Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Refresh turi labai grazu berniuka smile.gif tik man nepatinka veido spalva, tokia nenutarli. Na ir kadras toks - centruota, norisi maziau kaires ir dugiau desines
Atsakyti
Labi,
QUOTE(airv @ 2011 02 16, 23:21)
Norėjau pavaizduoti švelniais, svajingai, spalvotai. Nžn ar kraštelis kairėj netrukdo? Ar emocija atskleista?

va, aš ir norėjau paklaust, kaip jum išeina pagaut tą emociją? Šitoj foto, net nesupozuota man atrodo, nu tokia svajinga.
o ta linija šone mano akiai galėtų būt tokia švelnesnė, išplaukus ax.gif nes vis tiek žvilgnis į ją krypsta, bent jau mano.

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 17, 02:03)

Kerzus atimčiau  wub.gif Geras išpildymas  ... Soldiers in the desert:) 

būtent karius ir turėjau galvoj, vienišus...
kerzai geri, ale sveria doh.gif visos močiutės stebis, kam tokių sunkių batų reikia lotuliukas.gif

Alabama, man 2-oji wub.gif uuu
QUOTE(Refresh @ 2011 02 17, 07:23)
Labas rytas.

Kadangi matėm tik ligoninės sienas, įmesiu ir aš vieną kadrą iš ten. Jei yra ką kritikuot, skelkit. smile.gif

norėčiau apačios truputuką nukirpt ir viskas ax.gif
Atsakyti
Hello,

Dėkui už puikią kompaniją, kas vakar buvo meet'e, smagu wub.gif thumbup.gif

Žinokit mano sapnas išsipildė bigsmile.gif biggrin.gif susitikime gavau dovaną iš Yvettes, tik ne pipetę WB, o j/b juostą, kuri keliaus šiandien į mano juostinuką, je je je....
Ale atskomybė dabar baisinė tą juostą tinkamai panaudoti bigsmile.gif
Laiminga kaip vaikas, gavęs saldainį biggrin.gif

QUOTE(joreta @ 2011 02 16, 21:40)
Dainai
Jurga Šeduikytė "Smėlio žmonės"
user posted image
daina

Mano daina ax.gif super patiko išpildymas, šaunuolė ax.gif

Alabama, šįkart labai liuks tavo buitiakas...mielas rolleyes.gif

Airv, portretas įstrigo, tikrai labai švelniai pavyko ax.gif o čia kaip toks efektas pasiektas? action'as koks nors? g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Atnešu paskutinį, penktą namų darbą 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 17, 08:29)
Refresh turi labai grazu berniuka smile.gif tik man nepatinka veido spalva, tokia nenutarli. Na ir kadras toks - centruota, norisi maziau kaires ir dugiau desines

Hm. Aš ten su pipete maigiau WB, tai gal primaigiau ko netaip.
O dešinę nukirpau nes lovos kraštas matėsi. blush2.gif
Už komplimentą labai ačiū. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 02 17, 09:29)
Labas rytas smile.gif
user posted image

prie natūralaus apšvietimo man auto balčiausias g.gif,
o prie dirbtinio gerai. Gal sumaišei užrašus?
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 02 17, 09:11)

Mano daina  ax.gif super patiko išpildymas, šaunuolė  ax.gif

4u.gif ačiū
Atsakyti
dėkui už meetuką 4u.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 02 16, 14:53)
labai grazu! kaip tokia saule pagauti??

imti fotiką ir fotkinti biggrin.gif bandyti parametrus, nu aš ir eksperimentuoju ax.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 16, 18:28)
Toliau Bizyte  biggrin.gif

oho bigsmile.gif šiaip labai faina, bet savo foto idėjų nulis kol kas g.gif teks pasukt galvą smile.gif

Norėjau pavaizduoti švelniais, svajingai, spalvotai. Nžn ar kraštelis kairėj netrukdo? Ar emocija atskleista?
Laukiu kritikos.

puikiai emocija atskleista, man labai gražu rolleyes.gif kraštelis man netrukdo, spalviškai gerai atitinka smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 02 16, 23:34)
Na, mes su Alina vaikstom kartu, tai dedu buitiaka.Aisku, jis nublanko po Alinos, bet dedu. cool.gif

pirmoji tai liux, traukia akį 4u.gif

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 17, 02:03)
Nerealiai  wub.gif

dėkui 4u.gif ir visoms kitoms ačiū ax.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 02 17, 07:23)

Kadangi matėm tik ligoninės sienas, įmesiu ir aš vieną kadrą iš ten. Jei yra ką kritikuot, skelkit. smile.gif

patinka foto švarumas, dėl veido spalvos pritarčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 02 17, 09:29)
Labas rytas smile.gif

nei prie dirbtinio, nei prie naturalaus nesigavo gerai.
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 02 17, 09:35)
prie natūralaus apšvietimo man auto balčiausias  g.gif,
o prie dirbtinio gerai. Gal sumaišei užrašus?
Šitą ir aš pastebėjau. Užrašų nesumaišiau. Ir nežinau kodėl taip. Nors pasižiūrėjus jūsų albume kaip atrodo kitų nuotraukos, kai kur tai Auto tikrai balčiau, o Custom turi daugiau geltonumo(?) sakyčiau. Bet aš nufotografavau baltą lapą, jį nustačiau ir va kaip gavosi. g.gif Gal bandyt perfotografuot? g.gif
Atsakyti
Perfotografuoju, ir vaizdas tas pats. Auto baltesnis už kitas, o Custom geltonesnis. Kodėl? Ką ne taip darau? Šviesa ne iš tos pusės? Aplinka netinkama? unsure.gif
Atsakyti
Laukiu kritikos.

manau, kad netrukdo, labai puikiai atrodo, man patiko darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 02 17, 10:01)
Perfotografuoju, ir vaizdas tas pats. Auto baltesnis už kitas, o Custom geltonesnis. Kodėl? Ką ne taip darau? Šviesa ne iš tos pusės? Aplinka netinkama? unsure.gif

o pagal ka nustatineji custom? gal to daikto kuri nustatineji spalva yra su atspalviu?
Atsakyti