Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 02 15, 12:42)
Uoj kokį briedą šianakt sapnavau  doh.gif  lotuliukas.gif kad esu su jumis meet'e ir Yvette man padovanojo pipetę tikrinti WB  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu griūk negyvas  biggrin.gif o ta pipetė tokia big, kaip kokie du tusinukai, tipo prilieti su ja prie fotkes kompe ir rodo WB  lotuliukas.gif
valentiniškai  ax.gif

lotuliukas.gif sumaišei Dievus lotuliukas.gif Forgetę su pipetėm reik sapnuoti

Smagu buvo vakar susipažinti 4u.gif ačiū, kad atėjot. Pamačius Maggie likau žiauriai nustebusi. Kažkaip man buvo sušvietę, kad ten ji ne sesę o save vis fotografuoja smile.gif O atėjo visai kitoks žmogus nei tose nuotraukose smile.gif
Ir idėja gimė per susitikimą. Dabar jėgų neturiu pasakoti, bet gal vakarop. Manau visiems patiks, ar bent jau daugumai smile.gif

Brumbrumai, tyliai nugirdau, kad sunkiai sekasi su koliažu. Ar reikia pagalbos?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 17, 10:52)

Šauni idėja  4u.gif  ale kol susigaudžiau kad čia dvi nuotraukos  blush2.gif  gal jas reiktų atskirti ryškesne linija..galbūt ne juoda  ax.gif

turbūt rekėjo su baltu atskirt man blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 02 17, 10:54)
po ilgos pertraukos bandau ir aš sugrįšti pas jus  ax.gif

kad ne turščiom keliu kelias foto, net neprašau kad kas komentuotu nes juk ir taip visi dedam tam kad sulauktumem reakcijos, tai jei kam kils rankos ka nors brūkštelt visad malonu paskityt smile.gif))

bijau net komentuot, nes mano monitorius didelis melagis doh.gif man rodos , kad pereksponuotos nuotrakos unsure.gif tingiu su ps tikrint, je klystu, pataisykit mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 17, 10:59)
na spalvos... nebent tau jos tokios patinka. O pirmoj tas trikampis kairiam sone ka reiskia?

va už trikampi ačiū kažkaip pro akis praslydo, čia vien del to gerai būna nedėt tik ka iškeptų foto, nes daug ko nepamatai. dėl spalvų ir išdeginimų nesiginčysiu nes toks užmanymas naudotas action.

QUOTE(Refresh @ 2011 02 17, 11:14)
Dar lendu į akis. Kadangi įdomu kokia turėtų būt ta "natūrali" veiduko spalva dedu beveik originalią foto. (Spalvos visiškai neliestos)
Bet man rodos čia į mėlynumą neša  unsure.gif

user posted image

man irgi truputi i melinuma
o kai pamačiau mašinyte rankose tai pirma mintis kilo ar ne klinikose gulėjo smile.gif nes kai aš su mažium gulėjau tokia pat mašina dičkiui buvau nupirkusi biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 17, 11:29)
turbūt rekėjo su baltu atskirt man  blush2.gif
Papildyta:
bijau net komentuot, nes mano monitorius didelis melagis  doh.gif  man rodos , kad pereksponuotos nuotrakos  unsure.gif  tingiu su ps tikrint, je klystu, pataisykit mane  ax.gif

jau atsakiau aukščiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 17, 12:14)
Dar lendu į akis. Kadangi įdomu kokia turėtų būt ta "natūrali" veiduko spalva dedu beveik originalią foto. (Spalvos visiškai neliestos)
Bet man rodos čia į mėlynumą neša  unsure.gif

melynuoja smile.gif o kodel tu nori keista odos spalva? jeigu ir kitiems ji atrodo nenaturali, tik todel, kad gyvai nera mate tavo leliaus rolleyes.gif juk kazkada sakei, kad jo odos spalva tokia smile.gif o tu pakeisi odos spalva, saviskiams atrodys kad nuotraukose odos spalva nenaturali rolleyes.gif tai as per daug nesukciau galvos,svarbu kad WB butu gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 02 17, 10:48)
aha, paimi ir tada kas? smile.gif norejau paklaust kaip toks efektas, kad tamsi foto, bet tie konturai apsviesti? pries langa? vakare? kokia ta saule turi buti?

čia vakarinė saulė, kokie 3 metrai ar daugiau nuo lango, na ir žaidžiau su išlaikymu, norėjau būtent tokio efekto, tai išlaikymą dariau kuo trumpesnį ax.gif

QUOTE(Burka @ 2011 02 17, 10:52)
Ir as viena atsinesu: kaip mes vis dairomes pavasario tongue.gif bet jauc vel per daug suspausta? g.gif

man kadravimas nepatinka, gal geriau būtų horizontalus kadras? g.gif gal būčiau kadravusi, kad veiduko daugiau matytųsi ir ta sofa čia trukdo, bent jau man g.gif ir man mėlynuoja g.gif

Refresh, originali mėlynuoja, nebandei temperatūros pastumdyt jei fotkinai raw?

kad ne turščiom keliu kelias foto, net neprašau kad kas komentuotu nes juk ir taip visi dedam tam kad sulauktumem reakcijos, tai jei kam kils rankos ka nors brūkštelt visad malonu paskityt smile.gif))

man antroji visai faina, tik nemėgstu tokių rėmų, bet čia skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 17 vasario 2011 - 12:00
QUOTE(bizyte @ 2011 02 17, 11:59)

Aš daugiausia su pipete baksnojau. Kad WB būtų geras. Jo, su RAW visada fotkinu.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 02 17, 11:57)
Pabandžiau, lapą nufotografuoju, nustatau, o vazonas ne toks.
daryk taip step by step:
1. padedi lapa ir vazona greta vienas kito ant tos savo spintukes (ar kazko ten).
2. nufotkini lapa ir nustatai wb, bet nieko nejudini is vietos.
3. fotkini kadra kad matytusi ir vazonas ir lapas

jei lapo ir vazono spalvos vis dar skirsis, reiskia jos ir realiai skirias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 17 vasario 2011 - 12:23

Man grazus vaikas, bet labai nepatinka spalvos.Odos spalva nepyk, bet lavonine.Ar tu to nori?
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 17, 11:04)
Aš pastaruoju metu daug galvoju apie savo dainą ir kaip ją išpildyti...
Kažkas ten skundėsi, kad gavo dainą su angliškais žodžiais, o ką daryt kai dainoje išvis nedainuojama ir tik pasakomos kelios frazės išvis nesuprantama kalba dry.gif jei ne youtube's nuoroda nebūtų absoliučiai jokio kabliuko... Žodžiu iššūkis tikrai didelis  blush2.gif

Ups.As speju, kad gavai mano.
QUOTE(Refresh @ 2011 02 17, 11:14)

Tvarkinga gera foto.
Atsakyti
[quote=airv,2011 02 16, 23:21]
Norėjau pavaizduoti švelniais, svajingai, spalvotai. Nžn ar kraštelis kairėj netrukdo? Ar emocija atskleista?
Laukiu kritikos.

[/quote]
Man netrugdo, švelniai gražiia žiūrisi, kadangi kaip suprantu toks ir užmanymas tai man liuks, svajinga

[quote=Alabama,2011 02 16, 23:34]
Na, mes su Alina vaikstom kartu, tai dedu buitiaka.Aisku, jis nublanko po Alinos, bet dedu. cool.gif

[/quote]
anyra faina, emocija spalvos ir pažiūrėjus į šią foto toks fainas vaikiškas žavesys man like kažkaip labai smagiia žiūrisi

[quote=Burka,2011 02 17, 10:52]

Ir as viena atsinesu: kaip mes vis dairomes pavasario tongue.gif bet jauc vel per daug suspausta? g.gif
user posted image
[/quote]
man kito mergaitės veido kampo norėtusi ir spalvų kitokių, kadangi daiomes pavasario rašai tai šilumos norėtusi o dabar spalviškia gana niūriai žiūrisi

quote=bizyte,2011 02 17, 11:59]
čia vakarinė saulė, kokie 3 metrai ar daugiau nuo lango, na ir žaidžiau su išlaikymu, norėjau būtent tokio efekto, tai išlaikymą dariau kuo trumpesnį ax.gif
man kadravimas nepatinka, gal geriau būtų horizontalus kadras? g.gif gal būčiau kadravusi, kad veiduko daugiau matytųsi ir ta sofa čia trukdo, bent jau man g.gif ir man mėlynuoja g.gif

man antroji visai faina, tik nemėgstu tokių rėmų, bet čia skonio reikalas 4u.gif
[/quote]
kaip jau rašiau man kažkoks toks periodas smile.gif

[quote=Alabama,2011 02 17, 12:25]
Man grazus vaikas, bet labai nepatinka spalvos.Odos spalva nepyk, bet lavonine.Ar tu to nori?
[/quote]
gaila kad daug kam užkliuvo splavos, kadangi man juodas periogas kūryboj tai ir nuotraukose dabar toks spalvų kontrastas smile.gif)) Bet kaip ir rašot skonio reikalas, o dėl jo ginčytis beprasmybė
Bet ikelsiu ir visiškai nekeista foto
user posted image
Atsakyti
Labai nedrasu komentuoti, bet gal nenušvilpsit tokios komentatorės biggrin.gif

Burka, norėtųsi daugiau mergaitės veidelio ir žinoma "šiltesnio" vaizdo už lango (jei jau pavasario ieškot), dar mane tas daiktas į ką ji atsirėmusi suklaidino. Iš pradžių galvojau kad ten kažkieno petys, po to supratau kad sofos atrama (?) . Iš šono žiūrint nuotrauka lyg ir paprastutė atrodytų, bet aišku čia mes gi tik mokomės, tad pirmyn. smile.gif

vienintele, gražus mažylis labai. Man plėmas ant maitinimo kėdutės kliūna biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 02 17, 12:51)
Bet ikelsiu ir visiškai nekeista foto
user posted image

Ei duok originala, nu nerealus man sitas vaikas ir ta foto, patvarkius labai graziai ziuretus smile.gif
Papildyta:
na truputi pazaidziau, labai greit, pastumdziau saturation. Dar galima oda tvarkyt, demes, isviso super butu. ir nesakyk kad nieko nebuvo daryta, netikiu kad tokios blankios spalvos is fotiko islinde.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 17 vasario 2011 - 13:13
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 17, 10:56)
Burka, gal daugiau kairės reiktų  g.gif

neiseina daugiau kaires imt,remas i kadra tada papuola 4u.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 02 17, 11:59)

Na,matyt netinkama vieta pasirinkau,nes kitaip kadruot nelabai iseina. O del melynumo tai gali but,nes saule kai sviecia,tai nelabai imatau spalvu teisinguma kompe doh.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 02 17, 12:51)
man kito mergaitės veido kampo norėtusi ir spalvų kitokių, kadangi daiomes pavasario rašai tai šilumos norėtusi o dabar spalviškia gana niūriai žiūrisi

Is kur tu spalvu dar imt,kai tokie salciai ir baltuma lauke tongue.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 02 17, 12:57)
Iš šono žiūrint nuotrauka lyg ir paprastutė atrodytų, bet aišku čia mes gi tik mokomės, tad pirmyn. smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti