QUOTE(Almost @ 2011 02 16, 18:23)
kadangi laaaabai mėgstu šią dainą, ji kelia man daug daug daug sentimentų, tai įsivaizduoju ją šiek tiek kitaip - antroji foto galėtų būti kažkiek labiau moteriškesnė, įsivaizduoju moterį su
berniukiška apranga, žaviu makiažu, šukuosena ir aukštakulniais... galbūt moterį, remontuojančią kompiuterį ar automobilį... kairė foto labai labai patinka
taip pat žiūrėjau ir susimąsčiau - kairės foto mintis aiški, na tikrai reta vyrų, kurie fotografuotų maistą būtent, bet dešinės - esu girdėjusi ir skaičiusi ne apie vieną DJ'ėją moterį... tai va kažkaip galbūt kitokio išpildymo akiai norėtųsi
šį "darbelį" pavadinau- Apsikeitę vaidmenimis.. na taip, pašaliniui gal ir neaišku kame čia kampas
šią dainą interpretavau pagal savo sąntykius- aš fotografuoju, vyras mano kuria muziką.. taigi, jis su fotiku į vyrykę įlindes fotkina (nes aš paskutiniu metu tik namuose fotkinu, nes mažą leliuką turiu, tai ieškau panosei įdomesnių objektų), o aš sėdžiu prie jo instrumentų, ale muziką kuriu
kaip sakant nuotraukose, jis yra mano kailyje, o aš esu jo kailyje
ntroji foto galėtų būti kažkiek labiau moteriškesnė, įsivaizduoju moterį su berniukiška apranga, žaviu makiažu, šukuosena ir aukštakulniais... [
tai nesu aš, aš tokia neesu
nenešioju aukštakulnių, makiažų nesidarau
norėjau , kad darbas atspindėtų būtent mūsų gyvenimą