Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na ir tempai pas jus merginos smile.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 02 12, 23:10)
Yvete +2 smile.gif
Zydraake
Zirzilja
Cheles
Gotte
Alexo

Labai pasistengsiu ir as prisijungti...
Yvete +2 smile.gif
Zydraake
Zirzilja
Cheles
Gotte
Alexo
Akasha?
QUOTE(Almost @ 2011 02 13, 01:00)
ale sugalvojot dainą nufotografuot ir jėzus marija kaip norėčiau savo pasiūlyt, taip įdomu būtų pamatyt, kaip ją įmanoma būtų įamžint.. tik aš tai tikrai nesirašysi į žaidimą, net nd tik 3 padariau dar hihihi.gif

Gali siulyti ir man... I zaidima nesijungiu, nes nespesiu greitai padaryti, o smegeneliu pakrutinimui veiklos reikia.... smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 01:28)
14 žinoma  biggrin.gif

Aš turiu dvi labai mylimas dainas. Vieną brūkštelėjau Green Tea. Jei kas norėtų duetu sužaisti, pasirašyčiau.  Idėjų neturiu niekam, bet gal nors išsijudinčiau  smile.gif
Zirzilija, tau vis veiklos stinga  smile.gif  Gal?

Galim pabandyt ir mes suzaisti, jei prizadi neskubeti smile.gif.... Puse dar juostos turiu, tai reiktu po to laukti, kol pabaigsiu ir isryskinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 02 13, 11:41)

Galim pabandyt ir mes suzaisti, jei prizadi neskubeti smile.gif.... Puse dar juostos turiu, tai reiktu po to laukti, kol pabaigsiu ir isryskinsiu  ax.gif

neskubėsiu, žinoma. Pačiai apie tris savaites gali prireikti.
Brūkštelk až su daina ir aš parašysiu.
Atsakyti
prisikalbėjau lotuliukas.gif
turiu dvi fainas dainas, bet jetau kaip sunku bus foto padaryti. Tikiuosi pati Green Tea išsiunčiau ne tokią sunkią. Bus labai fainas žaidimas, bet tikrai oho koks iššūkis.

Frederika, junkis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 13:15)
prisikalbėjau  lotuliukas.gif
turiu dvi fainas dainas, bet jetau kaip sunku bus foto padaryti. Tikiuosi pati Green Tea išsiunčiau ne tokią sunkią. Bus labai fainas žaidimas, bet tikrai oho koks iššūkis.

Frederika, junkis  smile.gif

nesijaudink, as irgi turiu jau dvi lotuliukas.gif viziju dar neturiu, bet tikiuosi, kad smegeneles truputi pasisukusios atsigaus... ir kazka sumastysiu ax.gif
Atsakyti
Zirzilijai veiklos trūko. Reik jai parūpinti gerą dainą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 02 12, 23:05)
jei ka praleidau - papildykit, kad galetume preliminariai pasakyti kiek musu bus:

Yvete
Zydraake
Zirzilja
Cheles
Gotte
Alexo
Maggie

Atsakyti
Tiesa, padariau pagaliau koliažą šiai nuotraukai

user posted image
Ji ir Jis

Seniai jau šią idėją galvoj turėjau, bet tik šiandien "jį" prie sienos priremt sugebėjau...

Atsakyti
Aš į dainos žaidimą nesijungsiu, bet pabandysiu pati pasirinkti kokią sau širdžiai mielą dainą ir ją pavaizduoti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
laba 4u.gif ,
bandau aš atsiskaitinėti namų darbus
Dirbtinis apšvietimas WB nustatymas
1. auto
user posted image
2. lemputė
user posted image
3. custom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 13, 13:19)
Aš į dainos žaidimą nesijungsiu, bet pabandysiu pati pasirinkti kokią sau širdžiai mielą dainą ir ją pavaizduoti ax.gif  blush2.gif

Aš, matyt, taip pat nesijungsiu smile.gif O gal ir pabandysiu savo mėgstamą dainą pavaizduoti (Jei leisi šią idėją pasiskolinti) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 13 vasario 2011 - 13:33
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 13, 13:30)
Aš, matyt, taip pat nesijungsiu smile.gif O gal ir pabandysiu savo mėgstamą dainą pavaizduoti (Jei leisi šią idėją pasiskolinti)  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif Junkis prie manęs smile.gif
tiesiog taip nusprendžiau, kad man būtų laisviau, nebūčiau labai stipriai įsprausta į rėmus blush2.gif
Atsakyti
Tęsiu atsiskaitymą Natūralus apšvietimas
1. auto
user posted image
2. saulytė
user posted image
3. custom
user posted image
Atsakyti