Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(joreta @ 2011 02 16, 21:56)
taigi žmogus ant akmeninės tvoros stovi ir rėkia, :Nu maaam, greičiau"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Norėjau kitaip padėliot, be šansų  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
va ta deme

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 02 16, 22:15)
va ta deme

o su kitu objektyvu bandei? ne tas pats?
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 02 16, 21:56)
taigi žmogus ant akmeninės tvoros stovi ir rėkia, :Nu maaam, greičiau"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Norėjau kitaip padėliot, be šansų  doh.gif

Vaje lotuliukas.gif
Aš irgi vargelio turėsiu su foto dainai, bet leisiu sau neskubėti ir sulaukti šviesesnės dienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 16 vasario 2011 - 22:43
QUOTE(joreta @ 2011 02 16, 21:40)
Dainai
Jurga Šeduikytė "Smėlio žmonės"

Gerai susitvarkei:)
QUOTE(eurikaite @ 2011 02 16, 22:15)
va ta deme

Gali buti deme ant matricos?
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 02 16, 23:15)
va ta deme

Is pradziu nusiimk objektyva ir gerai apziurek ar ner akokiu dulkiu ir zymiu ant paties objektyvo... jei viskas svaru (siaip del visa ko stiklus pravalyk), tai gali buti, kad ant matricos kokia dulkele nusedo, tada arba su kriause reikia bandyti prapusti, o jei nepades, tai nesti valyti.... bet pradziai tai stikla tvarkingai apziurek....
Atsakyti
4u.gif už komentarus.
Kažin kieno mėgiamiausia ši daina? Jei pavyks, savaitgalį bandysiu savo siūlytą pavaizduot. ax.gif
Atsakyti
Norėjau pavaizduoti švelniais, svajingai, spalvotai. Nžn ar kraštelis kairėj netrukdo? Ar emocija atskleista?
Laukiu kritikos.
user posted image
Atsakyti
Na, mes su Alina vaikstom kartu, tai dedu buitiaka.Aisku, jis nublanko po Alinos, bet dedu. cool.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 16, 21:30)
o su kitu objektyvu bandei?  ne tas pats?

su kitu viskas gerai

QUOTE(Alabama @ 2011 02 16, 21:58)

Gali buti deme ant matricos?

cia bus jauciu viduj , nes isore svaru, tikrinau ir su kitu fotiku , bet ar ji man verta valyt , as jo nebenaudoju, stovejo metus nebejudinamas , ir vakar galvojau idesiu parduot su senu fotiku , bet kad patikrinu ir va sia tau g.gif , idomu dalims nieks nesuperka ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 16 vasario 2011 - 23:49
QUOTE(airv @ 2011 02 16, 12:18)
Pažystamas jausmas. Bet esam meniškos sielos, dar daugiau įvairiausių dvejonių bus. Kažkaip manau, kad tai procesas tobulo kadro link smile.gif
QUOTE(Alabama @ 2011 02 16, 12:23)
Imsiu placiau-tai kelias saves link.

Pritarsiu abiems. Ženkit drąsiai tuo savęs pažinimo keliu,nes jo pabaigoje - tobulas gyvenimo kadras wink.gif Kliūčių ir griuvimų bus,daug... Tik nebijokit ,jūs ne vienos friends.gif ...aš pati bijau biggrin.gif

QUOTE(eurikaite @ 2011 02 16, 12:28)
gal gali pasakyk kaip  4u.gif kuri pasirinkt continues ??

eeemmm.... Aš fotike išvis nieko nenustatinėjau nuo tada kai jį nusipirkau. Išskyrus custom WB biggrin.gif Bet kai sukeliu nuotraukas į kompą,jos būna sunumeruotos. Ir pas mane ta numeracija fotoaparate nesi'reset'ina,nesvarbu ar koretelę išmimu,ar kitą įdedu...visada tęsiasi toliau. Pažiūrėk ar rodo ,koks tos nuotraukos su dėme numeris? Ar tu ją darei su kitu ?

QUOTE(bizyte @ 2011 02 16, 12:41)
vakar gaudžiau saulę namie, vis ieškau šviesos ax.gif

Nerealiai wub.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 16, 16:21)
štai mano dainos interpretacija smile.gif dainą gavau iš Ersė's

Iš pradžių pamaniau,kad vyriškis fotografuoja moteriškę,per labai susilieja nuotraukos viena su kita,gal rėmelio balto reiktų... g.gif Bet šiaip - užskaitau smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 16, 17:28)

HaHa biggrin.gif Labai gerai thumbup.gif

QUOTE(joreta @ 2011 02 16, 20:40)
Dainai
Jurga Šeduikytė "Smėlio žmonės"

Kerzus atimčiau wub.gif Geras išpildymas ... Soldiers in the desert:)

QUOTE(airv @ 2011 02 16, 22:21)
Norėjau pavaizduoti švelniais, svajingai, spalvotai. Nžn ar kraštelis kairėj netrukdo? Ar emocija atskleista?

Švelnu,svajinga ir spalvota . Kraštelis netrukdo .Labai gražu wub.gif

Alabama,man tavo vaikai nuostabaus grožio wub.gif Tavo buitekas gražus, šviesa pirmoj nuostabi. Ir siena tavo labai fotogeniška bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 17 vasario 2011 - 02:05
Labas rytas.

Kadangi matėm tik ligoninės sienas, įmesiu ir aš vieną kadrą iš ten. Jei yra ką kritikuot, skelkit. smile.gif

user posted image
Atsakyti