[quote=airv,2011 02 16, 23:21]
Norėjau pavaizduoti švelniais, svajingai, spalvotai. Nžn ar kraštelis kairėj netrukdo? Ar emocija atskleista?
Laukiu kritikos.
[/quote]
Man netrugdo, švelniai gražiia žiūrisi, kadangi kaip suprantu toks ir užmanymas tai man liuks, svajinga
[quote=Alabama,2011 02 16, 23:34]
Na, mes su Alina vaikstom kartu, tai dedu buitiaka.Aisku, jis nublanko po Alinos, bet dedu.
[/quote]
anyra faina, emocija spalvos ir pažiūrėjus į šią foto toks fainas vaikiškas žavesys man like kažkaip labai smagiia žiūrisi
[quote=Burka,2011 02 17, 10:52]
Ir as viena atsinesu: kaip mes vis dairomes pavasario
bet jauc vel per daug suspausta?
[/quote]
man kito mergaitės veido kampo norėtusi ir spalvų kitokių, kadangi daiomes pavasario rašai tai šilumos norėtusi o dabar spalviškia gana niūriai žiūrisi
quote=bizyte,2011 02 17, 11:59]
čia vakarinė saulė, kokie 3 metrai ar daugiau nuo lango, na ir žaidžiau su išlaikymu, norėjau būtent tokio efekto, tai išlaikymą dariau kuo trumpesnį
man kadravimas nepatinka, gal geriau būtų horizontalus kadras?
gal būčiau kadravusi, kad veiduko daugiau matytųsi ir ta sofa čia trukdo, bent jau man
ir man mėlynuoja
Refresh, originali mėlynuoja, nebandei temperatūros pastumdyt jei fotkinai raw?
man antroji visai faina, tik nemėgstu tokių rėmų, bet čia skonio reikalas
[/quote]
kaip jau rašiau man kažkoks toks periodas
[quote=Alabama,2011 02 17, 12:25]
Man grazus vaikas, bet labai nepatinka spalvos.Odos spalva nepyk, bet lavonine.Ar tu to nori?
[/quote]
gaila kad daug kam užkliuvo splavos, kadangi man juodas periogas kūryboj tai ir nuotraukose dabar toks spalvų kontrastas
)) Bet kaip ir rašot skonio reikalas, o dėl jo ginčytis beprasmybė
Bet ikelsiu ir visiškai nekeista foto