Refresh turi labai grazu berniuka tik man nepatinka veido spalva, tokia nenutarli. Na ir kadras toks - centruota, norisi maziau kaires ir dugiau desines
Labi,
va, aš ir norėjau paklaust, kaip jum išeina pagaut tą emociją? Šitoj foto, net nesupozuota man atrodo, nu tokia svajinga.
o ta linija šone mano akiai galėtų būt tokia švelnesnė, išplaukus nes vis tiek žvilgnis į ją krypsta, bent jau mano.
būtent karius ir turėjau galvoj, vienišus...
kerzai geri, ale sveria visos močiutės stebis, kam tokių sunkių batų reikia
Alabama, man 2-oji uuu
norėčiau apačios truputuką nukirpt ir viskas
QUOTE(airv @ 2011 02 16, 23:21)
Norėjau pavaizduoti švelniais, svajingai, spalvotai. Nžn ar kraštelis kairėj netrukdo? Ar emocija atskleista?
va, aš ir norėjau paklaust, kaip jum išeina pagaut tą emociją? Šitoj foto, net nesupozuota man atrodo, nu tokia svajinga.
o ta linija šone mano akiai galėtų būt tokia švelnesnė, išplaukus nes vis tiek žvilgnis į ją krypsta, bent jau mano.
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 17, 02:03)
būtent karius ir turėjau galvoj, vienišus...
kerzai geri, ale sveria visos močiutės stebis, kam tokių sunkių batų reikia
Alabama, man 2-oji uuu
QUOTE(Refresh @ 2011 02 17, 07:23)
Labas rytas.
Kadangi matėm tik ligoninės sienas, įmesiu ir aš vieną kadrą iš ten. Jei yra ką kritikuot, skelkit.
Kadangi matėm tik ligoninės sienas, įmesiu ir aš vieną kadrą iš ten. Jei yra ką kritikuot, skelkit.
norėčiau apačios truputuką nukirpt ir viskas
Hello,
Dėkui už puikią kompaniją, kas vakar buvo meet'e, smagu
Žinokit mano sapnas išsipildė susitikime gavau dovaną iš Yvettes, tik ne pipetę WB, o j/b juostą, kuri keliaus šiandien į mano juostinuką, je je je....
Ale atskomybė dabar baisinė tą juostą tinkamai panaudoti
Laiminga kaip vaikas, gavęs saldainį
Mano daina super patiko išpildymas, šaunuolė
Alabama, šįkart labai liuks tavo buitiakas...mielas
Airv, portretas įstrigo, tikrai labai švelniai pavyko o čia kaip toks efektas pasiektas? action'as koks nors?
Dėkui už puikią kompaniją, kas vakar buvo meet'e, smagu
Žinokit mano sapnas išsipildė susitikime gavau dovaną iš Yvettes, tik ne pipetę WB, o j/b juostą, kuri keliaus šiandien į mano juostinuką, je je je....
Ale atskomybė dabar baisinė tą juostą tinkamai panaudoti
Laiminga kaip vaikas, gavęs saldainį
QUOTE(joreta @ 2011 02 16, 21:40)
Mano daina super patiko išpildymas, šaunuolė
Alabama, šįkart labai liuks tavo buitiakas...mielas
Airv, portretas įstrigo, tikrai labai švelniai pavyko o čia kaip toks efektas pasiektas? action'as koks nors?
QUOTE(Forgete @ 2011 02 17, 08:29)
Refresh turi labai grazu berniuka tik man nepatinka veido spalva, tokia nenutarli. Na ir kadras toks - centruota, norisi maziau kaires ir dugiau desines
Hm. Aš ten su pipete maigiau WB, tai gal primaigiau ko netaip.
O dešinę nukirpau nes lovos kraštas matėsi.
Už komplimentą labai ačiū.
QUOTE(Dieter @ 2011 02 17, 09:29)
prie natūralaus apšvietimo man auto balčiausias ,
o prie dirbtinio gerai. Gal sumaišei užrašus?
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 02 17, 09:11)
ačiū
dėkui už meetuką
imti fotiką ir fotkinti bandyti parametrus, nu aš ir eksperimentuoju
oho šiaip labai faina, bet savo foto idėjų nulis kol kas teks pasukt galvą
puikiai emocija atskleista, man labai gražu kraštelis man netrukdo, spalviškai gerai atitinka
pirmoji tai liux, traukia akį
dėkui ir visoms kitoms ačiū
patinka foto švarumas, dėl veido spalvos pritarčiau
QUOTE(Cheles @ 2011 02 16, 14:53)
labai grazu! kaip tokia saule pagauti??
imti fotiką ir fotkinti bandyti parametrus, nu aš ir eksperimentuoju
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 16, 18:28)
Toliau Bizyte
oho šiaip labai faina, bet savo foto idėjų nulis kol kas teks pasukt galvą
Norėjau pavaizduoti švelniais, svajingai, spalvotai. Nžn ar kraštelis kairėj netrukdo? Ar emocija atskleista?
Laukiu kritikos.
Laukiu kritikos.
puikiai emocija atskleista, man labai gražu kraštelis man netrukdo, spalviškai gerai atitinka
QUOTE(Alabama @ 2011 02 16, 23:34)
Na, mes su Alina vaikstom kartu, tai dedu buitiaka.Aisku, jis nublanko po Alinos, bet dedu.
pirmoji tai liux, traukia akį
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 17, 02:03)
Nerealiai
dėkui ir visoms kitoms ačiū
QUOTE(Refresh @ 2011 02 17, 07:23)
patinka foto švarumas, dėl veido spalvos pritarčiau
QUOTE(Dieter @ 2011 02 17, 09:29)
nei prie dirbtinio, nei prie naturalaus nesigavo gerai.
QUOTE(joreta @ 2011 02 17, 09:35)
prie natūralaus apšvietimo man auto balčiausias ,
Šitą ir aš pastebėjau. Užrašų nesumaišiau. Ir nežinau kodėl taip. Nors pasižiūrėjus jūsų albume kaip atrodo kitų nuotraukos, kai kur tai Auto tikrai balčiau, o Custom turi daugiau geltonumo(?) sakyčiau. Bet aš nufotografavau baltą lapą, jį nustačiau ir va kaip gavosi. Gal bandyt perfotografuot?
Laukiu kritikos.
Laukiu kritikos.
manau, kad netrukdo, labai puikiai atrodo, man patiko darbelis
QUOTE(Dieter @ 2011 02 17, 10:01)
Perfotografuoju, ir vaizdas tas pats. Auto baltesnis už kitas, o Custom geltonesnis. Kodėl? Ką ne taip darau? Šviesa ne iš tos pusės? Aplinka netinkama?
o pagal ka nustatineji custom? gal to daikto kuri nustatineji spalva yra su atspalviu?