Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 02 17, 13:25)
Ups.As speju, kad gavai mano.

ot užsiroviau ant ne popso lotuliukas.gif blush2.gif biggrin.gif (joke)
(jeigu rimtai tai buvo visokių reakcijų klausantis to kūrinio ir žiūrint video. Iš pradžių buvo blink.gif po to lotuliukas.gif po to doh.gif po to mastau.gif po to g.gif g.gif g.gif po to mad.gif na o dabar yra smile.gif ). Nenoriu iškart pasiduoti, nuleisti rankas ir užsispirti, kad nieko gero ar doro iš to neišeis ax.gif nugi bandysiu ką nors. Pirmiausia tai reikia išsiaiškinti kokia čia "epocha", koks stilius... žanras... nors baigiau muzikalkę, bet vistiek žinių trūksta identifikacijai doh.gif lotuliukas.gif tada pasidomėti to laikmečio tendencijomis ir bandyti kažką sugalvoti kaip tatai turėtų atsispindėti nuotraukoje. Man pirmiausia šovė į galvą, kad reiktų nuotraukoje žmogaus, nes žmogaus emocija tiksliausiai atspindėtų kūrinį. Ale, kad dar žmonių nei karto nefotografavau. Namuose ar savo akiratyje įdomesnių daiktų neturiu. Žodžiu didelis iššūkis man čia papuolė blush2.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 02 17, 13:51)

Bet ikelsiu ir visiškai nekeista foto

Pirmiausia tai patarimas - prieš spaudžiant "atsakyti", paspauskite "peržiūrėti", kad nebūtų sumakaluoti postai į kuriuos atsakote, nes dabar tai totali košė, per kurią neina suprasti nei ką komentuojat nei kur pačios atsakymai blush2.gif 4u.gif

O kalbant apie foto tai - Dieviškos akytės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 17 vasario 2011 - 13:36
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 17, 13:35)
ot užsiroviau ant ne popso  lotuliukas.gif  blush2.gif  biggrin.gif  (joke)
(jeigu rimtai tai buvo visokių reakcijų klausantis to kūrinio ir žiūrint video. Iš pradžių buvo  blink.gif  po to  lotuliukas.gif  po to  doh.gif  po to mastau.gif po to  g.gif  g.gif  g.gif  po to mad.gif na o dabar yra  smile.gif ). Nenoriu iškart pasiduoti, nuleisti rankas ir užsispirti, kad nieko gero ar doro iš to neišeis  ax.gif  nugi bandysiu ką nors. Pirmiausia tai reikia išsiaiškinti kokia čia "epocha", koks stilius... žanras... nors baigiau muzikalkę, bet vistiek žinių trūksta identifikacijai doh.gif  lotuliukas.gif  tada pasidomėti to laikmečio tendencijomis ir bandyti kažką sugalvoti kaip tatai turėtų atsispindėti nuotraukoje. Man pirmiausia šovė į galvą, kad reiktų nuotraukoje žmogaus, nes žmogaus emocija tiksliausiai atspindėtų kūrinį. Ale, kad dar žmonių nei karto nefotografavau. Namuose ar savo akiratyje įdomesnių daiktų neturiu.  Žodžiu didelis iššūkis man čia papuolė  blush2.gif 

Uuuuijjjjj blush2.gif
Ten dainoj soka 3 zmones? Gal ne mano vistik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 17, 14:39)
Uuuuijjjjj blush2.gif
Ten dainoj soka 3 zmones? Gal ne mano vistik rolleyes.gif

yes cool.gif deja.. vistik tavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 17, 13:45)
yes  cool.gif deja.. vistik tavo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 17, 14:51)

neerzink, žmogui metusiam rūkyti nekaišiok po nosim cigaretų lotuliukas.gif
Būtų įdomu sužinoti tavo išpildymo mintis, idėjas, viziją bigsmile.gif nors ne g.gif tada jau savo mintis tempčiau prie tavųjų ir gautųsi copy - paste doh.gif
Prieš kelis metus visą vasarą girdėjau prancūzų sapaliones blush2.gif biggrin.gif manau, kad ten irgi sapalioja taip pat biggrin.gif tai bent pasakyk ar čia irgi "pa francūsky" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 17 vasario 2011 - 13:55
Erse gražiai padarei, šaunuolė.
Ar gavai kokią dainą, ar dar neturi nieko?

je t'aime man labiausiai pirma patiko. Bet visose kažkaip jaučiasi nesužiūrėta kompozicija, ar paskubėta, gal nepaieškota. Nors prie tokio šalčio matyt ir aš neieškočiau

Žydraake, sunku pačią nuotrauką komentuoti, bet man labai patiko idėja valentino, kaip tuos akmenukus papuošei.

Rita Gude, lotuliukas.gif kad aš nei dzinbudiste nei su Robobebru kur naktim fotkinu lotuliukas.gif

Laukine
jau kažkas minėjo apie sausainukus. Man visai patiktų tiesiog nėštukė, be sausainukų. O jei su jais, tai kokios mažos padaužiškos rankutės pasičiumpančius skanėstus trūksta O su pratęsimu fainai atlikai, išties.

bizyte pirma ir trečia (ši ypač) man labai patiko.

ZirziljaAntroje vos erdvės kairėje stinga. Kitąkart užpukšk kokių lašiukų riebių ant žiedlapių. Tiesa, tie metaliūkščiai, kuriais būna apsukti gerberų kotukai, gadina reikalą. Vos matosi antroje foto

Svajone mūsų
labai gerai atlikta. ir man patinka istorija.

Rico
kairėje gražu. Abi kartu, kaip koliažas man nesižiūri.

joreta
taip pat paprastai bet gražiai

airvnuostabus portretas, išties. kairė netrukdo

Alabamapasakok kas ten pirmoje foto per užrašai. Smagiai sugalvota.
Pirma patinka, antra taip pat

Refresh kaip sveikatos, ar jau viskas gerai? Portretukas mielas.

vienintelepirmoji man nepatinka. Antrą Forgetė gerai patvarkė. Graži, šiaip.

Aš dainoms, prisirankiojau nemažai, idėjų turiu. Kelias per savaitgalį manau tikrai suruošiu, kitas iki kokio trečiadienio. Nepykit, kieno dainos bus ir kantriai palaukit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 vasario 2011 - 14:09
QUOTE(Yvette @ 2011 02 17, 15:02)

Antroje vos erdvės kairėje stinga. Kitąkart užpukšk kokių lašiukų riebių ant žiedlapių. Tiesa, tie metaliūkščiai, kuriais būna apsukti gerberų kotukai, gadina reikalą. Vos matosi antroje foto

lasinau laselius, bet jie pries sviesa tokie kaip blizguciai atrodo, nieko ipatingo smile.gif aha, tuos gelezus galejau nuimti, pamirsau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 17, 13:13)
Ei duok originala, nu nerealus man sitas vaikas ir ta foto, patvarkius labai graziai ziuretus smile.gif
Papildyta:
na truputi pazaidziau, labai greit, pastumdziau saturation. Dar galima oda tvarkyt, demes, isviso super butu. ir nesakyk kad nieko nebuvo daryta, netikiu kad tokios blankios spalvos is fotiko islinde.

nu žinok tikrai nedaryta, galiu ir RAW formatu imesti, tik nesugalvoju ant greito kur butu patogu padeti. gal spaudžiant per photoshopa paskui keliant i neta ir pabega kas nors. Dėl plemų tai specialiia nedariau nieko nes norisi man turėt tokia ale tikrų nuotrauku koks murzinas buvo ir ir panšiai, velgi viskas skonio reikalas, dariau savo murziaus buitiaka smile.gif))))
o čia kaip mano vyresnis fotkintas bet tada jau specialia buvo švarus smile.gif)) daryta kai abu panašau amžiaus buvo smile.gif (turbut prieš 1,5 metų)
user posted image

*monikute* atsiprašau dėl citavimo kad gryba supjovė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 17, 13:54)
neerzink, žmogui metusiam rūkyti nekaišiok po nosim cigaretų  lotuliukas.gif
Būtų įdomu sužinoti tavo išpildymo mintis, idėjas, viziją  bigsmile.gif  nors ne  g.gif  tada jau savo mintis tempčiau prie tavųjų ir gautųsi copy - paste  doh.gif
Prieš kelis metus visą vasarą girdėjau prancūzų sapaliones  blush2.gif  biggrin.gif manau, kad ten irgi sapalioja taip pat  biggrin.gif  tai bent pasakyk ar čia irgi "pa francūsky"  blush2.gif

Ten prancuziskai, bet yra titrai angliski. blush2.gif

Yvette, pas mus visa siena apipaisyta.Cia maza dalis tik.Turim zvaigzdynus, raides, skiemenis, nuotraukas, anatomini zmogu(ten keliais sluoksniais kaulai, vidaus organai suklijuoti), vaiku sali kur suaugusiems negalima, siaip piesinius.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 02 17, 14:08)

o čia kaip mano vyresnis fotkintas

o dieve kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif labai natūralu, švelnu, mane tas natūralumas papirko wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 02 17, 14:08)
o čia kaip mano vyresnis fotkintas bet tada jau specialia buvo švarus smile.gif)) daryta kai abu panašau amžiaus buvo smile.gif (turbut prieš 1,5 metų)

o koks nuostabus kudikis.

pats kadras man lietuviskai pilkas, tiesiog norisi sviesint ir ta pilkuma nuimt.
Atsakyti
O man taip gražu tas kūdikis wub.gif nieko nekeisčiau blush2.gif
Atsakyti