Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Rodau namų darbus su diafragma
1. Išlaikymas 1/30 F 4,5 Iso 400

user posted image

2. išlaikymas 1/20 F 9,0 Iso 800
user posted image

3. išlaikymas 1/15 f 14 Iso 1600
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 16, 11:15)
negerai. tarp daikto ir fono turi but atstumas. fonas nebutinai margas, bet turi jaustis, kad jis keiciasi
Ačiū. Tai vadinasi turiu fotografuojamą daiktą patraukti toliau nuo fono. Ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 02 16, 11:43)
Man sita is visu geriausiai atrodo  ax.gif  4u.gif

Ačiū. Šitos foto geriausias apšvietimas buvo, nes fotografuota dieną balkone
Atsakyti
sveikutes

kokiu fotkiu prideta thumbup.gif

norejau pas jus paklaust , kaip suzinot kiek kadru padaryta canon fotike g.gif smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Bandžiau šiandien fotkinti dainai. Padariau 300 kadrų ir visus ištryniau. Nesigavo kaip norėjau verysad.gif
Atsakyti
Treciadieni, 02 06 D., 18 Val. Barselonoje (Linkmenu 5/66), Juditos vardu uzsakyta staliukai 10-15 zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 02 16, 11:36)
sveikutes

kokiu fotkiu prideta  thumbup.gif

norejau pas jus paklaust , kaip suzinot kiek kadru padaryta  canon fotike  g.gif  smile.gif

o koks pas tave fotikas?
Atsakyti
Niekaip nesuprantu g.gif
Bandau su AV fotografuoti keičiant diafragmą arba su M. Su pastarąją visos nuotraukas tamsios, tokios, kad net sunku įžiūrėti daiktus, nors ISO padidinu. O su AV fonas nesikeičia, pasidėjau skirtingų daiktų, fokusuoja į pagrindinė, bet foniniai vis tiek trijose foto ryškiai vienodi.
Jaučiuosi pasimetusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 02 16, 11:57)
Niekaip nesuprantu g.gif
Bandau su AV fotografuoti keičiant diafragmą arba su M. Su pastarąją visos nuotraukas tamsios, tokios, kad net sunku įžiūrėti daiktus, nors ISO padidinu. O su AV fonas nesikeičia, pasidėjau skirtingų daiktų, fokusuoja į pagrindinė, bet foniniai vis tiek trijose foto ryškiai vienodi.

kokie diafragmos skaiciai?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 16, 10:51)
o koks pas tave fotikas?

mano sene canon 20D ,noreciau ji parduot , bet reikia suzinot kiek kadru jame isnaudota g.gif tik stovi be reikalo
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 02 16, 12:57)
Niekaip nesuprantu g.gif

Aš pati žalia žaliuokė kol kas, bet fotografavau su M. Kai diafragma buvo 4,5 buvo trumpesnis išlaikymas ir mažesnis iso, kai diafragma nustačiau 9, o vėliau 14 didinau ne tik Iso bet ir ilginau išlaikymą. Pabandyk. 4u.gif

Merginos kaip mano namų darbas? maždaug gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 16 vasario 2011 - 12:03
QUOTE(eurikaite @ 2011 02 16, 11:59)
mano  sene canon 20D ,noreciau ji parduot , bet reikia suzinot kiek kadru jame isnaudota  g.gif tik stovi be reikalo

man atrodo kad neimanoma, bent jau mano 500D tai neturejo tokios funkcijos kad pasakyt kadru skaiciu.

sokejuke86 ok namu darbas
Atsakyti