Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 16, 17:21)
štai mano dainos interpretacija smile.gif
user posted image
Man pirmoji (kairė) nuotrauka labai smagi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 16, 17:21)
štai mano dainos interpretacija smile.gif dainą gavau iš Ersė's
http://farm6.static....d21d7b986_z.jpg

kadangi laaaabai mėgstu šią dainą, ji kelia man daug daug daug sentimentų, tai įsivaizduoju ją šiek tiek kitaip - antroji foto galėtų būti kažkiek labiau moteriškesnė, įsivaizduoju moterį su berniukiška apranga, žaviu makiažu, šukuosena ir aukštakulniais... galbūt moterį, remontuojančią kompiuterį ar automobilį... kairė foto labai labai patinka smile.gif
taip pat žiūrėjau ir susimąsčiau - kairės foto mintis aiški, na tikrai reta vyrų, kurie fotografuotų maistą būtent, bet dešinės - esu girdėjusi ir skaičiusi ne apie vieną DJ'ėją moterį... tai va kažkaip galbūt kitokio išpildymo akiai norėtųsi mastau.gif

QUOTE(Dieter @ 2011 02 16, 17:54)
Man pirmoji (kairė) nuotrauka labai smagi biggrin.gif

man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 16 vasario 2011 - 18:23
man ir negroja smile.gif
Atsakyti
user posted image

Tęsiu:

user posted image

(persiprašau už formatą) smile.gif

Toliau Bizyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 02 16, 17:45)
Didzioji Britanija  ax.gif

Gal parasykit autoriu ir pavadinima, bandysiu pasigooglint  blush2.gif

Beyoncé - If I Were A Boy smile.gif
Atsakyti
Laukine, šauni idėja su tuo Kęstu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 16, 18:41)
Laukine, šauni idėja su tuo Kęstu  thumbup.gif

Aha, dabar galvoju, kad nu labai labai trūksta po tekstu, apačioj kaukolės.. Kaip gaila kad anksčiau nesugalvojau sad.gif Velniava, kaip gaila unsure.gif Arba dar geriau būtų nuciokinti tą robobebro snukiuką su x x
--
Čia tuo pačiu ir sveikinimas su Valentino diena. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 16 vasario 2011 - 18:47
QUOTE(Almost @ 2011 02 16, 18:23)
kadangi laaaabai mėgstu šią dainą, ji kelia man daug daug daug sentimentų, tai įsivaizduoju ją šiek tiek kitaip - antroji foto galėtų būti kažkiek labiau moteriškesnė, įsivaizduoju moterį su berniukiška apranga, žaviu makiažu, šukuosena ir aukštakulniais... galbūt moterį, remontuojančią kompiuterį ar automobilį... kairė foto labai labai patinka  smile.gif
taip pat žiūrėjau ir susimąsčiau - kairės foto mintis aiški, na tikrai reta vyrų, kurie fotografuotų maistą būtent, bet dešinės - esu girdėjusi ir skaičiusi ne apie vieną DJ'ėją moterį... tai va kažkaip galbūt kitokio išpildymo akiai norėtųsi mastau.gif

šį "darbelį" pavadinau- Apsikeitę vaidmenimis.. na taip, pašaliniui gal ir neaišku kame čia kampas smile.gif šią dainą interpretavau pagal savo sąntykius- aš fotografuoju, vyras mano kuria muziką.. taigi, jis su fotiku į vyrykę įlindes fotkina (nes aš paskutiniu metu tik namuose fotkinu, nes mažą leliuką turiu, tai ieškau panosei įdomesnių objektų), o aš sėdžiu prie jo instrumentų, ale muziką kuriu smile.gif kaip sakant nuotraukose, jis yra mano kailyje, o aš esu jo kailyje smile.gif

ntroji foto galėtų būti kažkiek labiau moteriškesnė, įsivaizduoju moterį su berniukiška apranga, žaviu makiažu, šukuosena ir aukštakulniais... [

tai nesu aš, aš tokia neesu smile.gif nenešioju aukštakulnių, makiažų nesidarau smile.gif norėjau , kad darbas atspindėtų būtent mūsų gyvenimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 16 vasario 2011 - 18:51
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 16, 18:28)
Sakyčiau, viskas paprastai bet tikrai neprastai 4u.gif
Žiūriu daug merginų susitikime, o aš kad su WB custom užsižaidžiau doh.gif Ir niekaip nesuvokiau kaip nustatyti, ale tas google'as visagalis koks geras daiktas laugh.gif O dabar turiu klausimą, jau kaip aš nusistačiau tą baltą spalvą (per menu ir t.t.) tai kai nustatysiu WB ant custom tai jis visada prisimins? Nebereiks iš naujo nustatinėt? O foto reikia palikti ar galima ištrinti, to balto lapo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 16, 18:28)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras, man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 16, 18:47)
kaip sakant nuotraukose, jis yra mano kailyje, o aš esu jo kailyje smile.gif
Dabar kai paaiškinai šitaip, manau kad interpretacija gera. 4u.gif Juk ir dainos esmė 'jei bučiau vyras'. O koks vyras tai kiekvienam savaip mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 16, 18:47)
šį "darbelį" pavadinau- Apsikeitę vaidmenimis.. na taip, pašaliniui gal ir neaišku kame čia kampas  smile.gif  šią dainą interpretavau pagal savo sąntykius- aš fotografuoju, vyras mano kuria muziką.. taigi, jis su fotiku į vyrykę įlindes fotkina (nes aš paskutiniu metu tik namuose fotkinu, nes mažą leliuką turiu, tai ieškau panosei įdomesnių objektų), o aš sėdžiu prie jo instrumentų, ale muziką kuriu smile.gif  kaip sakant nuotraukose, jis yra mano kailyje, o aš esu jo kailyje smile.gif
tai nesu aš, aš tokia neesu smile.gif nenešioju aukštakulnių, makiažų nesidarau smile.gif norėjau , kad darbas atspindėtų būtent mūsų gyvenimą smile.gif

kaip jau minėjo ne vieną kartą čia temoje, kartais (dažnai) labai padeda pavadinimas arba istorija apie foto. pvz. dabar aš suprantu, kodėl būtent taip interpretuota smile.gif bet vėlgi - kol supratau, kad dešinėje foto moteris, reikėjo laaaabai stipriai įsižiūrėt.. tiesiog pamačiau, kad žmogus prie pulto ir tiek... o tik vėliau įsispitrinau, kad va - ilgi plaukai smile.gif tai gal kaip vyras puikiai matosi ir išsiskiria, taip ir moteriškai pusei norėtųsi tuomet daugiau to išsiskyrimo visumoje, visoje dešinės pusės nuotraukoje smile.gif
Atsakyti