Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dieter @ 2011 02 16, 19:52)
Sakyčiau, viskas paprastai bet tikrai neprastai 4u.gif
Žiūriu daug merginų susitikime, o aš kad su WB custom užsižaidžiau doh.gif Ir niekaip nesuvokiau kaip nustatyti, ale tas google'as visagalis koks geras daiktas laugh.gif O dabar turiu klausimą, jau kaip aš nusistačiau tą baltą spalvą (per menu ir t.t.) tai kai nustatysiu WB ant custom tai jis visada prisimins? Nebereiks iš naujo nustatinėt? O foto reikia palikti ar galima ištrinti, to balto lapo? g.gif

Hm nemoku aš paaiškinti ir šiaip pati žalia. Liks ir wb custom prisimins, bet juk kiekviename kitokiame apšvietime tą baltą lapą fotoaparatas mato kitaip, taigi tau netiks pvz. dienos šviesoje nustayta wb custom fotografuoti dirbtiniame apšvietime ir t.t. 4u.gif Gryš profės geriau paaiškins manau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 02 16, 18:56)
kaip jau minėjo ne vieną kartą čia temoje, kartais (dažnai) labai padeda pavadinimas arba istorija apie foto. pvz. dabar aš suprantu, kodėl būtent taip interpretuota  smile.gif bet vėlgi - kol supratau, kad dešinėje foto moteris, reikėjo laaaabai stipriai įsižiūrėt.. tiesiog pamačiau, kad žmogus prie pulto ir tiek... o tik vėliau įsispitrinau, kad va - ilgi plaukai  smile.gif tai gal kaip vyras puikiai matosi ir išsiskiria, taip ir moteriškai pusei norėtųsi tuomet daugiau to išsiskyrimo visumoje, visoje dešinės pusės nuotraukoje  smile.gif

oki, flickr'e prirašiau dabar istoriją po nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 02 16, 19:01)
Hm nemoku aš paaiškinti ir šiaip pati žalia. Liks ir wb custom prisimins, bet juk kiekviename kitokiame apšvietime tą baltą lapą fotoaparatas mato kitaip, taigi tau netiks pvz. dienos šviesoje nustayta wb custom fotografuoti dirbtiniame apšvietime ir t.t. 4u.gif Gryš profės geriau paaiškins manau mirksiukas.gif
A, supratau, manau, kad tu gerai sakai. Nes tikrai, dienos šviesoje tas lapas kitaip atrodo nei dirbtinėje. 4u.gif
Oj kiek man dar daug trūksta... rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis,
QUOTE(Rico @ 2011 02 16, 17:35)
Pas mus dainos negroja, blokuoja autorines teises  unsure.gif

Pas mus pavasaris  ax.gif
Kritikai

negaliu kritikuot, nes pavydas bambą užgraužė blush2.gif tokį pavasarį pamačius wub.gif wub.gif
Laukine thumbup.gif , Svajone įdomiai, bet dešinioji foto tokia sunkiau suprantama ir tamsokos man pasirodė ax.gif
Bandysiu savo šios dienos foto pasidėliot, varvinau snarglį parke ir neapsnigtos vietos ieškojau doh.gif
Atsakyti
sakykit ,ka daryt su tokiu stiklu , jei matosi ant foto deme g.gif ismest jau ji ??
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 02 16, 20:28)
sakykit ,ka daryt su tokiu  stiklu , jei matosi  ant foto deme  g.gif  ismest jau ji ??

parodyk kaip atrodo ta dėmė ant foto?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 16, 17:49)
Saunuole.nezinau, ka cia kritikuot, man grazu.Gal per daug kontrasto o gal ir ne. biggrin.gif

kad nekontrastinau,tik pasviesinau rolleyes.gif
aciu ax.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 16, 18:21)
štai mano dainos interpretacija smile.gif dainą gavau iš Ersė's

man patinka thumbup.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 16, 19:28)

idomiai rolleyes.gif
Atsakyti
Dainai
Jurga Šeduikytė "Smėlio žmonės"
user posted image
daina

P.S. vienintelis neapsnigtas smėlis Plungėj, tikriausiai lotuliukas.gif tai leidau sau "triukšmo" uždėt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 16 vasario 2011 - 21:42
QUOTE(joreta @ 2011 02 16, 22:40)
Dainai

P.S. vienintelis neapsnigtas smėlis Plungėj, tikriausiai  lotuliukas.gif tai leidau sau "triukšmo" uždėt  blush2.gif

Nu va tik dabar pastebejau, kad tu is Plunges... Mano teviske ten smile.gif... Kadras man patinka su mintim....

Pati vargstu su daina... Mintis jau yra savaip interpretuoti, bet kolkas ranka nekyla nufotkinti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 02 16, 21:48)
Nu va tik dabar pastebejau, kad tu is Plunges... Mano teviske ten smile.gif... Kadras man patinka su mintim....

Pati vargstu su daina... Mintis jau yra savaip interpretuoti, bet kolkas ranka nekyla nufotkinti... doh.gif

4u.gif kraštietė, gal ir buvom kada susitikusios g.gif
O aš turėjau skubėt, nes batai kerziniai vakariniu traukiniu į Vilnių išvažiavo lotuliukas.gif Ir tik pavasarį begrįš namo... Turėjau minčių prie jūros fotkint, bet nebeišėjo palėkt ax.gif
Beje Jurgos dainos man patinka, bet su šia tai visą dieną darbe sėdėjau ir žodžius skaičiau....kol kažkas gimė. J/B dariau, nes labai jau žydras dangus šnd...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 16 vasario 2011 - 21:53
QUOTE(joreta @ 2011 02 16, 21:40)
Dainai
Jurga Šeduikytė "Smėlio žmonės"

liuks smile.gif tik kojų pozicija toookia nepatogi atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 16, 21:54)
liuks  smile.gif  tik kojų pozicija toookia nepatogi atrodo  ax.gif

taigi žmogus ant akmeninės tvoros stovi ir rėkia, :Nu maaam, greičiau" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Norėjau kitaip padėliot, be šansų doh.gif
Atsakyti