dar mano pc jau sunkiai vezha ps..

Aš gyvenimą sau lengvinu Photoscape programa - pykšt pokšt ir koliažas gatavas. Nei mažint, nei karpyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 15:26)
Aš gyvenimą sau lengvinu Photoscape programa - pykšt pokšt ir koliažas gatavas. Nei mažint, nei karpyt  cool.gif

kur ja gaut? matau, kad linkomanijoje nera.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 14:27)
kur ja gaut? matau, kad linkomanijoje nera.

Ji už dyką, google paieškok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 15:31)
Ji už dyką, google paieškok  4u.gif

aciu 4u.gif

betvarkydama, visai pamirshau jums parodyt sitas, gruodzio men, pokaledinius orus Vilniuje.

niurios, bet man patinka, spalvishkai.

cia man truksta siek tiek kaires, vietos tai mashinai:
user posted image

turbut vieninteli karta man pavyko normaliai apkarpyt foto ir ji atrode geriau (buvo gerokai per daug desines, tai kvadratas zymiai geriau ziurisi)
user posted image

laaabai patiko man pasizaist su sita foto, tai turiu nemahzai variantu. kuri jums idomesne?
user posted image
Atsakyti
Žaidimui 4u.gif

user posted image

Visos 5 grupės nuotraukos yra čia

Sekanti tęsia Tiga smile.gif

Vaj vaj vaj kiek vargau prie šitos nuotraukos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 13:29)
Zirzilijai veiklos trūko. Reik jai parūpinti gerą dainą  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 13, 14:48)
mm, sveikos, velnias, papuoliau, galėjau neskaityt, taip laiko nėr, bet taip noriu!  doh.gif  biggrin.gif priimkit ką, bus proga kritikai, nors bijau nesvietiškai...  Atsiųsiu ir aš dainą, jei priimsit  blush2.gif

taigi junkis,cia nereikia leidimo mirksiukas.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 15:34)

man trecioji labiausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 14:18)
labukas.

Nemėgsti turbūt PS biggrin.gif 4u.gif
O turi būti kažkokie labai tikslūs nustatymai? g.gif

Aš darau taip (išskart sorry, jei visa tai žinai):
http://www.ipix.lt/images/43315385.jpg
su crop įrankiu. Tada atsidarau kitą nuotrauką, nukopijuoju pažymėjusi Rectangular Marguee Tool, na tuo, antru nuo viršaus, kur iš tokių brūkšniukų kvadratas ----
http://www.ipix.lt/images/12156815.jpg

Tada atsidarau vėl tą pačią nuotrauką (jos viršuje, tab'uose būna) ir darai paste
http://www.ipix.lt/images/30958752.jpg

jei dydis neatitinka, viršuje Image - Image size ir rašai apyvienodžius dydžius plius minus, pati dirbant pamatysi - į va šitą vietą
http://www.ipix.lt/images/14873513.jpg

Įrašai 1200, ir apačioj pasirašys automatiškai mažiau. Pasibandyk, jeigu ką, klausk.

Jei nereikia tam tikrų dydžių konkrečių (gal sakau koliažo taisyklės kažkokios yra biggrin.gif ) tai kelios minutės tikrai. Nebent dar nori labai pažaisti, pagalvoti... Tiesa, viską pabaigusi vėl sumažini, žiūrint kur reik patalpint ir kaip naudosi.
Papildyta:
Oi kokios nuotraukos paskutinės, šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 13 vasario 2011 - 14:46
Treciadieni, 02 06 D., 18 Val. Barselonoje (Linkmenu 5/66), Juditos vardu uzsakyta staliukai 10-15 zmoniu.
jei dar yra norinciu - junkites!
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 02 13, 16:23)
Treciadieni, 02 06 D., 18 Val. Barselonoje (Linkmenu 5/66), Juditos vardu uzsakyta staliukai 10-15 zmoniu.
jei dar yra norinciu - junkites!

ačiū
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 13, 15:38)
Žaidimui  4u.gif

liuks, kad suruošei.
Tamsoka foto, gaila kad kairėje akinukai pasimeta.

Jau greitai ir man eilė ateis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 13 vasario 2011 - 15:41