Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2011 02 16, 13:07)
man atrodo kad neimanoma, bent jau mano 500D tai neturejo tokios funkcijos kad pasakyt kadru skaiciu.

sokejuke86 ok namu darbas

ačiū 4u.gif Laisva diena tai truputį praktikuojuosi skaitau teoriją.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 16, 11:59)
kokie diafragmos skaiciai?
Keičiu nuo 4.5 išlaikymas trumpas, o padidinus iki f29 išlaikymas ilgėja, bet fonas neryškėja.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 02 16, 12:12)
Keičiu nuo 4.5 išlaikymas trumpas, o padidinus iki f29 išlaikymas ilgėja, bet fonas neryškėja.

o tau cia nufotkinus taip atrodo, ar ziurint per fotiko skylute?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 16, 12:17)
o tau cia nufotkinus taip atrodo, ar ziurint per fotiko skylute?
Nufotografavus. Bet dabar jau gerėja. Bandau fotkinti iš arčiau. Ir matau, kad geriau.
Bet va, vėl iškilo klausimas: pirma foto f29 ISO 1600, antra f14 ISO 800 (stengiuosi viską per pus mažinti) ir trečia f7.1 ISO 400. Paskutinės fonas išplaukęs tai kaip ir ok, antros ryškesni, o pirmos tiek pat ryškus kaip antros, bet šviesesnis. Tai čia ok?
Jaučiu, kad parašiau nelabai suprantamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 02 16, 12:21)
Nufotografavus. Bet dabar jau gerėja. Bandau fotkinti iš arčiau. Ir matau, kad geriau.
Bet va, vėl iškilo klausimas: pirma foto f29 ISO 1600, antra f14 ISO 800 (stengiuosi viską per pus mažinti) ir trečia f7.1 ISO 400. Paskutinės fonas išplaukęs tai kaip ir ok, antros ryškesni, o pirmos tiek pat ryškus kaip antros, bet šviesesnis. Tai čia ok?
Jaučiu, kad parašiau nelabai suprantamai biggrin.gif

na visa esme kad toli nuo daikto buvai, pasidek koki nedideli daikta ir is kiek imanoma arciau prieik. Del sviesumo nzn, bandyk islaikymus, iso kaitaliot. labai didelius intervalus imi. Uztenka f5, 7 ir kokius 10. Cia grubiai as.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 16, 12:26)
na visa esme kad toli nuo daikto buvai, pasidek koki nedideli daikta ir is kiek imanoma arciau prieik. Del sviesumo nzn, bandyk islaikymus, iso kaitaliot. labai didelius intervalus imi. Uztenka f5, 7 ir kokius 10. Cia grubiai as.
Tai va, čia tas atstumas viską ir darė smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 02 16, 09:43)

Pasidalink ka kapstet  blush2.gif  ax.gif as kazkaip labai ilgai uz tos sienos stoviu  unsure.gif bandau prisiversti kazka daryti, nes visai uzsisedesiu  unsure.gif

Kad žinok,tai ilgas pokalbis.... įtraukti ir dvasiniai reikalai visokie. Nu giliai,giliai kapstyta biggrin.gif Net nežinau kaip čia trumpai parašius... Viskas prasideda nuo pripažinimo sau ,kad turi problemą. Tau turi įgysti tai,kad tu dėl kažkokių fobijų (sienų) negali eit į priekį. Prašyk pagalbos,pas draugus,šeimą ar profesionalų žmogų ,nu su kuo kalbėdama tu jautiesi patogiai.Žodžiu tai ilgas gydymosi procesas. Nebijok žengt pirmo žingsnio.Ir svarbiausia tikėk savimi wink.gif

Eurikaite,pas save fotike irgi nerandu tokios funkcijos,bet aš pagal sukeltas į kompą nuotraukas matau kelintas kadras ....
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 16, 02:06)

biggrin.gif :***
QUOTE(Žydraakė @ 2011 02 16, 08:44)
Taip, apie šitą temoj jau perskaičiau, bet tai kaip uždėjus tuos nėrinius Alina taip gerai matosi, o pasiliejimas toks kaip rūkas švelnus g.gif

Ten ta sali uzdejau, ir va gavosi, kad viskas vistiek matesi, bet tarsi per rukeli.Pabandyk, paimk kokius nerinius, uzdek ant objektyvo.
QUOTE(Rico @ 2011 02 16, 10:43)
Man sita is visu geriausiai atrodo  ax.gif  4u.gif
Pasidalink ka kapstet  blush2.gif  ax.gif as kazkaip labai ilgai uz tos sienos stoviu  unsure.gif bandau prisiversti kazka daryti, nes visai uzsisedesiu  unsure.gif

Va, ir man tas pats.Totalus netikejimas savim ir nemeile sau.
Atsakyti
Labuka,
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 02 15, 19:58)
Pirma foto, 

man pirmoj foto trūksta tiesių linijų, na pavirtę viskas, arba norėčiau, kad nesimatytų, tų kreivų ax.gif

QUOTE(Ellos @ 2011 02 16, 11:47)
Labas  4u.gif

Bandžiau šiandien fotkinti dainai. Padariau 300 kadrų ir visus ištryniau. Nesigavo kaip norėjau  verysad.gif

oho blink.gif įspūdinga. Aš per kartą max kokį 100 teišspaudžiu.... nesvarbu, kad netiko ar nepatiko, bet žavi toks produktyvumas 4u.gif
Gero susitikimo meetininkėms drinks_cheers.gif Reiks mums vakarinėms kooperuotis, iki pajūrio gal ir ašen atsikapstyčiau ax.gif
Atsakyti
Antri namų darbai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Dieter ok
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 02 16, 13:01)
Antri namų darbai 4u.gif

Gerai
Atsakyti