Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*monikute* @ 2011 02 17, 15:36)
O man taip gražu tas kūdikis  wub.gif  nieko nekeisčiau  blush2.gif

šeimos albumui ir aš nieko nekeisčiau, bet jei nori išmokti geriau fotografuoti, tai pasistenk nepasiduoti vaikučių grožiui. Gražus vaikutis, išties, bet ar išties nuotraukoje viskas taip gerai, kad nereikėtų nieko keisti?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 17, 14:39)
šeimos albumui ir aš nieko nekeisčiau, bet jei nori išmokti geriau fotografuoti, tai pasistenk nepasiduoti vaikučių grožiui. Gražus vaikutis, išties, bet ar išties nuotraukoje viskas taip gerai, kad nereikėtų nieko keisti?

drinks_cheers.gif tas kirtimas... juodas rezas virs galvos
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 17, 15:44)
drinks_cheers.gif  tas kirtimas... juodas rezas virs galvos

dar nepastebiu tokių dalykų blush2.gif kalta... blush2.gif prisipažįstu smile.gif
Atsakyti
Kam modeliukų reikia?

čia
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 17, 14:29)
o koks nuostabus kudikis.

pats kadras man lietuviskai pilkas, tiesiog norisi sviesint ir ta pilkuma nuimt.

dėkui, smagu vis išgirti kitų žmonių nuomones, nes
pirma savo vaikus vertinti labai sunku smile.gif
antra tik savo akimis žiūrint būna nepastebimų dalykų kuriuos pamatai tik pasakius kitiems
trečia kitų pastabos verčia pasitemti ir labaiu apgalvoti kas ir kaip

smile.gif))

o ketvirta supratau kad ne tik man vaikai mano labai gražus, ir kad neišnaudoju to ką turiu smile.gif))) ačiu už spirius ten kur reikai bandysim pasitaisyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 17, 15:08)
Kam modeliukų reikia?

čia

tai ir aš galiu pasireklamuot, jei kas iš pajūrio norit pasipraktikuot hihihi.gif ir dėl "atlygio" (vyno ar tai šokolado) galima susiderint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 02 17, 15:12)
tai ir aš galiu pasireklamuot, jei kas iš pajūrio norit pasipraktikuot hihihi.gif ir dėl "atlygio" (vyno ar tai šokolado) galima susiderint  smile.gif

Kas kam atlygi mokes?Modelis fotografui ar fotografas modeliui:D
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 17, 15:22)
Kas kam atlygi mokes?Modelis fotografui  ar fotografas modeliui:D

ne nu tai kas čia per klausimai.. man vynas, kad geriau pozuočiau, fotografui šokoladas, kad apsisaldintų gyvenimą ir taip nepyktų ant manęs biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Svajone musu, paklausius dainos smagiai ziurisi 4u.gif tik as galvojau, kad desinej vyras blush2.gif kaip jau sake, reiktu moteriskeskiau vaizduoti blush2.gif ne del to, kad tu taip kasdien buni, atrodai, o kad ziurinciajam eitu suprasti ax.gif ir tas vidurys tamsus, bet cia smulkmenos, fainai padarei 4u.gif

Pamirsau kieno smelio zmones blush2.gif jauciasi smelio lengvumas/ birumas, centravimas kliuva.

Airv, bigsmile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 17, 13:02)

Rico
kairėje gražu. Abi kartu, kaip koliažas man nesižiūri.

4u.gif Aciu

Nezinau ar matet sita grafa http://fotokudra.lt/...opic.php?t=9331 as duobej sedziu ir nesu patenkinta nei vienu savo darbu doh.gif bet paziurejus tikiuosi islipti, ir tikiuosi greitai tongue.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 17, 13:39)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
atsiųskit man kas į až kokią dainą ax.gif belekas 4u.gif bet kokią negirdėtą, mažai žinomą, kad reiktų daugiau pamąstyt lotuliukas.gif nežinau ką fotkint lotuliukas.gif savaitgalis artėja, gal ką nufotkinsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 17, 16:29)
atsiųskit man kas į až kokią dainą  ax.gif  belekas  4u.gif bet kokią negirdėtą, mažai žinomą, kad reiktų daugiau pamąstyt  lotuliukas.gif  nežinau ką fotkint  lotuliukas.gif  savaitgalis artėja, gal ką nufotkinsiu  tongue.gif

aš tai galiu. Bet žinok tikrai atsiųsčiau nelengvą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 17, 15:29)
atsiųskit man kas į až kokią dainą  ax.gif  belekas  4u.gif bet kokią negirdėtą, mažai žinomą, kad reiktų daugiau pamąstyt  lotuliukas.gif  nežinau ką fotkint  lotuliukas.gif  savaitgalis artėja, gal ką nufotkinsiu  tongue.gif

Gal tau ta atsiust, nuo kurios Monikute frustracijoj? biggrin.gif
Atsakyti