Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ersė @ 2011 02 17, 10:12)
o pagal ka nustatineji custom? gal to daikto kuri nustatineji spalva yra su atspalviu?
Nufotografuoju baltą popieriaus lapą ir jį nustatau. Bent jau taip rašė knygose kuriose skaičiau.
O kodėl dirbtiniam apšvietime negerai? Nes pagal mane, tai rankinis padoriausiai atrodo, balta kaip balta ir kiti daiktai savų natūralių spalvų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 02 17, 00:21)
Norėjau pavaizduoti švelniais, svajingai, spalvotai. Nžn ar kraštelis kairėj netrukdo? Ar emocija atskleista?
Laukiu kritikos.

tai kad cia nera net ka kritikuoti smile.gif viskas tiesiog tobula smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 02 17, 00:34)
Na, mes su Alina vaikstom kartu, tai dedu buitiaka.

patiko buitiakas smile.gif ir as tokio noriu biggrin.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 02 17, 08:23)
Kadangi matėm tik ligoninės sienas, įmesiu ir aš vieną kadrą iš ten. Jei yra ką kritikuot, skelkit. smile.gif

kaip ligoninej tai labai sviesus kadras, ir gan tvarkingas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 02 17, 10:19)
Nufotografuoju baltą popieriaus lapą ir jį nustatau. Bent jau taip rašė knygose kuriose skaičiau.
O kodėl dirbtiniam apšvietime negerai? Nes pagal mane, tai rankinis padoriausiai atrodo, balta kaip balta ir kiti daiktai savų natūralių spalvų. g.gif

na patikrinus su visagale pipete, rodo kad ne balta. Pabandyk fotografuojant balta lapa ekspozicija pasidaryti +2 ar +1. Nes fotikas baltos neatpazysta kaip baltos.
Atsakyti
smagu buvo susitikti! tai kada vel meetas??? biggrin.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 02 17, 10:41)
imti fotiką ir fotkinti biggrin.gif bandyti parametrus, nu aš ir eksperimentuoju ax.gif

aha, paimi ir tada kas? smile.gif norejau paklaust kaip toks efektas, kad tamsi foto, bet tie konturai apsviesti? pries langa? vakare? kokia ta saule turi buti?
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 02 17, 10:01)
Perfotografuoju, ir vaizdas tas pats. Auto baltesnis už kitas, o Custom geltonesnis. Kodėl? Ką ne taip darau? Šviesa ne iš tos pusės? Aplinka netinkama? unsure.gif

Man balta gavos tik tada,kai as vietoj balto lapo fotkinau pilka spalva ax.gif

Airv darbas nuostabus wub.gif

Ir as viena atsinesu: kaip mes vis dairomes pavasario tongue.gif bet jauc vel per daug suspausta? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 16, 14:18)

O čia pasisaldinimui 

labai gražios spalvos wub.gif dievinu tokias wub.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 02 16, 14:41)

vakar gaudžiau saulę namie, vis ieškau šviesos

wub.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 16, 16:26)
atnesu keleta gelyciu ax.gif

man geriausias paskutinis kadras smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 16, 18:21)
štai mano dainos interpretacija smile.gif

Šauni idėja 4u.gif ale kol susigaudžiau kad čia dvi nuotraukos blush2.gif gal jas reiktų atskirti ryškesne linija..galbūt ne juoda ax.gif

QUOTE(Rico @ 2011 02 16, 18:35)

Pas mus pavasaris  ax.gif
Kritikai

nu tikrai drinks_cheers.gif ką čia kritikuoti kai pamatai tokias spalvas, tokias gėlytes, kai širdis jau verkia kaip nori pavasario, saulės šilumos blush2.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 16, 19:28)

Tęsiu:

(persiprašau už formatą) smile.gif

Man patiko smile.gif tvarkinga, pratęsimas įgyvendintas 4u.gif

QUOTE(joreta @ 2011 02 16, 22:40)
Dainai
Jurga Šeduikytė "Smėlio žmonės"

P.S. vienintelis neapsnigtas smėlis Plungėj, tikriausiai  lotuliukas.gif tai leidau sau "triukšmo" uždėt  blush2.gif

thumbup.gif

QUOTE(airv @ 2011 02 17, 00:21)
Norėjau pavaizduoti švelniais, svajingai, spalvotai. Nžn ar kraštelis kairėj netrukdo? Ar emocija atskleista?
Laukiu kritikos.

Mano akiai viskas, kas norėta atskleista 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 02 17, 00:34)

tiksliai atspindėta nerūpestinga vaikystė wub.gif
Atsakyti
po ilgos pertraukos bandau ir aš sugrįšti pas jus ax.gif

kad ne turščiom keliu kelias foto, net neprašau kad kas komentuotu nes juk ir taip visi dedam tam kad sulauktumem reakcijos, tai jei kam kils rankos ka nors brūkštelt visad malonu paskityt smile.gif))
user posted image

user posted image
Atsakyti
Burka, gal daugiau kairės reiktų g.gif

vienintelė niekaip neišeina kritikuoti matant tokį grožį wub.gif negaliu objektyviai vertinti tokių mažų vaikų doh.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 17, 10:29)
na patikrinus su visagale pipete, rodo kad ne balta. Pabandyk fotografuojant balta lapa ekspozicija pasidaryti +2 ar +1. Nes fotikas baltos neatpazysta kaip baltos.
Pabandžiau, lapą nufotografuoju, nustatau, o vazonas ne toks.
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 17 vasario 2011 - 10:59
QUOTE(vienintelė @ 2011 02 17, 10:54)
po ilgos pertraukos bandau ir aš sugrįšti pas jus  ax.gif

kad ne turščiom keliu kelias foto, net neprašau kad kas komentuotu nes juk ir taip visi dedam tam kad sulauktumem reakcijos, tai jei kam kils rankos ka nors brūkštelt visad malonu paskityt smile.gif))

na spalvos... nebent tau jos tokios patinka. O pirmoj tas trikampis kairiam sone ka reiskia?

QUOTE(Dieter @ 2011 02 17, 10:57)
Pabandžiau, lapas atrodo lyg ir gerai baltas, nustatau, o vazonas ne toks.
user posted image  user posted image

na dabar pati paziurek, ar tavo baltas lapas yra baltas? fotikas baltos spalvos neatpazysta kaip baltos, todel reikia uzsistatyt +1 arba +2 ekspozicija. Arba kaip burka sako fotkink pilka. Siaip yra daug filmuku youtubej.
Atsakyti
Aš pastaruoju metu daug galvoju apie savo dainą ir kaip ją išpildyti...
Kažkas ten skundėsi, kad gavo dainą su angliškais žodžiais, o ką daryt kai dainoje išvis nedainuojama ir tik pasakomos kelios frazės išvis nesuprantama kalba dry.gif jei ne youtube's nuoroda nebūtų absoliučiai jokio kabliuko... Žodžiu iššūkis tikrai didelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 17, 07:23)

Dar lendu į akis. Kadangi įdomu kokia turėtų būt ta "natūrali" veiduko spalva dedu beveik originalią foto. (Spalvos visiškai neliestos)
Bet man rodos čia į mėlynumą neša unsure.gif

user posted image
Atsakyti